Aklına hiç gelmemiş di miİşin en garip yönlerinden biri de çocuklar hayatında o kadar yok ki, kaynana olacak kadın durumundan dolayı kendince tavrını koyarken bile sebep ne diye sorulurken çocukları aklına getirmiyor. Bahsetme ihtiyacı bile hissetmiyor. O kadar yok bu çocuklar.
Gerçek annelik bunu gerektirir evlat aşkı hicbirsye benzemez bunu herkes yaşayamaz ben evladına aşığım 50tane adam yakarimSize ne elalemin cocugundan, poposundan memesinden ya?
Kadin bosandiktan sonra hayatina bakamaz dimi kendi iyiligi istekleri icin bi sey yapamaz. Erkek yapar ama gezer tozar icer s.car sorumluluk annededir. Anne oldugun zaman insan degilsin kadin degilsin sadece annesin. Hele bosandiysan her gun aglamalisin hayatina bakmamalisin. Guclu olmamalisin. Yeter su kafadan cikin artik ya. Size ne siz niye haddiniz olmayan seylere karisiyosunuz? Siz icinde olmadiginiz bi durum icin nasil boyle kati yorumlar yapabiliyosunuz, siz kimsiniz Allah askina?
Gelmemiş, getirmemiş. Zaten anladığım kadarıyla bu da planın bir parçası. Vajina daraltılacak, memeler yapılacak, evlenilecek, uzak bir şehre gidilecek. Gidilecek ki maazallah ilerde bir yerde karşılaşılmasın, çocuklar görmeye kalkmasın.Aklına hiç gelmemiş di mi
iyide zaten evlendiğinide başka bir şehre taşınacağını da söylemiyor çocuklara..
15 de bir görme zamanı geldiğinde güya evine gelecekmiş.. yani nerden tutarsan tut elinde kalıyor insanın..
hayatını çocuklarına göre planlayan birisi değil zaten konu sahibi ve bu onun için sorun da değil..
bu şekilde bakınca belki de babada daha mutlu olur çocuklar .. her zaman başında bir annenin bulunması bulunmasından daha iyidir diye birşey söylemek doğru değildir.. bu kadar kendi için yaşayan bir anneyle oluşacakları bireylerin daha sağlıklı mı yoksa değil mi olacağını bilemeyiz ki..
yokluk ve varlık mesafeye bağlı değildir.. bazen burnunun dibindedir ama yine de yoktur..
O ZAMAN NEDEN DOĞURMUŞ ?????
Biz onun başka hatalar yapmaması için konuşuyoruz konuyu hep o taraflara çekmeye çalışmak niye? yapılmaya çalışılani anlamak çok mu zorne kadar çok seviyoruz birilerini eleştirip açık arayıp karalamayı!!!
sanki açık arayıp ortaya çıkaranın hiç hatası hiç bir günahı yok? ama biz bilmiyoruz tek şansı bu.
yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
konu sahibi derdini paylaşmış ve fikir istemiş. birisi de gelmiş eski konuları karıştırıp karalama kampanyası başlatmış.
sonuçta hangi anne çocuklarını isteyerek bırakır, bir kere yaratılışa aykırı.
kimse kimsenin hayatını bu şekilde rahatça eleştirmemeli bence. çünkü herkesin şartları yaratılışı imtihanı vs. çok farklı.
o yüzden bu konuyu görünce insanların eleştirmeye ne kadar bayıldığını ve zevk aldığını bir kere daha gördüm.
ne diyelim, allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ben de vicdansiz degilim. Siz o cocuklari neden perisan saydiniz? Annesinin gidip gormedigini nerden biliyosunuz? Anneyseniz en iyi sizin bilmeniz lazim bi insanin anneligine bilmeden etmeden hakaret edilemeyecegini3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.
Ee bize ne? Konu sahibinin anneliginin sizi alakadar etmedigi gibi sizin anneliginizde bizi alakadar etmiyor?Gerçek annelik bunu gerektirir evlat aşkı hicbirsye benzemez bunu herkes yaşayamaz ben evladına aşığım 50tane adam yakarim
yapılmaya çalışanın doğru olmadığını düşünüyorum. burada iki satır yazdığı kadarıyla tanıdığımız, hayatına dair tek bir hadise bile bilmediğimiz, tanımadığımız birinin hayatını bu şekilde yerden yere vurup, üstüne bu şekilde akıl vermece bana doğru gelmiyor.Biz onun başka hatalar yapmaması için konuşuyoruz konuyu hep o taraflara çekmeye çalışmak niye? yapılmaya çalışılani anlamak çok mu zor
Yorum
Biz onun başka hatalar yapmaması için konuşuyoruz konuyu hep o taraflara çekmeye çalışmak niye? yapılmaya çalışılani anlamak çok mu zor
Yorum
Ee bize ne? Konu sahibinin anneliginin sizi alakadar etmedigi gibi sizin anneliginizde bizi alakadar etmiyor?
nasıl ya. şokbu kadın 2 tane yavruyu bırakıp meme vajina esteteiği derdine düşmüş hayattaki en büyük sorunu kurulamayan sofra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?