Hani bende çalışıyorum ve onsuz hiç plan yapmıyorum ama onun yapması birde gece ayrı yatınca zoruma gittizaten her gün berabersin. çok bi plan yapmamış. gereksiz kafaya takıyosun gibi geldi.
Hani bende çalışıyorum ve onsuz hiç plan yapmıyorum ama onun yapması birde gece ayrı yatınca zoruma gittizaten her gün berabersin. çok bi plan yapmamış. gereksiz kafaya takıyosun gibi geldi.
Hani bende çalışıyorum ve onsuz hiç plan yapmıyorum ama onun yapması birde gece ayrı yatınca zoruma gitti
Aslında bazen bende yanlız kalıyım diyorum ama özellikle izin hiç almayı düşünmedimValla bende izin alsam, bende uyurum tek başıma
benim çok zamanım olmuyor plan yapmaya haftanın 6 günü çalışıyorume sen de onsuz plan yap. karı kocasınız diye her planı berbaer yapacaksınız diye bi kural yok.
Ben haftada bir gün ne yapıp ne edip bahane bulup kaçıyorum gidip yatıyorum. Bnce eşini kendi haline bırak oda dinlensinAslında bazen bende yanlız kalıyım diyorum ama özellikle izin hiç almayı düşünmedim
İzin almıycam yanlız bırakıcam zaten sorarsada sen bana izin al birşeyler yapalım demedin madem kendine plan yaptın iyi değerlendir istenmediğimi bile bile kuyruğuna takılacak değilim diyeceğimBelli ki adam bir gün işe gitmeyip, tek başına kafa dinleyip uyumak istiyor, siz de izin alırsanız plan yapıp, birşeyler yapmak zorunda kalacaksınız. Bozmayın bence planını, dinlensin kafasını dinlesin biraz, yoğun çalışıyormuş zaten.
Normalde sizi ihmal eden biri değilse bence trip atarak cevap vermeyin. Yoğun çalışma günlerinde akşamları uyuyakalması çok normal, benim eşim de yoğun çalışır, haftanın bir kaç günü uyuyakalır genelde ben yatarken uyandırıp yatağımıza götürürüm, takılmayın böyle şeylere. 1 gün tek kalıp dinlenmek istemesi de yorgunluk atmak için çok değil. Dediğim gibi normal zamanlarda aranız iyiyse hiç trip atmayın, anlayışla karşılayın nacizane tavsiyem.İzin almıycam yanlız bırakıcam zaten sorarsada sen bana izin al birşeyler yapalım demedin madem kendine plan yaptın iyi değerlendir istenmediğimi bile bile kuyruğuna takılacak değilim diyeceğim
Alemsin canım yaKeske benim esimde biraz plan yapsa da biraz gitse tek takilsa.. iste birimizin derdi digerinin duasi oluyor.. bence sende biraz serbest birak esini.. ama tv karsisinda uyuyakalmak fikri hosuma gitti bende deniyim bunu :)
Normalde ilgisiz değildir şaka şamata takılır evde mesela pazarları arkadaşlarıyla görüşecekseki genelde gitsem olurmu diye sorar benide dışarı çıkar ama bu ay maddi anlamda çok bunaldık bende bu yüzden üstüne gitmiyorum daha o söylemeden azıcık sıkıldım dese ara falancayı biraz takılın okey falan oynayın diye ben gönderiyorumNormalde sizi ihmal eden biri değilse bence trip atarak cevap vermeyin. Yoğun çalışma günlerinde akşamları uyuyakalması çok normal, benim eşim de yoğun çalışır, haftanın bir kaç günü uyuyakalır genelde ben yatarken uyandırıp yatağımıza götürürüm, takılmayın böyle şeylere. 1 gün tek kalıp dinlenmek istemesi de yorgunluk atmak için çok değil. Dediğim gibi normal zamanlarda aranız iyiyse hiç trip atmayın, anlayışla karşılayın nacizane tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?