Kurtuluyorum sonunda

Bekliyorum zaten bana o... dedi resmen.

Korku filmi gibi..
Bir an önce kurtulun.güçlü bir kadinsiniz belli ki diyecek bir şey yok. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Korku filmi gibi..
Bir an önce kurtulun.güçlü bir kadinsiniz belli ki diyecek bir şey yok. Yolunuz bahtınız açık olsun.

Tesekkur ederim. Aslinda hep bir korku vardi icimde bosanirsam elalem ne der diye. Ama benim evde yedigim tokati kimse gelip sormuyor ona.

Tebrik ediyorum ve Bundan sonraki hayatınızda yol açıklığı, gönül ferahlığı diliyorum.inşallah herşey daha iyi olur sizin için

size hizmetçi muamelesi yapmış resmen. Benim ne eşim ne babam, ne de ağbilerim böyle emir cümlesi kullanmadı. Aksine yorgunsan yemek yapma dışarıdan söyleyelim der. Ağbilerim kendileri çok yemek yapmışlıkları vardır. Tabi bizim evde de babam hep sofraya yardım ederdi.kahvaltıları babam hazırlardı. Sonuçta insan evinde ne görüyorsa o. Eşim yemek yapmıyor ama yapmazsam da oturup ekmek peynir yer. Allah böylelerine çattırsın inşallah. Yol yakınken dönmen iyi. Başkaları ne derse desin. Tokatı yiyen sensin. Annene de şaştım. Benim kızıma vursalar gider o adamı liğme liğme yaparım. Annenin dediğine bakma sen.

Insallah. Keske boyle olmasydi diyorum ama ne yapabilirim ki artik isler bu noktaya gelmis

Ya senin parana tamah eden muhtaç olan insanlardan ne hayır gelir ki zaten utanmazlar yeni evli insanların parasına tamah ediyorlar kocan da tam bir ezikmiş öyle aileden böyle oğul işte.
Sevindim senin adına inşallah bundan sonra her şey istediğin gibi olur

Cakala bak sen. Arabayi birak git diyor resmen. Birde soymaya calisiyor seni gide ayak, hirsiz. Kendisine zarar verip iftira atiyor sana... Allahtan korkmayan insandan korkacaksin.
Bosanma kararina cok sevindim.

Ay birde anneni arayip seni kotuluyor ailene. Ses kaydi da aliyor...ruh hastasi bu insan canim...hatta narsist..gizlipiskopat diye sayfa var orayi ac oku. Benimde basimdan ayni seyler gecti. Benide iftiralarla aileme kotulediler. Ses kayitlari vsvs

Cok sukur doktor anlamis kendi kendine zarar verdigini eski esinin. Bunu mahkemeye tasi sende delil topla. Dikkatli ol bundan sonra. Herseyi sana karsi kullanabilir..allahim ne cok piskopat varmis resmen...
Allah kurtarmis. Metanetli ve hazirliki ol. Bu adam dahasinida yapar. Ailene anlat herseyi.

Sizi tebrik ederim, doğru kararı verdiniz. Eşiniz olacak adama da pes yani. Araba için çıldırdı! Herşeyi ona bırakıp sessiz sedasız gitseydiniz sorun etmeyecekti. Ne değerli arabası varmış, gözüne girsin! Maldan eşyadan başka bir şey düşünmeyen akıl yoksunu...inşallah kazasız belasız boşanır da kurtulursunuz bir an önce.

Tam saftirik ya çok güzel olmuş oh olmuş.

Yolunuz bahtınız açık olsun

Kurtuluyorum diyorsunuz ama ben çok üzüldüm boşanacak olmanıza. Eşiniz keşke kıymet bilen birisi olsaydı, keşke çok mutlu olsaydınız, içim sızlıyor boşanma lafını duydukça.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur, en çok mutlu olacağınız durum ne ise o kaderiniz olsun.

Keske benim icinde zor oluyor gercekten daha alti yedi ay oldu ne hayaller ne heveslr kurdum evlilikle ilgili. Olmadi yapamadik biz

Keske benim icinde zor oluyor gercekten daha alti yedi ay oldu ne hayaller ne heveslr kurdum evlilikle ilgili. Olmadi yapamadik biz
Siz böyle deyince yüreğim parçalandı. Yanımda olsanız sizibağrıma basar, iyice bir ağlardım. Hayaller hevesler... Bizim boynumuzu büken de bu değil mi zaten. Yüce Mevla'm kalbinizdeki tüm acıları alsın yerine kalbinize sığmayıp taşacak kadar sevinçler doldursun.

Allah yardimcin olsun valla kurtulmana cok sevindim ya. Ama fazla da sagda solda onun kulagina gidicek kotu seyler soyleme canim. Sonrasini az cok tahmin edersin. Ne yapacagi belli olmaz. Hakkini helal et mahkemede güzel konus bitir

Amin çok teşekkür ederim. Gozlerim doldu yanimda olsaniz nasil aglardim boynunuza sarilip. Cok sagolun iyi ki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…