Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??

Yahu en doğru zamanı mı kalmış bu işin?
Hem aldatıyor, hem annenizin yanında size hakaretler ediyor, daha neyi bekliyorsunuz tam olarak?
Ay para olmasın boşanıp bir iş bulup çalışmaya başlarsınız olur biter, böyle hayatınızın yitip gitmesine değecek mi biriktirdiğiniz para?

Yorum dahi yapamıyorum. Sadece boşandım dediğiniz konuyu bekliyorum

Allah yardımcınız olsun duzelmıcenı dusunuosan bolan tabiki

Ehliyet sınavım var yaşadığım şehirde girmek zorundayım bosaninca annemin yanına gidicem o da başka şehirde hem dava açmak için bile param yok

Ehliyet sınavım var yaşadığım şehirde girmek zorundayım bosaninca annemin yanına gidicem o da başka şehirde hem dava açmak için bile param yok
Annenızın yanına gıdıp calısmaya baslayın

Yol verin o kuş beyinlige zaten ole olmasa arabayi bulurdu yani.. ayrica bosanmak icin paraya gerek yokk. Yani durumum yok vs dediniz mi muhtarliktan fakir kagidi alip ucretsiz yararlanabilirsiniz. Bende oyle olmustu ilkinde yani cekismeliydi.. bilmiyorum simdi oylemi ama

En doğru zaman, adamın gözünde lime lime düşüp, sözlü şiddetin fiziksele mi dönmesi.
Ayrıca kocanız, para biriktirmenize asla izin vermez. Borç,harç bahane. Çünkü biraz birikimle boşanmaya gideceğinizi o da adı gibi biliyor

böylelerine tabiri caizse kaşarlanmış deriz ya, aynen öyle bir durum...

yani adam için rutin bir dil olmuş,kimseden utanması çekinmesi yok.

ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız. ki siz boşanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Allah yardımcınız olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…