kuş açlıktan ölecek

Ben izin isterim zaten de. Esas polisin ilgileneceğini sanmıyorum.

Kuş bile olsa ölümü acı oluyor. Muhabbet kulum öldüğünde çok ağlamıştım belki oğlunu hatırlatacak kuşunda ölümü belki şok üzecek iletişime geçmeden bilemezsin

Merak etmeyin yemi vardı kuşun ve kuşlar acıktıklarında kendi dışkılarını yerler yani açlıktan ölmezler. Kadının oğlu intihar etmiş kalkıp da nasıl kuşu sorarsınız şaka gibi!
Niye kuşun cani yok mu? Ben de zaten ne yapsam diye fikir danisiyorum polisi aramayı bile düşünüyorum . büyük aci yaşadı ama o kuşun ne günahı var da açlıktan öls8n? Bilgi sahibisiniz sanırım. Ne kadar süre dayanabilirler?

Çok iyi niyetlisiniz ama zaten kuş mama kapları ve suluğu ile 1 hafta idare eder. Ortada bir cinayet var sakın ama sakın çilingirle ya da başka bi şekilde o eve girmeye çalışmayın.
O da doğru ya. Simdi durum yanlış anlaşılır falan. Ama iste içim içimi yiyor en iyi fikir kadını arayıp laf arasında durumu anlatmak.yarin annemi ualvar yakar ikna etmeliyim.

Bilgi sahibiyim çünkü muhabbet kuşum var ve yaklaşık en az 10 yıldır kuş besliyoruz çeşitli. Uzun süre yaşarlar yem olmazsa bile çünkü dışkılarını yiyorlar. Ve bünyeleri çok dayanıklı. Emin’im ona yetecek yem zaten vardır. Yemlerin biten kabuklarını bile sıyırırlar. Açlıktan ölmezler yani merak etmeyin..
polisi arasanız polis falan gelmez. Ki bu durumda hoş da olmaz.

Gelmeyeceğini biliyorum polisin zaten. Ama sorun şu ki kadının da ne zaman geleceği meçhul. Yani bir ay da dayanamaz kus heralde.

Gelmeyeceğini biliyorum polisin zaten. Ama sorun şu ki kadının da ne zaman geleceği meçhul. Yani bir ay da dayanamaz kus heralde.
Yemi varsa dayanır. Hem kadının acısı biraz dinince kuşu düşünür ve gelir muhakkak ya da birilerini yollar. Hem belki kuşu alıp da gitmiştir.

polislik olmuş bir ailenin evine girmek için polis aranmaz. belki polis annesinin evini de inceleyecek suçlu duruma düşersiniz. komşunuzu arayıp anahtarı alırsınız ama diğer türlü risk...

Yemi varsa dayanır. Hem kadının acısı biraz dinince kuşu düşünür ve gelir muhakkak ya da birilerini yollar. Hem belki kuşu alıp da gitmiştir.
Keske yani kadının adına da çoj üzülüyorum kuşa da üzülüyorum keşke başka bir şey için gitmis olsaydı bir saat once öğrendim durumu ama 30 kere arardim ama su durumda da aranmiyor kolay kolay

Polis karışmaz birde sizinle salça geçer. Tek çare kadını arayıp hem başsağlığı dilemeniz hemde kuşu hatırlatmanız. Kadının başına ciddi bir felaket gelmiş ama o da bir can işte, hiçbir şey yapmadan durulmaz.

Arayın, yeri zamanı değil ama sigortanız atıyor sürekli dolabınızdakiler çürüyecek birini gönderin diyin hemen gelirler.
Kapıya da bi not yapıştırın kuşla ilgili.

Olma mı

Olayı okudum da, olay epey karışık yahu

Adam 7 yaşında kız çocuğunun anne babasını araçlarının önünü keserek öldürmüş doğru haberse...

Böyle bir durumda eve girmeyi, anahtarı almayı teklif etmeyi düşünmeyin bile.

Böyle durumlarda itfaiye geliyor diye biliyorum, polisi değil de itfaiyeyi arayın derim...

Yoksa yazık minacık cana..

Polisi arayıp anlatsam azar yeme ihtimalim yuksek dimi
Polis gelmez diyenler hiç polisi aramadı mi acaba?
Ne kadar saçma bir şey için de arasaniz polis gelmek zorunda. Biz bı gece kadın çığlıkları duyduk, belli ki evde işkence görüyor-dayak yiyordu. Polisi aradık. Adı ne? Dedi,bilmiyoruz. Hangi ev? Dedi , emin değiliz... Polis gelene kadar sesler kesildi zaten, şöyle bir etrafı kolacan edip gittiler. Bu arada santralden bir kadın aradı beni 'ihbariniz sonucunda polis geldi mi?' diye de teyit etti.
Yani sizinle dalga geçme ihtimalleri kesinlikle yok. Her çağrıyı degerlendirmeliler. Farz edin ki siz aradınız önemsemediler,kuş öldü.
Siz de hayvan sayfalarına yazdiniz,onlar ekşi sözlüğe yazdı - haber gazetelerine çıktı 'polis göz göre göre kuşu öldürdü' falan diye. O adamın hakkında soruşturma acmayacaklar mi ? Kim böyle bir riski almak ister ki?
Bence önce komşuya ulaşmaya çalışın, yapabileceğimiz birşey var mı diye giriş yapıp konuyu kusa getirin. Eğer ulasamazsaniz da polisi arayın. Cekindiginiz birşey varsa başkasına aratin...
Ayrıca siz söyleyince baktım, olay yüksek ihtimalle bu: merak edenler için
https://www.google.com.tr/amp/s/www.cnnturk.com/amp/turkiye/iki-kisiyi-oldurup-intihar-etti

O kadına Allah sabır versin, bir canavarın annesi olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…