kurulmayan sofra sorunu:(

Ikindi vakti gibi evden cikiyorsunuz ve aksam saatinde evlerine variyorsunuz ve sofra kurulmuyor..
Ayip etmisler, sayfalar coktu usendim okumaya acikcasi ama kim olsa yadirgar ve olumsuz yaklasirdi..
Ailenize hak verdim, nisanliniza da bunlari belirtin, azcik mahcubiyet yasasin utansin..

Ayy pardon konu amma karisik benim pc kasiyor, konular karisiyor

Kadın çocuklarını sokağa atmış sanki. Yaşları da küçük değil ki. Arka tarafta ne yaşamış, ne görmüş, çocuklar için en hayırlı olan neymiş, şu anda çocuklarıyla ilişkisi nasılmış bunları düşünmeden verip veriştirmiş arkadaşlar. Bugünün çocukları yarının delikanlıları olacak, kendi yuvaları aileleri hayatları olacak. Ne yapsın bu kadın, henüz 30 yaşında ah ben eşimden ayrıldım 2 de çocuğum var deyip rahibe hayatı mı yaşasın. O zamanın gençleri annelerine madalya takıp dizinin dibinden ayrılmayacak mı?
Tuaf... Hayatın ne getireceğini bilemeyiz, her şey ekranın ön yüzünden göründüğü gb olmayabilir...Boşanmış ve çocuğu olan bayanlar anne olduklarını unutmadıkları çocuklarını kendilerinden mahrum etmedikleri sürece, velayeti babaya da verebilir, estetikte olabilir, 2. evliliğini de yapabilir bence. Çok ağır şartlar altında değilsem ben de çocuğu veremem, sana sorsak sen de vermezsin, ama çocuklarının iyi olduğundan emin olduktan sonra,verene de "aaa tüü kaka" asla demem diyemem ben.

Çok ayıp etmişler.Uzun yoldan geldiğinizi biliyorlar onlar insan iki çeşit yemek yapamaz mi..ilişkinizi gözden geçirin bence ben olsam bende alinirdim.Bide kv ev yemekleri satışı yapıyormuş insan onları biraz fazla yapar size akşam yemeği verebilirdi.Bu kadar düşüncesizlik olur mu aileniz ne dese haklı.Mesele yemek deyil önemsememek.Ben olsam böyle cimri bir aileye kızımı vermezdim..

Tabak biraz gatip olmus tam yemek saati gitmissiniz cunku. Yani tabak da olur ama ayni sehirde yasasaydiniz belki halbuki yani size hazirlamicaklar da kime hazirlicaklar:/ bence siz davet edin onlari ve superr bi sofra kurun super yemeklerle bol cesitli o zaman utanabilirler hatalarini anlayabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay nolmus ben hicbisey anlamadim bu sofra kurmayan kadin mi oglunun velayetini babasina vermis de ondan mi onemsememis?

Nedense kayinvelidecigim aklıma geldi. Kayinvelidecigimin Yemek konularini bilemiyecegimde,kendisi dusuncesizlik konusunda sizin kv adayinizla yarisir...

Son düzenleme:
Bilmiyorlarmis tabi tabi onlarin bildiklerini kizlarini evlendirirken gorursun birden ogreniverirler vahiy gelmis gibi

Yani şu 26. sayfada açıklanan yorumu hadi 1 de aciklamadiniz insan 15. sayfada bari açıklar

Dünden beridir takip etmeye çalıştım sürekli ailesini haklı buldum

Dedim haklılar uzak yoldan gelinmiş sofra kurulmamış ayıp etmişler diye 1 den 20 ye kadar takip ettim bıraktım
Bakıyorum sayfalar 40-50-60 ilerlemiş diyorum bu kadar dert ancak neyki
Yani sorunun kaynağını en başta yazmanız gerekmezmiydi
Arkadaşlara katılıyorum kv adayı kesinlikle sizi istemiyor sizi oğluna yakıştıramamış
O yüzden böyle davranmış
Ne olursa olsun yaptıkları çok büyük bi terbiyesizlik

İlişkinizi lütfen tekrardan gözden geçirin pek sonu parlak değil

konu sahibine üzülüyorum ve ailesini suçluyorum. hangi düşünceyle konu sahibini 16 yaşında evlendirip 17 yaşında anne olmasına sebep oluyorlar? ya kocası, ne hakla bir çocuğa eş ve annelik sorumluluğu yükleyip psikolojik baskılarla hayattan bezdiriyor?
her ne kadar çocukların annede kalması gerektiğini düşünsem de konu sahibinin yaşayamadığı gençlik dönemini şimdi yaşamaya çalıştığını düşünüyorum. çocukları durumdan hoşnutsa bir sorun yok. eğer ihmal ediliyorlarsa vebali büyük. ne ana ne baba ne de büyükler bu vebali ödeyemez.

asıl konuya gelince, kv çocuklu dul kadın istemiyor, tavrını böyle belli etmiş bence. sözlün de annesini onaylamış.

evet bende öyle düşünüyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum
Öncesindede yazdım konu sahibi çocuklar en değerlimiz kıymetlimiz gerçek olan asıl olan onlar
Eğer bir tercih yapılacak boyuta gelmiş ise iş uMARIM yavrularınızdan yana kullanırsınız

Konu açarken, sadece o an için aklınıza takılan konuyu açmazsanız sevinirim!!!

Boşu boşu bir sürü şey konuştuk sayfalarca...
Baştan tüm olayları anlatsanıza, erkek tarafı belli ki bu olaya karşı, siz de buna göre devam edin ilişkinize.

Yattık kalktık bana hala makul gelen bir taraf yok, annelik yaşatmadılar inşallah yeni çocuğumu doya doya büyütürüm demek bana doğru gelmiyo bir kere, tüm umutlar yeni çocuğa bağlanmış

Bakın sıkıntı yeniden evlenmesi falan değil, evlenirken çocukları edilgenleştirmesi, 3 yıldır birlikte olduğu evleneceği adam çocukları tanımıyor, es adayının ailesi çocukları herkesten gizliyor, bu çocuklar evlilikten sonra anneleriyle nasıl görüşecek gizli kapaklı mı, annelerinin evine gelemeyecekler mi

Kayserideki üvey anne meselesinde neden öz anneye yüklendi millet, o da erken evlenmiş sonra boşanmış çocukları babaya bırakmış tekrar evlenmiş çocuk yapmış diğer çocuklardan haberi yoktu

Ben de aynı senin gibi bunca sayfanın konusu ne ola ki dedim ama anlayamadım . . :) Birkaç sayfadan sonra bıraktım.

çevremde malesef o kadar çok boşanma hikayesi varki hangisini ele alsam kadın toplumda suçlu zaten suçlu olmasada boşanmadan sonra yine suçlu....erken yaşta meslek sahibi olmadan evlenen kadın çocuğu almamış ,almış bakamamış,bakmak için yırtınıyor madden elinden geleni yapıyor, aile istemiyor çocuğa p...ç gibi hakaretler eden söz söyleyen kadın babası modelini bile duydum,yada çalışmak zorunda ve kadının annesi bakıyor ama ne zulümle,hergün başakalkan evliliği kurtaramadın eleştrileriyle,anlayacağın bu da başka bir örnek yaşanmışlığı hakkında fikrimiz bile yokken ne bu acımasızlık....başka topiklerde de ne çekiyorsun ben olsam kapının önüne koyardım...bence boşan çekme....boşansında eee işte sonuç o çocuklar öylede böylede mutsuz heleki kadın,birtürlü evliliğini kurtaramayan kadın ayrıldıktan sonra kime ne diyeceğim derdinde nasıl bu çocuklara bakacağım derdinde,neye yansın yitip giden gençliğinemi babasız büyüyecek çocuğuna mı toplumun bakış açısıyla boğuşmayamı dul gözüyle kendine bakana karşı korunmayamı neye yansın?daha bir sürü senaryo var çevrede .....artık boşandıktan sonra şimdide yeni dönem eş döner yalvarır ve kendini kabul etmeyen kadını öldürür ee biraz insaflıysa ailesini bırakır ya da çocuklarınıda yada toplu katliam.......anlayacağınız yaşanmışlıklar hakkında zerre fikrimizz yok annedir o anneysede çocuğunun en iyi yerde yaşamasını imkanların onu nasıl mutlu edeceğini düşünerek adım atmalıdır.......bu kadar acımasız olmayın nolur inanın kimin başına ne geleceğini hiçbirimiz bilemeyiz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…