kuş açlıktan ölecek

Cocuk baya buyuk işler karıştırmış demek ki yoksa neden bu şekilde davransinlar. Bir kaç hafta o kuş dayanmaz. Akrabası falan yok mu ?
Ay evet ya iste o yüzden telaşa kapıldım. Kadın kolay kolay dönmez eve. Akrabalarından da haberim yok açıkçası. Ama kadin tek yaşıyor yakınlarda akrabası yok. Olsa da korkudan eve gelmez yani

Kaç gündür yok ? Yeterince yemi vardır belki.
Ve ayrıca erken döner belki, bilmiyorsunuz sonuçta.

Kadının canından can gitmiş , üstelik en kötü şekilde arayıp kuş sorulmaz tabi anneniz haklı.
Dünden beri yok. Evet sorulmaz da iste bu kus ne olucak orda o da bir can.

Ay evet ya iste o yüzden telaşa kapıldım. Kadın kolay kolay dönmez eve. Akrabalarından da haberim yok açıkçası. Ama kadin tek yaşıyor yakınlarda akrabası yok. Olsa da korkudan eve gelmez yani
Kadına direkt sormayın eminim su an kadin sok icindedir. Cok zoruna gider. Dolaylı yoldan halletmek zorundasınız.

Ya böyle birşey nasıl denir bilemedim ama öyle apar topar çıktıysa belki kilitleme fırsatı olmamıştır hani kartla martla açıyorlarya bazı kapıları kilitli olmayınca suç bu tabi birinin evine giriyorsunuz ortada bir can olmasa bunu yazmazdım.

Yarın karşı dairesine falan sorsanız belki de kuş yoktur
Yani önceden kaçmış ya da ölmüş olabilir.
Yani bunlarda bi seçenek :/

Bir kere kendi evime kartla girmeye çalışmıştım çünkü anahtarim içerde kalmıştı ama beceremedim. Yoksa izin alarak yaparım onu kuşu kurtarmak için ama açamam heralde. Açıkçası ben de düşündüm ya.

Polisi arayıp anlatsam azar yeme ihtimalim yuksek dimi
Polis azarlamaz ama ev sahibinden ciddi zilgit yersiniz. Ayrıca sakın ama sakın kapısını hic bir sekilde siz açmayın. Dertsiz başınıza dert alırsınız.

Iyi de bu kadar telaşlanmak için çok erken.
Hayır ben kadın ne zaman gelecek belli olmadığı için bu kadar endişeye kapıldım. Sonuçta olağandışı bir durum. Bir de büyük ihtimal karşı tarafın bir fenalık etmesinden falan korkuyorsa o eve uzun sure ugramayabilir. Ne yalan söyleyim ben annemi gondermezdim mesela

Ay çok kötü oldum ((( Arayın baş sağlığı dileyin, sonra kuş sesi geliyor, kuş evde mi diyin, gidip anahtarı alın olmazsa. Günah nolursunuz halledin bu işi buraya yazın nolur (((

Ay çok kötü oldum ((( Arayın baş sağlığı dileyin, sonra kuş sesi geliyor, kuş evde mi diyin, gidip anahtarı alın olmazsa. Günah nolursunuz halledin bu işi buraya yazın nolur (((
Düşünüyorum neler yapabilirim diye. Kimsenin umrumda değil ama annemi yarin ne yapıp edip ikna edicem aramasi için. Gider alırım anahtarı verirse de, iste kadın ne diyecek telefonu açacak mi kabul edecek mi ben nasil gidip gelicem o muamma

Yani bende beceremiyorum zaten. Akıl akıldan üstündür numarasını bul ara dolaylı yoldan kuşa getir lafı belki teklif eder. Tabi yarın unutur mu sorun olur mu bilmiyorum yani iyi tanımak lazım. Sizde samimi değilsiniz

Siz yinede söyleyin. Gerekirse ıtfaiyeyi arayın. Bir sekilde bu iş çözülür. Ev sahibini de haberdar edin durumdan.
Ya allahım. Bu hayvanları niye kimse önemsemiyor ya. Tamam çok kotu bir durum ama kus yerine bir bebek olsaydı onu da unutup gider miydi acaba allahım nolur kuşu da almış olsun yanina ya nolur.

Annem samimi biraz. Ona araticam.

Düşünsene açlıktan kursağı kuruyan bir kuş.. Valla Ankaradaysa ben alayım anahtarı gidip.. Sonra vicdan azabından uyuyamazsın, nolur bir cesaret (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…