kuruntu mu yoksa doğru mu?

ronniee

bos yapma
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
131
39
98
merhaba evliyim esimin cocukluk arkadaslariyla her zaman gorusuruz genelde cift olarak takiliriz ve en yakin arkadasinin bir yildir iliskisi var fakat bir süredir gozlemledigim seyler gozume batmaya basladi genelde kafeye gideriz ve ben yanimda esim onun yaninda arkadasi ve sevgilisi vardi muhabbet edilirken esime seslenip bir seyler anlatmaya calistigini gordum ya da bir espri yapildiginda esime gulup sonra bizlere baktigini gecende muhabbet esnasinda yaninda sevgilisiyle alakali bir konuda ona bakmasi gerekirken esime bakarak anlattigini gordum ve gozgoze geldigimizde onune bakiyo ve oturdugum semt kayinvalidemlerin yeri evet cevresi iyi degil fakat ailesiyle olmaktan mutsuz degilim sadece komşular cok merakli ev ziyaretinde alisabildin mi dedi ve ben evet zaten uzun suredir gidip geldigimi artik cekinmedigimi sadece komşular cok merakli dedim bunu sevgilisine yasadigi yerden memnun degilmis mutsuzmus diye anlatmis ve bu da kulagima geldi tabi ki kuruntu mu sizce ya da arama nasil mesafe koymaliyim?

Kuruntu olmayabilir.
İnsanoğlundan her şey beklenir.
Bir gün bakarsınız kendinize bile yabancı olursunuz.
Bu mantıkla ben çok görüşmeye devam etmez arama mesafe koyardım. Hayat görüşüm bu şekilde

He bir de siz sormadınız mı arkadaşına, olayı neden bu şekilde anlattın, ben sana mutsuzum mu dedim diye

merhaba evliyim esimin cocukluk arkadaslariyla her zaman gorusuruz genelde cift olarak takiliriz ve en yakin arkadasinin bir yildir iliskisi var fakat bir süredir gozlemledigim seyler gozume batmaya basladi genelde kafeye gideriz ve ben yanimda esim onun yaninda arkadasi ve sevgilisi vardi muhabbet edilirken esime seslenip bir seyler anlatmaya calistigini gordum ya da bir espri yapildiginda esime gulup sonra bizlere baktigini gecende muhabbet esnasinda yaninda sevgilisiyle alakali bir konuda ona bakmasi gerekirken esime bakarak anlattigini gordum ve gozgoze geldigimizde onune bakiyo ve oturdugum semt kayinvalidemlerin yeri evet cevresi iyi degil fakat ailesiyle olmaktan mutsuz degilim sadece komşular cok merakli ev ziyaretinde alisabildin mi dedi ve ben evet zaten uzun suredir gidip geldigimi artik cekinmedigimi sadece komşular cok merakli dedim bunu sevgilisine yasadigi yerden memnun degilmis mutsuzmus diye anlatmis ve bu da kulagima geldi tabi ki kuruntu mu sizce ya da arama nasil mesafe koymaliyim?

Eşinizin tavrı nasıl peki? Burada eş önemli.

Farketmez ikisi de kadın ha onun ha bunun arkadaşı
Lezbiyenler mi? Beni ilgilendirmez tabi ki cinael yönelimleri asla.
Ama ben kocasının da bir erkek arkadaşı varmış da sanki bunlar karısı filan da varken umursamadan başbaşa gibi kanki kanki devam etmişler gibi algıladım.

Esinin erkek arkadasinin sevgilisi kocasiyla fazla ilgileniyormus.Bence mesafenizi koruyun,fazla gorusmeyin.

lafı değiştirmiş bir kere, kuruntu filan değil. acilen bu çiftle iletişimi kesmeniz lazım

Üniversitede bir kiz erkegin kiz arkadasinin yaninda utanmadan adamla flört etmisti. Ben onu söyledigimde "öyle birsey yok sana öyle gelmistir" dedi ama kör degiliz 😬 yani ben böyle seylere sasirmam

Üniversitede bir kiz erkegin kiz arkadasinin yaninda utanmadan adamla flört etmisti. Ben onu söyledigimde "öyle birsey yok sana öyle gelmistir" dedi ama kör degiliz 😬 yani ben böyle seylere sasirmam
saka gibi gozle gorulen sey nasil oyle gelebilir ki...

saka gibi gozle gorulen sey nasil oyle gelebilir ki...

Bende onu söyledim. Ama ona göre ben kafamda kuruyormusum. Sonra kendisi de anladi hakli oldugumu, ama yapacak birsey yok. Kiz arkadasi da sessiz sakin bir kizdi. Bozuntuya vermemisti, ama o da kesin fark etti. Bence kadin birseylerin dogru olmadigini hissediyorsa vardir birseyler.

Bi daha ki buluşmada direk eşlerinizinde yanında sorun neden bu şekilde anlattın diye bence..

Back
X