- 22 Mart 2021
- 3.002
- 23.573
- 258
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Sınava girin basın gidin dava acmak bıldıgım kadarıyla ucretsız ve barolar avukat verıyor.Konuda tecrubelı arkadaslar daha ıyı bılgı verır ama benım merak ettıgım bır sey var bunu gercekten öğrenmek ve anlamak adına soruyorum hayatınızı ırdelemek ya da sızı sorgulamak adına değil.İsterseniz cevaplarsınız.Hani böyle basit birşeye üstelik kendi hatası olan bir şeye bile hakaret eden bir adam sonradan mı böyle oluyor yaşlandıkça ya da eşler birbirine doyunca?Ya da hep böyle de kadının gözü mü aşktan görmüyor ve bir süre sonra çekilmez oluyor?Ya da kadın hep gecer diye yuttukça mı dozu artıyor?Bu soruların cevabını hiç evlilik deneyimi olmayan biri olarak merak ediyorum.Ehliyet sınavım var yaşadığım şehirde girmek zorundayım bosaninca annemin yanına gidicem o da başka şehirde hem dava açmak için bile param yok
Aynını düşündüm. Son nokta olmalıydıen doğru zaman o anmış sanki. annenizin elinde tutup sırtınızı dönüp gitseydiniz keşke.
şartlarınızı bilmiyorum ama bu hakaretleri haketmediğinizi biliyorum.
Sürekli boşanamamanızı mı yazacaksınız bize? Biz de sürekli boşan mı diyeceğiz size? Ne olsun istiyosunuz? Ne diyelim?Herkesin durumu farklı her boşanmak isteyen sizin gibi şak diye bosanamiyor iste
Anneniz ağzının ortasına bir tane çarpamamış mı?Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Hayır her şeyi batıyor sadece son olayı yazmak istedimEski konularınızdan hatırlıyorum bu adam size şimdiye kadar neler yaptı. Aldattı, başkalarının yanında bundan çok daha kötü şekilde aşağıladı, sizden para sakladı. Şimdi bu sözü mü battı ?
Siz bı şey demeyebilirsiniz zorunlu değil ama demek isteyenler adına da konuşmayınSürekli boşanamamanızı mı yazacaksınız bize? Biz de sürekli boşan mı diyeceğiz size? Ne olsun istiyosunuz? Ne diyelim?
Kırılmıyorum ki zor tahammül ediyorum demek istedim.Hadi her şeye famam da artık aevmediğin boşanmak istediğin adama kırılmayı ay annemin yanında nasıl söyler diye kızmayı anlamıyorum
hem sevmiyorsunuz zaten hem de adamın karakteri bu
Elimden paramı alıyor ne demek ya bari ona sahip çıkın
evlenirken bence boşanabileceğinizi düşünerek hareket edin ya
ben eş yerinde olsam ya ne yaparsam yapayım zaten gıkı çıkmıyor boşanmıyor da
Ya sıkıntılı ya da gidecek yeri yok bana mecbur diye düşünürdüm
Haliyle durumunu çok da umursamazdım
Allah aşkına siz yine başlamayın hep aynı tavır ya ne dümeni anlattım ya burada açtım sonra baskıdan dolayı feragat ettim diyeSiz boşanma davası açtım demiştiniz bir ara, o da mı dümendi?
Her yorumunuzu okuyup aklımızda tutmuyoruz takdir edersiniz ki. Konularınız ilginç olduğu için akılda kalıyor sadece. Keşke vazgeçmeseydiniz. Doğru olan tek bir şey bile yok evliliğinizde. Allah yardımcınız olsun.Allah aşkına siz yine başlamayın hep aynı tavır ya ne dümeni anlattım ya burada açtım sonra baskıdan dolayı feragat ettim diye
Bak Margaret ya sen konuları tam okumuyorsun yada işine geldiği yerleri kendine göre çeviriyorsun. Son kez söyleyeceğim umarım bu sefer doğru anlarsın. Eski arkadaşımla bı kez konuştum o kadar sanki sürekli görüşüyormuşum algısı yaratma bilmeyenleri de etkileme.Ve konu kuş beyinli lafı değil tabiki. Diğer konularım bilindiği için yeni olanlari anlatma ihtiyacı hissettim arkadaşlarıma anlattığım gibi.Bana kuş beyinli dedi ben çok kırıldım üzüldüm napicam mi dedim. Demek istediğim maddi imkanım olmadığı için boşanmayı erteliyorum ama artık dayanamıyorum demekti..Adam sizi dövmüş, aldatmış, sizden para saklamış. Siz adamı sevmiyorsunuz, hatta eski sevgilinize bile aklınız kayıyor, arayıp konuşuyorsunuz. Hala buradaki sorun “kuş beyinli” lafı mı yani?
Amiin Allah razı olsunböylelerine tabiri caizse kaşarlanmış deriz ya, aynen öyle bir durum...
yani adam için rutin bir dil olmuş,kimseden utanması çekinmesi yok.
ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız. ki siz boşanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Allah yardımcınız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?