- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Valla canim ben katiplikte girmiştim mulakata.. torpilimde yoktu.. standart mülakat kiyafeti, siyah pantolon gömlek falan giydim.. bana nereli olduğumu sormuşlardi..memleketimi soyledigmde " hadi oranin mesi meshur bi tanesini soyle cik" demislerdi.. hicc unutamam.. ciktigimda herkes benim torpilim oldugunu ve kesin kazandigimi soylemislerdi de ben bile inanmistim düşün :) sonuç olarak elendim :)
Kurum mülakatı kamu ile alakalı bir görüşmeye gideceğiniz anlamına mı geliyor ben mi yanlış yorumluyorum?
Ben özel sektörde sayısını hatırlayamadığım kadar çok görüşmeye gittim. Çok özendiğim, kıyafetime, üstüme başıma, ağzımdan çıkan her söze aşırı dikkat ettiğim ne kadar mülakat varsa da elendim. Pek sallamadığım, ukalalık yaptığım, ne iş olursa yaparımdan ziyade işi ve parayı beğenirsem geleceğim mesajını verdiğim ne kadar yer varsa da teklif aldım. Sevgililikteki meşhur 4S kuralı iş hayatında da geçerli yani :) Nereyle görüşürseniz görüşün kendinize güvenin ve rahat olun kıyafetmiş, saçmış, başmış çok takılmayın derim(eğer özellikle çok dikkat etmeniz gereken bir pozisyon değilse)
4s kurali derken?
Seveni sevmezler, sevmeyeni severler... diyelim hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?