Kuzucum ne yasadigini bilmiyoruz ki cocuklarin kotu durumda oldugunu da bilmiyoruz. Ben de cocuklar icin uzuluyorum keske annelerinin yaninda yasasalarmis ama ne yasandigini bilmiyoruz ki, anneligine hakaret,beddua edilmesine benim lafim sozum. Yaptirdigi estetige bile laf ettiler olup olmadik yerlerden vurmaya calisiyorlar.Davşancım çünkü çocuklara değer veriyoruz, bu çocuklar için üzülüyoruz. Kadın boşandı diye mahkum değil elbet sevgili edinsin sevsin ama bu şekilde olmaz. Evlenmeye engel olmasın diye çocukları atarak olmaz.
Konunun esas bombası son sayfalarda,okumanız zaten birçok sorunuzu cevaplandıracaktır,ancak kısa bir özet;konu sahibi evlenip boşanmış,iki çocuğu var ancak çocuklar babada,bu nişanlım dediği kişi ikinci eşi olacakmış,detaylar için okursunuz...Konunun sonuna kadarki yorumları dayanamayıp okuyamadım öncelikle bunun için kusura bakma.
Habire nişanlının annesine söyleneceğine biraz nişanlındaki kusurlara bakar mısın?
Onlar size gelse yemeksiz gönderir misin?
İki günlük sitedeki yemek kazancı senden ve ailenden önemlimi?
Bugün aileni önemsemeyenin evlendikten sonra ne hale geleceğini düşünüyor musun acaba?
Ailen ve eşin arasında kalmak ister misin bir ömür boyu?
Bu resmen senin ve ailenin önemsenmeyişi , peki bunu nasıl kabulleniyosun?
Bugün iki günlük satış için seni umursamayan nişanlınla hayatın boyunca bu tip sorunlar yaşayacağın aklına gelmiyor mu?
Verdiğin değeri göremiyorsan karşındakinden bu ilşkinin yürümesindeki amaç ne?
Neden şansa şahabbas belki düzelir deyip gençliğini yakasın?
Aileden önemli birşey var mı hayatta?
Annelerin gözünün tutmadığı kişiler hep sorunlu kişiler değil midir?
Genelde anneler haklı çıkmaz mı?
Sorularıma yanıt ver ki canım. Seninde azıcık aklın başına gelmiş olur belki?
Kuzucum ne yasadigini bilmiyoruz ki cocuklarin kotu durumda oldugunu da bilmiyoruz. Ben de cocuklar icin uzuluyorum keske annelerinin yaninda yasasalarmis ama ne yasandigini bilmiyoruz ki, anneligine hakaret,beddua edilmesine benim lafim sozum. Yaptirdigi estetige bile laf ettiler olup olmadik yerlerden vurmaya calisiyorlar.
Sorularımın hepsini geri alıyorum.Konunun esas bombası son sayfalarda,okumanız zaten birçok sorunuzu cevaplandıracaktır,ancak kısa bir özet;konu sahibi evlenip boşanmış,iki çocuğu var ancak çocuklar babada,bu nişanlım dediği kişi ikinci eşi olacakmış,detaylar için okursunuz...
Kuzucum ne yasadigini bilmiyoruz ki cocuklarin kotu durumda oldugunu da bilmiyoruz. Ben de cocuklar icin uzuluyorum keske annelerinin yaninda yasasalarmis ama ne yasandigini bilmiyoruz ki, anneligine hakaret,beddua edilmesine benim lafim sozum. Yaptirdigi estetige bile laf ettiler olup olmadik yerlerden vurmaya calisiyorlar.
Baba cocuklari almak icin camur yapmis olabilir, nafaka falan hikaye kimler kimler nafaka alamiyor kocadan. Lafta nafaka baglaniyo ama vermedigi zaman yakasina yapisip alamiyosun.Ne yaşamış olabilir mesela, düşünüyorum aklıma birsey gelmiyo, ailesi boşan ama çocukları bırak demiş olabilir el mahkum bırakmıştır diyelim, ama bir mahsun olur insan eğer öyle olduysa, ben mahsunluk göremiyorum, maddi nedenlerden bıraktı desek o da ihtimal değil pek, çünkü iyi baba olduğunu kendi söylemiş, iyi baba nafaka verir ayrıca ihtiyaçlarını da karşılar yeter ki 3 ve 8 yaşındaki çocuklarım anneleiyle büyüsün der,kaldı ki devlette de olsa estetik para demek maddi de değil sorun
Başka şehire gidecek çocukların haberi yokmuş öyle yazdı bir üye, eş adayının ailesi eşe dosta oğlumuz çocuklu bir kadınla evleniyor da diyememiş dedikodu olurmuş yani bir kabullenme de yok, çocuklar evine gelemeyecek, gizli kapaklı gelecekler ya da
Baba cocuklari almak icin camur yapmis olabilir, nafaka falan hikaye kimler kimler nafaka alamiyor kocadan. Lafta nafaka baglaniyo ama vermedigi zaman yakasina yapisip alamiyosun.
Babada daha iyi sartlarda yetiscek diye anne fedakarlik yapmis olabilir.
Cocuklar babayi secmis olabilir
Anne kendini toparladiktan sonra cocuklari yanina alacak olabilir
Ya da anne vicdansiz olabilir
Annelik duygusu olmaya da bilir
Cocuklarinin yuzunu gormek istemiyo da olabilir
Bak bir suru ihtimal var, hic bilmedigimiz bi seyde en kotu ihtimali secip hakaret yagdirmak neden?
kendini konu sahibinin yerine koysana
Cok elzem bi durumun var ve burda da aciklamamissin
Aslinda hakli sebeplerin var ama kimseye soylememissin ve sen baska bi sey sorarken birden bire onlarca insan senin anneligine kisiligine karakterine hakaret yagdiriyor.
İste ben bunu dusunup korumaya gectim.
Dunyanin bin bir turlu hali var kuzum, kimin basina neyin gelecegi belli degil biraz dusunerek konusmak lazim
Lafim sana degil senin hakaret etmeyecegini biliyorum
Cok buyuk konusmamak gerek boyle durumda
Hele bilmedigimiz bi seyde bu kadar ahkam kesmek hic guzel degil
Kuzum benim de demek istedigim sey ne oldugunu bilmiyoruz ki. Senin dedigin ihtimal de olabilir anne cocuklari bos vermis de olabilir ama zorla elinden de alinmis olabilir cok caresiz kalmis da olabilir eski kocasi cok gucludur karsisinda yopacak hicbi seyi yoktur cok ugrasmistir ama cocuklarini alamamistir anneligini doya doya yasayamamistir belki, iste bunlari bilmeden birden bire hakaret yagdiranlara benim lafim. Ben konu sahibinin yerine koydum kendimi ustte dedigim gibi, alamadim cocugumu mesela, ugrastim basaramadim ya da farkli sebeplerim vardi biraktim vs, vicdansiz degilim her gun cocuklarimin ozleminden oluyorum, ama birden bire herkes benim anneligime hakaret etmeye basliyor. Dusunsene ne kadar kotu bi durum. Tabi senin dedigin gibi de ollabilir konu sahibi vicdansizin teki de olabilir ama ya degilse ihtimalini dusununce kotu oluyorum ben.Tavşanım noktaları birleştirirsen gayet ortaya çıkıyor. Hatun geçen konuya
Anne olmak istiyorum
diye başlamış. Biz de güzel dileklerimizi sunduk. Sonra yazmış ki 2 çocuğum var babalarında, evlenip başka şehire gidiyorum. Eee madem anne olmak istiyorsun git çocuklarına annelik yap dedik biz de. Zaten halihazırdaki çocuklarına çok iyi anneymiş gibi yenisini yapıcakmış....yeni koca yeni çocuk yeni şehir yeni hayat derken 2 garip çocuk annesiz kalır hikaye bu kadar.
Ay ben de onu ariyom simdi :)Yok ben asla hakaret etmem de nedeni yazmış zaten dur bulayım onun üstünden konuşalım beynim döndü :)
Tahmin ettigime yakinmis, hem cocuklari vermem tehditi var hem babada daha iyi bakilacagina inanc. Mumkun oldugunca gidip goruyormus da bence bu kadar hakareti haketmiyor ya
3 yaşındaki çocuk için anneyi 15 günde bir görmek çok kolay olmayacak. annenin kokusuna sarılmasına sevgisine muhtaç o çocuklar. bilemiyorum. neden çocuklar babada. anne bakamayacak durumda değilki. ki mahkeme direkt anneye verir çocuğu.
Tahmin ettigime yakinmis, hem cocuklari vermem tehditi var hem babada daha iyi bakilacagina inanc. Mumkun oldugunca gidip goruyormus da bence bu kadar hakareti haketmiyor ya
Haklılar misafir olarak haftalar önce ayarlanmış ve akşam yemeği saati yaptıkları kendileri için kötü bir izlenimselamlar bayanlar,
geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktışu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil.. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
E yeni hayat kuracak kuzum ya bosandiktan sonraki kuracagi duzenden bahsediyor diye algiladim benAnne istese 8 ve 3 yaşındaki çocukları illa ki alırdı diye düşünüyorum benim için kilit nokta yeni hayat kurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?