kuş açlıktan ölecek

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Dun apartmanda bi komsumuzun oğlu cinayet isleyip sonra intihar etmiş. Annesi apar topar çıkıp gitti kızının yanina. Ne zaman gelir bilmiyorum. Tahminince uzun sure gelmez.

Annemin dediğine gore evlerinde bi muhabbet kuşu varmış. Şu an ne oldu bilmiyorum. Anahtar yok bizde. Zaten kadın tek yaşadığı için başka giren çıkan da olmaz. Kısacası kuş kimsenin aklına gelmez. Kadin o aciyla kuşu dusunmeyecektir aklına bile gelmez bence .

Ama benim içim içimi yiyor. Anneme yalvardim nolur ara diye. Ama annem arayıp simdi kuşu mu sorayim bu durumda diye reddetti. Ya açlıktan ölrse ? Ki iş oraya gidiyor.

Napayim bir yol gosterin. Kimsenin salladigi yok.
Güncel : kadının karşı komşusu kuşu almış anahtarı olduğu için. Çok şükür .

Son düzenleme:
O durumda insan hiçbirşey dusunemez, eminim onların da aklına bir süre sonra gelecektir. Eğer surekli muhatap olduğunuz kisiler ise,yarın arayın bas sağlığı dileyin sonrasında onlar icin yapabileceğiniz biseyler var mı diye sorun. Elektik ocak vs gibi kontol edilmesi gereken bisey varsa yardımcı olabileceğinizi iletin. Laf arasında da kusu söyleyin.

Arayıp hal hatır sorma babında,yapabileceğimiz bir şey var mı,ihtiyaç halinde mutlaka arayın gibisinden söylerse,kuş sesi duyuyoruz,sizinki olabilir mi ,vs,belki aklına gelir.
Onlar bayaa ust kattalar. Ya aramak sorun değil de kadının kus için gelecegini sanmiyorum. Polisi arasam yardımcı olurlar mi acaba

Anahtar yok ki iste sorun orda. Anahtar olsa simdi girer alırım sonuçta bir can o da. Kadın apar topar çıkmış evden. Geri ne zaman gelir bilmiyorum ya.

Geçmiş olsun diye arabilir. Kadında istemez kuşu ölsün. Bi danismakdan bişey cikmaz

Anahtar yok ki iste sorun orda. Anahtar olsa simdi girer alırım sonuçta bir can o da. Kadın apar topar çıkmış evden. Geri ne zaman gelir bilmiyorum ya.
Uzağa mı gittiler? Cok kötü olmuş, ne kadar dayanır bilemiyorum. Iki mama kabı varsa 4-5 gün gider. Dua edelim de kapları dolu olsun, ozellikle de su kabı. Baska bir komşuya anahtar vermiş olabilir mi?

Uzağa mı gittiler? Cok kötü olmuş, ne kadar dayanır bilemiyorum. Iki mama kabı varsa 4-5 gün gider. Dua edelim de kapları dolu olsun, ozellikle de su kabı. Baska bir komşuya anahtar vermiş olabilir mi?
Anneme sordum da sanmıyorum çok ani oldu evden çıkması dedi.kızının yanina gitmis ve büyük ihtimal bayaa uzaktwlar. Bir de biraz da korkudan dolayı gelemeyeceğini düşünüyorum. Gelirse de birkaç hafta sonra olay soğuduktan sonra eşyalarını almaya gelir. Of ya nolucak o yavru orda

Çocuk intihar etmeden mi çıkmış evden kadın? E sonra ne oldu nasıl anlaşıldı intihar ettiği? Kimi öldürmüş öncesinde? Baya karışık olaylar :/

Arayamıyorsanızda mesaj atın
Elbet okurlar

Kaç gündür yok ? Yeterince yemi vardır belki.
Ve ayrıca erken döner belki, bilmiyorsunuz sonuçta.

Kadının canından can gitmiş , üstelik en kötü şekilde arayıp kuş sorulmaz tabi anneniz haklı.

Çocuk intihar etmeden mi çıkmış evden kadın? E sonra ne oldu nasıl anlaşıldı intihar ettiği? Kimi öldürmüş öncesinde? Baya karışık olaylar :/
Çocuk polisler onu sıkıştırdığı ickn intihar etmiş. İki kişiyi öldürmüş neden bilmiyorum bir samimiyetim yok onlarla. Kadın tek yaşıyor oğlu cinayeti işledikten sonra hemen o evden çık git demiş taksiye bin aşağıda taksi bekliyor demiş sonra polisler bunu yakalayınca kafasına sıkmış olay bu. Ama zavallı kuş belki de şu an açlıktan ölüyor.

Cocuk baya buyuk işler karıştırmış demek ki yoksa neden bu şekilde davransinlar. Bir kaç hafta o kuş dayanmaz. Akrabası falan yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…