- 19 Şubat 2020
- 5.715
- 3.021
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
-
İyi geceler kızlar adetime bir gün var 3 gün önce kan verdim negatif doktor istemişti, bu ay yumurtam çok büyümeden çatladı üstteki kasette1 gebenin günlüğünden aldım, test alttaki stripte de freey marka test ilk 5 dakikada çıktı ama muhtemelen kurma çizgisidir diye düşünüyorum
5 dk içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir hemen kurumaz bende görüyorum hafif bi çizgi tekrarlamak lazım sabah idrarıylaİyi geceler kızlar adetime bir gün var 3 gün önce kan verdim negatif doktor istemişti, bu ay yumurtam çok büyümeden çatladı üstteki kasette1 gebenin günlüğünden aldım, test alttaki stripte de freey marka test ilk 5 dakikada çıktı ama muhtemelen kurma çizgisidir diye düşünüyorum
Normalde t c kadar koyu olurdu ama bu ay çok fazla koyulaşmadan çatladı o da yumurta minimum olarak küçük olduğunda oluyormuş çünkü bir gebenin gündüğündeki testler 19 milim ve üstüne algılıyorBen göruyorum ebru hanimin kaset testinde silik ama kurumami algilayamadim insallh vardr..
Yumurtaniizin yeteri kadar buyumeyip catladigini nerden anladiniz?
Bilmiyorum canım 9 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim geçen ay ve ondan bir önceki ay aşılama yaptım tutmadı bu ayçok ümidim yok açıkçası tüp bebeğe başlayacağım5 dk içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir hemen kurumaz bende görüyorum hafif bi çizgi tekrarlamak lazım sabah idrarıyla
kaset testten bir tane daha var elimde stripten birkaç tane daha var çok heyecanlanmıyorum aylardır aynı şeyi yaşıyorum çünküBende üç aydır kuruma çizgisi bile çıkmadı dümdüz tek çizgi çıkiyor sizinki beş dk içinde çıktıysa gebelik yeni olabilir ama tekrarlayın testi mutlaka yanıltmasın
İlk idrarla yapıyorsunuz değil mi ? Bende hiç silik çizgi bile çıkmadı aylardırkaset testten bir tane daha var elimde stripten birkaç tane daha var çok heyecanlanmıyorum aylardır aynı şeyi yaşıyorum çünkü
Ya belli olmuyor bendede kist vardı olmuyordu o yüzden 2 sene olmadı çocuğum ne tedavide olamadım bi mücize gibi birden bebeğim olduBilmiyorum canım 9 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim geçen ay ve ondan bir önceki ay aşılama yaptım tutmadı bu ayçok ümidim yok açıkçası tüp bebeğe başlayacağım
Peki ertesi gün baktığınızda gördüğünüz oldu mu silik çizgi?İlk idrarla yapıyorsunuz değil mi ? Bende hiç silik çizgi bile çıkmadı aylardır
Yok canım vallahi ikisini de akşam yaptımİlk idrarla yapıyorsunuz değil mi ? Bende hiç silik çizgi bile çıkmadı aylardır
Evet canım mucizeler bir anda geliyor ben 7 yıl sonra oğlum hamile kalmıştı erken doğumula kaybettim hayırlı olsun canım gebe misinizYa belli olmuyor bendede kist vardı olmuyordu o yüzden 2 sene olmadı çocuğum ne tedavide olamadım bi mücize gibi birden bebeğim oldu
Umutsuz olma moralini bozma bi kere allah büyük inşallah vardırYa belli olmuyor bendede kist vardı olmuyordu o yüzden 2 sene olmadı çocuğum ne tedavide olamadım bi mücize gibi birden bebeğim oldu
Yok hiç olmuyorPeki ertesi gün baktığınızda gördüğünüz oldu mu silik çizgi?
Evet canım daha önceki testlerimde olmuştu Ama strip testi 1 saat önce yaptımPeki ertesi gün baktığınızda gördüğünüz oldu mu silik çizgi?
İlk idrarla yapmadığınız için de silik çıkıyor olabilirYok canım vallahi ikisini de akşam yaptım
2testte poztif gözüküyor ilk 5 dak içinde çikmişsakaset testten bir tane daha var elimde stripten birkaç tane daha var çok heyecanlanmıyorum aylardır aynı şeyi yaşıyorum çünkü
Olabilir canım sabah yaparım o zaman dediğim gibi çok fazla ihtimal vermiyorum çünkü ovülasyon tam pik olmadı bu ayİlk idrarla yapmadığınız için de silik çıkıyor olabilir
Ben sabah yaptım ilk etapta belirli bir çizgi yok gibiydi kaset testte sonra dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tekrar baktığımda çizgi gördüm. Bu kuruma çizgisi oluyor dimi canım?Yok hiç olmuyor
Şeytan diyor kalk bir tane daha test yap2testte poztif gözüküyor ilk 5 dak içinde çikmişsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?