Size sarilabilir miyimbiraz kadın egosuna kapılıp taşlamamış mısınız konu sahibini?
Önemli olan çocukların iyiliğidir ve her zaman anne daha iyi bakar diye bir kural yoktur.
Belki anne kötü ama baba kötünün iyisi.. Belki kötü koca ama çok çok iyi baba.. Çocukların menfaati açısından hangi taraf iyi ise onla kalmaları değil mi münasip olan? İnsanın kendi kapasitesinin farkında olması dahi büyük erdem bence...
Boşanıp tek başına çocuklarına dört dörtlük bakan anneler çok ancak boşandım ben üüüüü diye ömür boyu çocuklarını kin ve nefret ortamında büyüten, toplumsal ahlak kuralları ile hormonları arasına sıkışıp, çocukları ile ilgilenmek yerine eski kocasını ve onun yeni eşini meşgale edinenler yok mu?
Evet biz anladık zaten başından beri okuyoruz. Kadın çocuklarını babaya bıraktığında 3 ve 8 yaşındalarmış. Şu an halen çocuklar.Yok yahu kotu bi seyden demedim sakin
Simdi tekrar baktim da konuya,gozume carpti yazayim dedim. 3yildir sozlusuyle birlikteymis de ordan da yanlislik cikmasin dedim
biraz kadın egosuna kapılıp taşlamamış mısınız konu sahibini?
Önemli olan çocukların iyiliğidir ve her zaman anne daha iyi bakar diye bir kural yoktur.
Belki anne kötü ama baba kötünün iyisi.. Belki kötü koca ama çok çok iyi baba.. Çocukların menfaati açısından hangi taraf iyi ise onla kalmaları değil mi münasip olan? İnsanın kendi kapasitesinin farkında olması dahi büyük erdem bence...
Boşanıp tek başına çocuklarına dört dörtlük bakan anneler çok ancak boşandım ben üüüüü diye ömür boyu çocuklarını kin ve nefret ortamında büyüten, toplumsal ahlak kuralları ile hormonları arasına sıkışıp, çocukları ile ilgilenmek yerine eski kocasını ve onun yeni eşini meşgale edinenler yok mu?
Ikıncı kategoridense konu sahibi gibi vajinam, memem diyip yeni kocaya varıp Mutlu olmak daha hayırlı çocuklar için .. En azından zararı da yok yararı da yok..
Ben hala hakli olabilecegini savunuyorum. Kimsenin kimseyi sartlarini bilmezken bu denli yargilamaya hakkinin olmadigini dusunuyorum.Evet biz anladık zaten başından beri okuyoruz. Kadın çocuklarını babaya bıraktığında 3 ve 8 yaşındalarmış. Şu an halen çocuklar.
Nişanlıcığıyla 3 yıldır birlikteler. Eee? Nereye varmayı umuyoruz bu bilgiler ışığında?
Kadın halen konuyu açarken bizden bu bilgileri saklayan, ortaya çıkınca çocuklar mesele değil diyen, 20 yaşında küçük kız gibi "kayınvalidem niye böyle yapıyoo" diyen bir kadın.
Dertleri çok başka olması gereken bir kadın bu.
Hakaretleri zaten savunan yok.
Ama bu kadının haklı olabileceğini savunmak da komik oluyor.
Aslında diğer konuda sordugumuz sorulara gelen yada gelmeyen cevaplar yüzünden oldu böyle.biraz kadın egosuna kapılıp taşlamamış mısınız konu sahibini?
Tamam da boşanma olmuş artık. İkisinden birinde kalacaklar, mecbur.Elbette babasi annesinden daha iyi bakıyor olabilir ama her çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyaci vardır keske sadece birisi yetse
biraz kadın egosuna kapılıp taşlamamış mısınız konu sahibini?
Ikıncı kategoridense konu sahibi gibi vajinam, memem diyip yeni kocaya varıp Mutlu olmak daha hayırlı çocuklar için .. En azından zararı da yok yararı da yok..
Tamam da boşanma olmuş artık. İkisinden birinde kalacaklar, mecbur.
Ben konu sahibine iyi anne demedim ki..Aslında diğer konuda sordugumuz sorulara gelen yada gelmeyen cevaplar yüzünden oldu böyle.
Yani çocuğunu bırakan kadına kim guvenir. Ailenin bu tepkisi yersiz değil.
Diyelim ikinci evlilik yine iki cocukla bitti. Bu iki çocuk yine babalarına mı bırakılacak. Yada bırakılmadı anne yanına aldı diyelim diğer iki çocuğa büyük haksızlık değilmi. Vs vs gibi sorular vardı.
Birde ilgisiz bir anne olduğu aşikar vajina estetiğine kadar yeni evliliğin de kafa yoran bir anne o küçük çocuklari babaya bırakıp hala burada ben çok iyi anneyim demesin bari diye tüm bu tepkiler.
Kendine de itiraf etsin. Hayatını yaşamak istemiş çocuklar 0 dan hayat kurması için bir yük ve babaya vererek yeni bir evliliğe yelken açmış. Ve derdi eş adayının ailesinin tutumu. Kaldıki 1 gün dahi evlat tan ayrı kalmak dertlerin en büyüğü dür bir anne için. Ben iyi ilgili anneyim demesin bari.
o zaman anne olmayacak. madem anneliği yetersiz iyi değil neden 2ciyi yaptı. o çocukların günahı ne peki.Ben konu sahibine iyi anne demedim ki..
Tüm yorumları da okumadım ancak bazen babaların da iyi birer alternatif olabileceğinden, ya da çocuklarını yanına alan her annenin iyi bir alternatif olmayabileceğinden dem vurdum.
Benim savunduğum yönü kendi yetersizliğinin bilincinde olup çocukları babalarına bırakabilmesi durumu..
Sizin için evlatlarınızdan bir gün dahi ayrı kalmak çok büyük zulüm belki ama her anne için olmayabiliyor, bunu belirttim. Zira bazen anneler çocuklarını toplumsal normlara istinaden almak zorunda hissediyorlar ki işte orda aile faciası başlıyor..
Ben konu sahibinin, cocuklari, sevgilisinin ailesinden sakladigini dusunuyorum.Konu çocukların baba da kalmış olması değil.
Sorun annenin inşaa etmek üzere olduğu yeni hayatında çocukları için yaşama alanına yer vermemesi.
Yeni evinde 1 oda ayarlamaması.
Yeni evliliğine dahil etmemesi.
Belli günlerde anne eski evine dönerek çocuklarını görecek, sonra yine yeni evine geçecek.
Yani çocuklar her zaman dışarıda tutulmak isteniyor.
Yeni dünya yeni bebeğe ait olacak.
Eş adayı çocukları kabul etmiyor (belli günler de de olsa)
Tepkilerin hepsi buna.
Yoksa babada kalmalarinin daha hayırlı olduğuna hepimiz iknayiz zaten.
O zaman çocuklarından hiç bahsetmeyecek hanımefendi. Onlar yokmuşçasına yaşam kurmak istiyorsa biz de bilmeyelim onların varlığını.Ben hala hakli olabilecegini savunuyorum. Kimsenin kimseyi sartlarini bilmezken bu denli yargilamaya hakkinin olmadigini dusunuyorum.
Kim neyin derdini cekiyo kimse bilemez. Bosanmis iki cocugu olan adam nasil evlenip baska dertler pesine dusuyo ve kimse bunu yadirgamiyosa bi kadini da bu sekilde yadirgayamazlar.
Cocuklar mesele degil demedi ayrica, mesele bu degil dedi.
Evet mesele gercekten o degil, baska derdini anlatirken cocuklarinin bulundugu durumu desmek kimin haddine?
Sizin cocugunuzun iyiligini ben sizden cok isteyemem dimi?
O zaman herkes bi duracak.
Bunları okumamıştım Canım ben.Velayet annedeyken babanın çocukları yok sayması Nasıl bir facia ise bu da aynı..Konu çocukların baba da kalmış olması değil.
Sorun annenin inşaa etmek üzere olduğu yeni hayatında çocukları için yaşama alanına yer vermemesi.
Yeni evinde 1 oda ayarlamaması.
Yeni evliliğine dahil etmemesi.
Belli günlerde anne eski evine dönerek çocuklarını görecek, sonra yine yeni evine geçecek.
Yani çocuklar her zaman dışarıda tutulmak isteniyor.
Yeni dünya yeni bebeğe ait olacak.
Eş adayı çocukları kabul etmiyor (belli günler de de olsa)
Tepkilerin hepsi buna.
Yoksa babada kalmalarinin daha hayırlı olduğuna hepimiz iknayiz zaten.
Valla okypete ben de bunu çok sorguluyorum bazen.. Sadece konu sahibi için değil çevremde gördüğüm örnekler için de.. Bu yetersizlikle niye yaptın? Yetmemiş ikinciyi de yapmışsın diye..[
o zaman anne olmayacak. madem anneliği yetersiz iyi değil neden 2ciyi yaptı. o çocukların günahı ne peki.
Hakki yok mu? İki cocugu var diye bi seylere alinmay hakki yok mu, kaynanasiyla arasi acilamaz mi?bos is mi oluyor bunlar?O zaman çocuklarından hiç bahsetmeyecek hanımefendi. Onlar yokmuşçasına yaşam kurmak istiyorsa biz de bilmeyelim onların varlığını.
Çünkü onun için normal hale gelmiş iki küçük çocuğu 15 günde bir görme durumu buradaki insanlarca normal değil ve eleştirebilirler. Annelik öyle eleştirilemez, sorgulanamaz bir mertebe de değil.
Ve diyelim ki sizin söylediğiniz gibi konu sahibi burada anlatmadığı ağır şeyler yaşadı. O zaman bu insanın kayınvalidesinin kurmadığı sofrayı böyle bir krize dönüştürmesi neden?
Yaşadıklarından bir şeyler öğrenmiş olması gerekmez miydi? Böyle boş işlerle uğraşmaması gerektiği gibi mesela?
Sorun şu ki buna niyeti yok konu sahibinin.. Şu noktada vajinam, popom, koca diye gezinen bir Kadından bu isteğiniz lüks.Bayanın çocukları gormeye pek istegi yok gibi geldii de:))))) oram buram güzel olsun diye ugraslar içinde yeni kocaya hazırlık ama keşke hayatini guzellestirip cocuklari yanina rahat rahat alacagi bi es ile evlense bulamazsa da bulana kadar evlenmese
Ben konu sahibinin, cocuklari, sevgilisinin ailesinden sakladigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?