haa konu anlaşıldı şimdi. kv adayı bilerek yapmış bununasıl farklı bir şekilde?diğer konunuzda da çocukların durumunu falan sora sora bulmuştuk,konu açıldıüğındaki konu kv nizdi.anneniz yine tedirgin olmuştu,seni istemiyorlar sanırım kızım dememiş miydi?
yani kökeni öenmli bence böyle konularda.kv bu davranaışından sonra bana da sizi istemiyor gibi gözüktü.hatta nişanlınız da çok uygun bir aday gibi gelmedi.
nasıl ya. şok
ayrıca burada konu açan üyelerin dertlerini paylaşırken eski konularını aratıp açık aramaya çalışanlara da çok kızıyorum. insanı paylaştığına pişman ediyorlar. tamam ben de merak edip eski konularına bakıyorum bazı üyelerin ama gelip de yeni konusuna aaa bak sen bunları yazmışsın eskiden şimdi niye böyle söylüyorsun demiyorum. o zaman öyle yapmıştır şimde değişmiştir yani. insanları paylaştıkları dertleriyle yargılamak ne kadar doğru yani?
ben nerden bileyim konu sahibesine sorun.. bağırmadan sorun tabi..
Burada her yol denendi her şekilde söylendi ancak konu sahibi anlamak istemiyorSiz ettiniz mi bilemem ama hakaret eden, beddua eden dolu konu...
Böyle mi hatalardan döndürülür insan?
8 ve 3 yaşında çocuğun babaya bırakılması nasıl çocuğun menfaatine olabilir,3 yaş yahu, maddiyatsa sıkıntı baba zaten nafaka verecek, hiçbir konuda çocuklar yok varsa yoksa estetik,kendini baştan yaratma çabası, anneliğe dair hiçbir ibare yok, diğer konuda da yorumcular sora sora söyletmişler,ben ki fanatik anne değilim hatta geçen gün bir konuda gecelere kadar yazıştık kendi ifade var kendimi çocuğuma adamıyorum diye ama bu başka birşey yaa
Başka şehre gidip ne sıklıkta görebilecek ki çocukları,biraz gerçekçi olmak lazım
36 yaşmdayım fanatik anneliği bırak çocuğun ç'si yok içimde. Ama çocuk söz knusu olunca akan sular duruyor. Ben bile üzüldüysem vah o çocukların haline.
Dev kızdm ondan dev harflerle yazdım
kızmaya gerek yok.. kadının yapısı bu.. zenginin malı züğürdün çenesini misali oldu bu konu..
ne zaman ki inşallah tekrar çocuğum olur ayrılmak zorunda kalmam dedi .. işte o noktada gerçekten benci bir insan olduğunu belli etti..
Konunun sonuna kadarki yorumları dayanamayıp okuyamadım öncelikle bunun için kusura bakma.şöyle söyleyim hayatımda bu kadar zor bir durumda kalmadım.. annesine o kadar kızgınımki neden nişanlımı böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmış( nişanlımın anne ve babası 10 yıl önce ayrılmış ewde baba rolünü üstlenip herşeyle ilgilenen insan nişanlım.. annesi ayrılılklarından sonra pskolojik olarak çok yıprandım bahanesiyle bu benim düşüncemn tabi nişanlıma hiç bi konuda destek olmamış.. aralarında sıkı bir sevgide göremiyorum..sadece nişanlımda hissettiğim annemden bişey isticeğime aç kalayım mantığı
Konunun sonuna kadarki yorumları dayanamayıp okuyamadım öncelikle bunun için kusura bakma.
Habire nişanlının annesine söyleneceğine biraz nişanlındaki kusurlara bakar mısın?
Onlar size gelse yemeksiz gönderir misin?
İki günlük sitedeki yemek kazancı senden ve ailenden önemli mi?
Bugün aileni önemsemeyenin evlendikten sonra ne hale geleceğini düşünüyor musun acaba?
Ailen ve eşin arasında kalmak ister misin bir ömür boyu?
Bu resmen senin ve ailenin önemsenmeyişi , peki bunu nasıl kabulleniyosun?
Bugün iki günlük satış için seni umursamayan nişanlınla hayatın boyunca bu tip sorunlar yaşayacağın aklına gelmiyor mu?
Verdiğin değeri göremiyorsan karşındakinden bu ilşkinin yürümesindeki amaç ne?
Neden şansa şahabbas belki düzelir deyip gençliğini yakasın?
Aileden önemli birşey var mı hayatta?
Annelerin gözünün tutmadığı kişiler hep sorunlu kişiler değil midir?
Genelde anneler haklı çıkmaz mı?
Sorularıma yanıt ver ki canım. Senin de azıcık aklın başına gelmiş olur belki?
Nişanlınızın annesine, ne biçim aile bunlar,misafire böylemi davranılır diye bir sürü şeyler söyleyip durduk konunun başında.Kadının size tutumu gelenek,görgüsüzlük vb. Şeyler değil zaten,herkes hemfikir bu konuda.Bunu bizlere sormadan tahmin edememiş olmanız anormal bir durum bence.Kadın sizi istemiyor açık ve net.Gelelim şimdi neden istemediğine;kadının oğlunun ilk evliliği ise bu,boşanmış birini gelin olarak almak istemiyor olabilir ve çok daha mühim olan şey şu,müstakbel kv niz sizin söyleminizle söylüyorum boşanmış biri,ancak boşanmış olmasına rağmen oğlu onun yanında.Sizin boşandıktan sonra iki çocuktan birini dahi yanınıza almamış olmanız,bu kadını rahatsız etmiş olamazmı?Alacağım geline bak evlenmiş ayrılmış ama çocuklar ortalıkta yok,bugün bu insan evlatlarını önemsemiyorsa iki gün sonra oğlumla evlenir ama gün gelir Onuda önemsemez,bırakır diyodur kendi kendine.İsterken bu çikolata,Çiçek başından fazla,oturmaya gittiğinizde de bu tabaktakiler yeter onlara mantığıyla istemediğini göstermeye çalışmış.Neyse size kolay gelsin,söylenecek daha bir sürü şey var da uzatmayayım..şöyle söyleyim hayatımda bu kadar zor bir durumda kalmadım.. annesine o kadar kızgınımki neden nişanlımı böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmış( nişanlımın anne ve babası 10 yıl önce ayrılmış ewde baba rolünü üstlenip herşeyle ilgilenen insan nişanlım.. annesi ayrılılklarından sonra pskolojik olarak çok yıprandım bahanesiyle bu benim düşüncemn tabi nişanlıma hiç bi konuda destek olmamış.. aralarında sıkı bir sevgide göremiyorum..sadece nişanlımda hissettiğim annemden bişey isticeğime aç kalayım mantığı
Tekrar çocuğu olursa öbürlerinden hepten kopar gibi geliyo, başka il başka çocuk nasıl ha diyince çıkıp çıkıp gitsin
Al benden de o kadarkonunun başında naif görgülü nişanlı hanım hanımcık kız
konunun sonunda iki çocuklu nişanlı kadın olduben nerdeyim burası neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?