- Konu Sahibi balbocegi34
-
İnşallah yanılmazsın bu defa sabah uyanınca ilk idrarınla tekrarla istersen hem kesinleşir senin içindeDaha önce de çok yanıldığım oldu da kuruma çizgisi ile o yüzden çok ihtimal vermiyorum
Sabah ilk idrarla yapmanız lazımBende biraz önce yaptım silik çıktı tekrar yapsam mı acaba
Yok canım erken gebelik testi çok önerilmiyor ben de çok aldım onlardan ama kader test gibi anında ve keskin olmuyorEn garantisi erken gebelik testleri aslında ama onlara da güvenmiyorum artık
Kaset test gibiYok canım erken gebelik testi çok önerilmiyor ben de çok aldım onlardan ama kader test gibi anında ve keskin olmuyor
ben akşam yapmistimSabah ilk idrarla yapmanız lazım
Sabah ilk idrarla yapıldığında daha doğru sonuç verir en az 6-7 saatlik idrarlaben akşam yapmistim
Yok canım ya bir 15 dakika sonra böyle çıktı muhtemelen kurma bunlarbekliyoruz
ben adetime 3 gun kala yapmistim negatifti adetden 3 gun sora yaptim silik çikmişti sizde en iysi 3-4gun sora yapinYok canım ya bir 15 dakika sonra böyle çıktı muhtemelen kurma bunlar
üstekinde sılık çizgi varmi sanki hafif gözükyor gibi? fotrafta net çikmazdaYok canım ya bir 15 dakika sonra böyle çıktı muhtemelen kurma bunlar
Aynn canım dediğim gibi hiç ihtimal vermiyorum hayırlısı olsun artıkben adetime 3 gun kala yapmistim negatifti adetden 3 gun sora yaptim silik çikmişti sizde en iysi 3-4gun sora yapin
15 dakika sonra çıktı canım ama kuruma çizgisine benziyorüstekinde sılık çizgi varmi sanki hafif gözükyor gibi? fotrafta net çikmazda
kuruma çizgisi genelde.yarm saat 1saat sonra çikar bir kere bende öyle olmuştu siz yinede 3-4 gun sora tekrarlarsiniz varsada zaten hemen cikar inşallah güzel.sonuçlar aliriniz en yakin zamanda15 dakika sonra çıktı canım ama kuruma çizgisine benziyor
İnşallah canım benim Sabah ilk idrarla bir tane daha yaparım zaten pazartesi adet günüm duruma göre bakarım artık hayırlısı olsun her şey içinkuruma çizgisi genelde.yarm saat 1saat sonra çikar bir kere bende öyle olmuştu siz yinede 3-4 gun sora tekrarlarsiniz varsada zaten hemen cikar inşallah güzel.sonuçlar aliriniz en yakin zamanda
en guzeli adetden 3-4 gun gecince yap ben adetden 3 gun once hiç cizgi yokken 3 gun sora pazitifi gördum brazcik bekleİnşallah canım benim Sabah ilk idrarla bir tane daha yaparım zaten pazartesi adet günüm duruma göre bakarım artık hayırlısı olsun her şey için
kuruma cızgısı grımsı oluyo pembe cıkmıssa vardır bence. sabah tekrar yapın. Allah gönlünüze göre versinYok canım ya bir 15 dakika sonra böyle çıktı muhtemelen kurma bunlar
kac dak çikti? yaninda bir cizgi gozukuyor amaBen test yaptım arkadaşlar bu test pozitif mi?
10 dakika sürdükac dak çikti? yaninda bir cizgi gozukuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?