Kuruntumu yapıyorum

Valla eşim evde olmadan ben de İzin yapsam bir iki gün süper olur.
Gündüz evde yanlız kalmayı özledim.
Eşimi de çok severim ama insan bazen yanlızlıgı arıyor.
Kötü birsey yapmamıs eşiniz belli ki evde pineklemek istemiş,ne var ki bunda.
 
Ne güzel Allah muhabbetinizi bozmasın, dediğim gibi bu izin meselesine de takılmayın, insan arada istiyor çünkü kendine ait 1 gün.
 
Yok hep evde pineklemeyecek dışarıda cıkacakmıs
 
Ne güzel Allah muhabbetinizi bozmasın, dediğim gibi bu izin meselesine de takılmayın, insan arada istiyor çünkü kendine ait 1 gün.
Amin tsk ederim canım ama işte çevremizdeki olayları görüyoruz kk da arkadasların yazdıklarını okuyoruz ister istemez insan pipirikleniyor
 
Amin tsk ederim canım ama işte çevremizdeki olayları görüyoruz kk da arkadasların yazdıklarını okuyoruz ister istemez insan pipirikleniyor
Evet insan etkileniyor buradaki konulardan ama günlük hayata çok yansıtmamak lazım yoksa öyle konular okuyoruz ki kimseye güvenmememiz, çıkıp dağda bir başımıza yaşamamız gerekecek:)
 
TV karşısında uyumayı benim nişanlım da çok sever çözüm olarak yatak odasına TV alabilirsiniz ya da telden canlı tv yayını açabilirsiniz hiç olmadı koltukta sarılıp beraber uyuyun biraz sinir bir huy ama insanın sevdiği için katlanamayacagi bir şey deği sonuçta öyle alışmış artık.
Bence de gizli iş yapacak olsa sizin duyacağınız şekilde izin almazdı kendi kendine özel vakit ayırmak istiyor olabilir erkekler bizim kadar ince düşünceli değil maalesef
 
Ben pek kuşkulanacak bir şey göremedim. Benim erkek arkadaşımda öyle izinli günlerinde buluşsak bile önce biraz dinleniyor sonra buluşuyoruz.
İnsanın gerçekten kendi kafasını dinlemeye ihtiyacı oluyor helede o yoğun tempoda çalışılıyorsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…