Onlar bayaa ust kattalar. Ya aramak sorun değil de kadının kus için gelecegini sanmiyorum. Polisi arasam yardımcı olurlar mi acabaArayıp hal hatır sorma babında,yapabileceğimiz bir şey var mı,ihtiyaç halinde mutlaka arayın gibisinden söylerse,kuş sesi duyuyoruz,sizinki olabilir mi ,vs,belki aklına gelir.
Anahtar yok ki iste sorun orda. Anahtar olsa simdi girer alırım sonuçta bir can o da. Kadın apar topar çıkmış evden. Geri ne zaman gelir bilmiyorum ya.O durumda insan hiçbirşey dusunemez, eminim onların da aklına bir süre sonra gelecektir. Eğer surekli muhatap olduğunuz kisiler ise,yarın arayın bas sağlığı dileyin sonrasında onlar icin yapabileceğiniz biseyler var mı diye sorun. Elektik ocak vs gibi kontol edilmesi gereken bisey varsa yardımcı olabileceğinizi iletin. Laf arasında da kusu söyleyin.
Kacarcasina çıktı evden. Zaten oğlu yani cinayeti işleyip intihar eden kişi intihar etmeden evvel anne hemen evden çık taksiye bin demiş.Kuşu götürmediginden emin misiniz ?
Kapicimiz yok apartmanda.Siz arayın söyleyin.
Gelemiyorsa kapıcıda falan anahtar olabilir belki.
Uzağa mı gittiler? Cok kötü olmuş, ne kadar dayanır bilemiyorum. Iki mama kabı varsa 4-5 gün gider. Dua edelim de kapları dolu olsun, ozellikle de su kabı. Baska bir komşuya anahtar vermiş olabilir mi?Anahtar yok ki iste sorun orda. Anahtar olsa simdi girer alırım sonuçta bir can o da. Kadın apar topar çıkmış evden. Geri ne zaman gelir bilmiyorum ya.
Önce kadını ara.Kapicimiz yok apartmanda.polisi arasam azar yemem dimi
Anneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru ordaUzağa mı gittiler? Cok kötü olmuş, ne kadar dayanır bilemiyorum. Iki mama kabı varsa 4-5 gün gider. Dua edelim de kapları dolu olsun, ozellikle de su kabı. Baska bir komşuya anahtar vermiş olabilir mi?
Çocuk intihar etmeden mi çıkmış evden kadın? E sonra ne oldu nasıl anlaşıldı intihar ettiği? Kimi öldürmüş öncesinde? Baya karışık olaylar :/Anneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru orda
Yarin inşallah kesin ariycam da. Bi sonuç alamamaktan korkuyorum.Önce kadını ara.
Kuş ölecek yoksa çilingir çağırıp açtırıcam kapıyı vicdanım elvermez kuşun ölmesine de.
Anneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru orda
Arayamıyorsanızda mesaj atınAnneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru orda
Çocuk polisler onu sıkıştırdığı ickn intihar etmiş. İki kişiyi öldürmüş neden bilmiyorum bir samimiyetim yok onlarla. Kadın tek yaşıyor oğlu cinayeti işledikten sonra hemen o evden çık git demiş taksiye bin aşağıda taksi bekliyor demiş sonra polisler bunu yakalayınca kafasına sıkmış olay bu. Ama zavallı kuş belki de şu an açlıktan ölüyor.Çocuk intihar etmeden mi çıkmış evden kadın? E sonra ne oldu nasıl anlaşıldı intihar ettiği? Kimi öldürmüş öncesinde? Baya karışık olaylar :/
Cocuk baya buyuk işler karıştırmış demek ki yoksa neden bu şekilde davransinlar. Bir kaç hafta o kuş dayanmaz. Akrabası falan yok mu ?Anneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru orda
Bende ve annemde numarası yok ya. Annemin de çok samimi olduğu biri degil. Başka birinden buldurmaya calisicam. Numarası olsa zaten arardim. Kuş olayını simdi öğrendim bir de.Arayamıyorsanızda mesaj atın
Elbet okurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?