- Konu Sahibi balbocegi34
-
Çok üzüldüm inşallah kucağın en yakında zamanda dolarEvet canım mucizeler bir anda geliyor ben 7 yıl sonra oğlum hamile kalmıştı erken doğumula kaybettim hayırlı olsun canım gebe misiniz
2 aylık daha yeniEvet canım mucizeler bir anda geliyor ben 7 yıl sonra oğlum hamile kalmıştı erken doğumula kaybettim hayırlı olsun canım gebe misiniz
Evet canım ilk 10 dk içinde çıkarsa pozitif diğerleri yanıltıcıBen sabah yaptım ilk etapta belirli bir çizgi yok gibiydi kaset testte sonra dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tekrar baktığımda çizgi gördüm. Bu kuruma çizgisi oluyor dimi canım?
10 dakikadan sonra olan testere pek güvenmiyorum ,güvenmeyin diyorlar ben de kaset çok güvenmiyorum açıkçası tekrar edin testiniz bence Allah gönlünüze göre versinBen sabah yaptım ilk etapta belirli bir çizgi yok gibiydi kaset testte sonra dışarı çıktım akşam eve geldiğimde tekrar baktığımda çizgi gördüm. Bu kuruma çizgisi oluyor dimi canım?
İnşallah canım aminÇok üzüldüm inşallah kucağın en yakında zamanda dolar
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin2 aylık daha yeni
Amin darısı sana olsun inşallahHayırlı olsun canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım hepimize inşallah10 dakikadan sonra olan testere pek güvenmiyorum ,güvenmeyin diyorlar ben de kaset çok güvenmiyorum açıkçası tekrar edin testiniz bence Allah gönlünüze göre versin
Bende biraz önce yaptım silik çıktı tekrar yapsam mı acabaEvet canım ilk 10 dk içinde çıkarsa pozitif diğerleri yanıltıcı
İnşallah canımAmin darısı sana olsun inşallah
En garantisi erken gebelik testleri aslında ama onlara da güvenmiyorum artıkEvet canım ilk 10 dk içinde çıkarsa pozitif diğerleri yanıltıcı
İnşallah canımAmin canım hepimize inşallah
Merhaba, kuruma çizgisi ilk beş dk da çıkmaz ancak yarım saat sonrasında görülür vede pembe değil beyaz olurİyi geceler kızlar adetime bir gün var 3 gün önce kan verdim negatif doktor istemişti, bu ay yumurtam çok büyümeden çatladı üstteki kasette1 gebenin günlüğünden aldım, test alttaki stripte de freey marka test ilk 5 dakikada çıktı ama muhtemelen kurma çizgisidir diye düşünüyorum
Yok ya erken gebelik testleri gerçekten çok sinir bozucu hiç güvenmiyorumEn garantisi erken gebelik testleri aslında ama onlara da güvenmiyorum artık
e yapŞeytan diyor kalk bir tane daha test yap
Daha önce de çok yanıldığım oldu da kuruma çizgisi ile o yüzden çok ihtimal vermiyorumMerhaba, kuruma çizgisi ilk beş dk da çıkmaz ancak yarım saat sonrasında görülür vede pembe değil beyaz olur
ben guveniyorum ya ilk 5 dak icinde cikanlar poztif oluyor bende hep doğru çikti10 dakikadan sonra olan testere pek güvenmiyorum ,güvenmeyin diyorlar ben de kaset çok güvenmiyorum açıkçası tekrar edin testiniz bence Allah gönlünüze göre versin
bekliyoruzHemen yapıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?