Ben izin isterim zaten de. Esas polisin ilgileneceğini sanmıyorum.
Ankaradayim ben de. Ya valla gider alırım da verir mi acabaDüşünsene açlıktan kursağı kuruyan bir kuş.. Valla Ankaradaysa ben alayım anahtarı gidip.. Sonra vicdan azabından uyuyamazsın, nolur bir cesaret(((
Kuşu oğlu hediye etmiş zaten.Kuş bile olsa ölümü acı oluyor. Muhabbet kulum öldüğünde çok ağlamıştımbelki oğlunu hatırlatacak kuşunda ölümü belki şok üzecek iletişime geçmeden bilemezsin
Niye kuşun cani yok mu? Ben de zaten ne yapsam diye fikir danisiyorum polisi aramayı bile düşünüyorum . büyük aci yaşadı ama o kuşun ne günahı var da açlıktan öls8n? Bilgi sahibisiniz sanırım. Ne kadar süre dayanabilirler?Merak etmeyin yemi vardı kuşun ve kuşlar acıktıklarında kendi dışkılarını yerler yani açlıktan ölmezler. Kadının oğlu intihar etmiş kalkıp da nasıl kuşu sorarsınız şaka gibi!
O da doğru ya. Simdi durum yanlış anlaşılır falan. Ama iste içim içimi yiyor en iyi fikir kadını arayıp laf arasında durumu anlatmak.yarin annemi ualvar yakar ikna etmeliyim.Çok iyi niyetlisiniz ama zaten kuş mama kapları ve suluğu ile 1 hafta idare eder. Ortada bir cinayet var sakın ama sakın çilingirle ya da başka bi şekilde o eve girmeye çalışmayın.
Bilgi sahibiyim çünkü muhabbet kuşum var ve yaklaşık en az 10 yıldır kuş besliyoruz çeşitli. Uzun süre yaşarlar yem olmazsa bile çünkü dışkılarını yiyorlar. Ve bünyeleri çok dayanıklı. Emin’im ona yetecek yem zaten vardır. Yemlerin biten kabuklarını bile sıyırırlar. Açlıktan ölmezler yani merak etmeyin..Niye kuşun cani yok mu? Ben de zaten ne yapsam diye fikir danisiyorum polisi aramayı bile düşünüyorum . büyük aci yaşadı ama o kuşun ne günahı var da açlıktan öls8n? Bilgi sahibisiniz sanırım. Ne kadar süre dayanabilirler?
Gelmeyeceğini biliyorum polisin zaten. Ama sorun şu ki kadının da ne zaman geleceği meçhul. Yani bir ay da dayanamaz kus heralde.Bilgi sahibiyim çünkü muhabbet kuşum var ve yaklaşık en az 10 yıldır kuş besliyoruz çeşitli. Uzun süre yaşarlar yem olmazsa bile çünkü dışkılarını yiyorlar. Ve bünyeleri çok dayanıklı. Emin’im ona yetecek yem zaten vardır. Yemlerin biten kabuklarını bile sıyırırlar. Açlıktan ölmezler yani merak etmeyin..
polisi arasanız polis falan gelmez. Ki bu durumda hoş da olmaz.
Yemi varsa dayanır. Hem kadının acısı biraz dinince kuşu düşünür ve gelir muhakkak ya da birilerini yollar. Hem belki kuşu alıp da gitmiştir.Gelmeyeceğini biliyorum polisin zaten. Ama sorun şu ki kadının da ne zaman geleceği meçhul. Yani bir ay da dayanamaz kus heralde.
KeskeYemi varsa dayanır. Hem kadının acısı biraz dinince kuşu düşünür ve gelir muhakkak ya da birilerini yollar. Hem belki kuşu alıp da gitmiştir.
Polis gelmez diyenler hiç polisi aramadı mi acaba?Polisi arayıp anlatsam azar yeme ihtimalim yuksek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?