kurulmayan sofra sorunu:(

Kuzucum ne yasadigini bilmiyoruz ki cocuklarin kotu durumda oldugunu da bilmiyoruz. Ben de cocuklar icin uzuluyorum keske annelerinin yaninda yasasalarmis ama ne yasandigini bilmiyoruz ki, anneligine hakaret,beddua edilmesine benim lafim sozum. Yaptirdigi estetige bile laf ettiler olup olmadik yerlerden vurmaya calisiyorlar.

Konunun esas bombası son sayfalarda,okumanız zaten birçok sorunuzu cevaplandıracaktır,ancak kısa bir özet;konu sahibi evlenip boşanmış,iki çocuğu var ancak çocuklar babada,bu nişanlım dediği kişi ikinci eşi olacakmış,detaylar için okursunuz...

Ne yaşamış olabilir mesela, düşünüyorum aklıma birsey gelmiyo, ailesi boşan ama çocukları bırak demiş olabilir el mahkum bırakmıştır diyelim, ama bir mahsun olur insan eğer öyle olduysa, ben mahsunluk göremiyorum, maddi nedenlerden bıraktı desek o da ihtimal değil pek, çünkü iyi baba olduğunu kendi söylemiş, iyi baba nafaka verir ayrıca ihtiyaçlarını da karşılar yeter ki 3 ve 8 yaşındaki çocuklarım anneleiyle büyüsün der,kaldı ki devlette de olsa estetik para demek maddi de değil sorun

Başka şehire gidecek çocukların haberi yokmuş öyle yazdı bir üye, eş adayının ailesi eşe dosta oğlumuz çocuklu bir kadınla evleniyor da diyememiş dedikodu olurmuş yani bir kabullenme de yok, çocuklar evine gelemeyecek, gizli kapaklı gelecekler ya da

Sözlün ve ailesi cok ayip etmiş.yoldan gelen insanlara tok bile olsa yemek verilir.
Senin ikinci evliligin oldugu icin seni bu kadar ezikliyorlar gibi geldi bana.
Annesi seni istemiyor kanimca ve sözlün cok kaba.
Herkes seni ayiplamis cocuklari babaya biraktigin icin ama sen olaylarin içindesin Allah kolaylik versin

Sorularımın hepsini geri alıyorum.
kaynanası onu istemiyor bariz belli.
Anlattığı kadar iyi bir ailesi mevcutsa böyle davranışları ailesine nasıl layık görüyor.
Çocuklar babada o daha rahat evlenebilsin diye mi kalmış ki.
Ay yılan hikayesine dönmüş valla

Tavşanım noktaları birleştirirsen gayet ortaya çıkıyor. Hatun geçen konuya

Anne olmak istiyorum

diye başlamış. Biz de güzel dileklerimizi sunduk. Sonra yazmış ki 2 çocuğum var babalarında, evlenip başka şehire gidiyorum. Eee madem anne olmak istiyorsun git çocuklarına annelik yap dedik biz de. Zaten halihazırdaki çocuklarına çok iyi anneymiş gibi yenisini yapıcakmış....yeni koca yeni çocuk yeni şehir yeni hayat derken 2 garip çocuk annesiz kalır hikaye bu kadar.

Baba cocuklari almak icin camur yapmis olabilir, nafaka falan hikaye kimler kimler nafaka alamiyor kocadan. Lafta nafaka baglaniyo ama vermedigi zaman yakasina yapisip alamiyosun.
Babada daha iyi sartlarda yetiscek diye anne fedakarlik yapmis olabilir.
Cocuklar babayi secmis olabilir
Anne kendini toparladiktan sonra cocuklari yanina alacak olabilir
Ya da anne vicdansiz olabilir
Annelik duygusu olmaya da bilir
Cocuklarinin yuzunu gormek istemiyo da olabilir
Bak bir suru ihtimal var, hic bilmedigimiz bi seyde en kotu ihtimali secip hakaret yagdirmak neden?
kendini konu sahibinin yerine koysana
Cok elzem bi durumun var ve burda da aciklamamissin
Aslinda hakli sebeplerin var ama kimseye soylememissin ve sen baska bi sey sorarken birden bire onlarca insan senin anneligine kisiligine karakterine hakaret yagdiriyor.
İste ben bunu dusunup korumaya gectim.
Dunyanin bin bir turlu hali var kuzum, kimin basina neyin gelecegi belli degil biraz dusunerek konusmak lazim
Lafim sana degil senin hakaret etmeyecegini biliyorum
Cok buyuk konusmamak gerek boyle durumda
Hele bilmedigimiz bi seyde bu kadar ahkam kesmek hic guzel degil

Adamla 3 yıldır birlikte ama çocuklarla daha tanıştırmamış bile, bi bak bakalim elektrik nasıl abilik yapabiliyor mu, başka şehrede gitsem burdaki evimi dağitmıcam 15 günde bir gelip çocuklarımla o evde vakit geçiricem yazmış, teorik arak mümkün de pratik olarak nasıl olacak? Dağıtılmayan ev kendi evi sanırım kira olmasi ihtimalini saymıyorum bile, 15 günde bir gelirim demek ne kadar gerçekçi, karda kısta ya da yeni evliliginden çocuğu olduğunda

Ben cidden yargılamak istemiyorum ama tutacak yan bulamıyorum

Yok ben asla hakaret etmem de nedeni yazmış zaten dur bulayım onun üstünden konuşalım beynim döndü :)

Kuzum benim de demek istedigim sey ne oldugunu bilmiyoruz ki. Senin dedigin ihtimal de olabilir anne cocuklari bos vermis de olabilir ama zorla elinden de alinmis olabilir cok caresiz kalmis da olabilir eski kocasi cok gucludur karsisinda yopacak hicbi seyi yoktur cok ugrasmistir ama cocuklarini alamamistir anneligini doya doya yasayamamistir belki, iste bunlari bilmeden birden bire hakaret yagdiranlara benim lafim. Ben konu sahibinin yerine koydum kendimi ustte dedigim gibi, alamadim cocugumu mesela, ugrastim basaramadim ya da farkli sebeplerim vardi biraktim vs, vicdansiz degilim her gun cocuklarimin ozleminden oluyorum, ama birden bire herkes benim anneligime hakaret etmeye basliyor. Dusunsene ne kadar kotu bi durum. Tabi senin dedigin gibi de ollabilir konu sahibi vicdansizin teki de olabilir ama ya degilse ihtimalini dusununce kotu oluyorum ben.

helede kayınvaliden yemek işiyle uğraşıyor da size yemek yapamamış nedenmiş yemek satcakmış o gun satmasa nolurmuşş bide siparişi olsa bile siz çat kapı gitmediniz ki

3 yaşındaki çocuk için anneyi 15 günde bir görmek çok kolay olmayacak. annenin kokusuna sarılmasına sevgisine muhtaç o çocuklar. bilemiyorum. neden çocuklar babada. anne bakamayacak durumda değilki. ki mahkeme direkt anneye verir çocuğu.

Anne isterse verir. İstemezse babaya verilir direkt. Kadın çocukları istememiş ki..

Tahmin ettigime yakinmis, hem cocuklari vermem tehditi var hem babada daha iyi bakilacagina inanc. Mumkun oldugunca gidip goruyormus da bence bu kadar hakareti haketmiyor ya

Anne istese 8 ve 3 yaşındaki çocukları illa ki alırdı diye düşünüyorum benim için kilit nokta yeni hayat kurmak

Haklılar misafir olarak haftalar önce ayarlanmış ve akşam yemeği saati yaptıkları kendileri için kötü bir izlenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…