Kurye tacizci miydi???..

Yanı pizzacininda mesafeli durması gerekmiyor mu, adam sanki ha içeri girdi girecek gibi hareketler
Şimdi karşımda bi an seni düşünsem, ben de sana pizzacı gibi bakardım bu bir, elinizdeki kartı öyle bi tutmuşsunuz ki adam mecburen posu yaklaştırıp çekim yapacak bu iki, üçüncüsü o zaman pazardaki adam da aldığın meyvenin poşetini uzatırken aaa acaba beni taciz mi ediyor şu an diye mi düşünüyorsun? Yada marketteki kasiyer çocuk fişi verirken? Enteresan...

Bence siz kapıyı kapatmaya çalıştıkça ve gerildikçe adam işini yapmakta zorlanmış. Kötü niyetli olsa “kart için yaptım” diye açıklama bile yapmazdı, kendini ifade etme ihtiyacı hissetmiş. Göz temasından korkmayın bu kadar, daha net anlamanızı sağlar bu durumlarda.
Sağ duyulu yorumunuz için çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.

kimse işini bir dakikalığına görduğu iki çocuklu bir kadın için riske atmaz.
yanlış anlamışsınızdır, ya da ben kimsenin o kadar sapık olacağını duşunmediğimden yanılıyorum.

Şimdi karşımda bi an seni düşünsem, ben de sana pizzacı gibi bakardım bu bir, elinizdeki kartı öyle bi tutmuşsunuz ki adam mecburen posu yaklaştırıp çekim yapacak bu iki, üçüncüsü o zaman pazardaki adam da aldığın meyvenin poşetini uzatırken aaa acaba beni taciz mi ediyor şu an diye mi düşünüyorsun? Yada marketteki kasiyer çocuk fişi verirken? Enteresan...
Hayır yanlış anlattım galiba ben zaten uzattım adama kartı hemen adam kartı aldiktan sonra içeri girecek gibi oldu

Pizzanın içeriğinde neler vardı belki en sevdiği pizzadan sipariş verdiniz ve aaaa ne kadar da ortak noktalı bir müşteri diyip sizi etkilemek için üç numaralı bakışlarını hazırlamıştır.
Ama ne acıdır ki siz üç nolu bakışları pis bakışlı pizza kuryesi olarak ifade etmişsiniz
Temassız kart bahanesiyle temasa bahane oluşturulması da trajik
Belki hakikaten sapıktır ama çok daha sapıklar tanıdık bu pek de etkilemedi

Yani niye kapıyı az açıp sadece kafayı uzatıyorsunuz. Bir de ödeme yapacakmışsiniz(!) Ödeme yapmasanız zaten kapıya bırakıp gidiyorlar zili çalıp. Adama zaten direkt sapık muamelesi yapmışsınız gibi olmuş. O da şaşırmıştır sağ kolunu kapıdan uzatıp mı girecek şifreyi diye. Madem kartınız da var Niye alırken ödemiyorsunuz, nakit ödeyecek olsanız neyse. Tabii ortalık kötü dikkatli olmalıyız da kapıyı açıp kafayı uzatmak ne ya:))

Pizzanın içeriğinde neler vardı belki en sevdiği pizzadan sipariş verdiniz ve aaaa ne kadar da ortak noktalı bir müşteri diyip sizi etkilemek için üç numaralı bakışlarını hazırlamıştır.
Ama ne acıdır ki siz üç nolu bakışları pis bakışlı pizza kuryesi olarak ifade etmişsiniz
Konu sahibinin bu manidar yazınızı anlayacağını hiiç sanmıyorum🤣 bknz; yorumlara verdiği cevaplaraa.

Konu sahibinin bu manidar yazınızı anlayacağını hiiç sanmıyorum🤣 bknz; yorumlara verdiği cevaplaraa.
Bence önyargılarınızı bir köşeye bırakın
Konu sahibi bir bakıştan bir adımdan bile çok şey çıkarabilecek hissiyata sahip
Adamı gözünden tanırım lafını çok duyardım nasılsın olabilir diye sorgulardım. Oluyormuş. Konu sahibiyle anladım

Yani niye kapıyı az açıp sadece kafayı uzatıyorsunuz. Bir de ödeme yapacakmışsiniz(!) Ödeme yapmasanız zaten kapıya bırakıp gidiyorlar zili çalıp. Adama zaten direkt sapık muamelesi yapmışsınız gibi olmuş. O da şaşırmıştır sağ kolunu kapıdan uzatıp mı girecek şifreyi diye. Madem kartınız da var Niye alırken ödemiyorsunuz, nakit ödeyecek olsanız neyse. Tabii ortalık kötü dikkatli olmalıyız da kapıyı açıp kafayı uzatmak ne ya:))

Daha sipariş aşamasındayken kafanda kurmuşsun gibi geldi bana çünkü konuyu yazarken pizzacı "tamam BEN getiricem" dedi diyorsun. Yani bu şekilde bir detay vermen sanki daha o esnada kafanda

Yanı simdi olaya sizin gibi bakınca gerçekten de kuruntu yapmışım

Bence önyargılarınızı bir köşeye bırakın
Konu sahibi bir bakıştan bir adımdan bile çok şey çıkarabilecek hissiyata sahip
Adamı gözünden tanırım lafını çok duyardım nasılsın olabilir diye sorgulardım. Oluyormuş. Konu sahibiyle anladım
Konu sahibinin nasıl bi hissiyata sahip olduğunu hissetmeniz de ayrı bi boyut olmuş🙃 cımbızla uzatır gibi uzattığı eldeki karta, posu zar zor uzatan pizzacının tacizci olduğunu söylemek dee bambaşka bi boyut🤪

Ben bu dönemde özellikle kuryelere saygım arttı.Kapıyı aralık açmak nedir?Sohbet bile ediyorum bazen.Bu kadar korkuyorsanız sokakta bile yürürken başınıza gelebilir.Kuryelere biraz saygı lütfen.

Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.
4 ay once simdi oturdugum eve taşındım.Internet, tv vs yeni eve nakil ettirmeye uğraşıyorum. Tv kanallari nakli icin gelen kisi sabah erken geldi.Uyanip gecelikle kapiyi actim.Buyur ettim sevgilim icerde uyuyordu.Abonelik benim uzerime oldugu icin ben ilgilendim.Sizin pizzaci gibi pis bakışlarını sezdim. Bir kadin uzerinde gezen gozun farkina varir.Neyse adam gitti bir hafta sonra bilmediğim bir numara aradi beni.Cagri atti kapandi.Bi kac saat sonra tekrar aradi uydu baglamaya gelen kisi.Neymis efendim benim evde kablo unutmusmus!! Hemen merkezlerini aradim şikayet ettim..Sizi cok iyi anliyorum..

Back
X