merhaba evliyim esimin cocukluk arkadaslariyla her zaman gorusuruz genelde cift olarak takiliriz ve en yakin arkadasinin bir yildir iliskisi var fakat bir süredir gozlemledigim seyler gozume batmaya basladi genelde kafeye gideriz ve ben yanimda esim onun yaninda arkadasi ve sevgilisi vardi muhabbet edilirken esime seslenip bir seyler anlatmaya calistigini gordum ya da bir espri yapildiginda esime gulup sonra bizlere baktigini gecende muhabbet esnasinda yaninda sevgilisiyle alakali bir konuda ona bakmasi gerekirken esime bakarak anlattigini gordum ve gozgoze geldigimizde onune bakiyo ve oturdugum semt kayinvalidemlerin yeri evet cevresi iyi degil fakat ailesiyle olmaktan mutsuz degilim sadece komşular cok merakli ev ziyaretinde alisabildin mi dedi ve ben evet zaten uzun suredir gidip geldigimi artik cekinmedigimi sadece komşular cok merakli dedim bunu sevgilisine yasadigi yerden memnun degilmis mutsuzmus diye anlatmis ve bu da kulagima geldi tabi ki kuruntu mu sizce ya da arama nasil mesafe koymaliyim?