Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ehliyet sınavım var yaşadığım şehirde girmek zorundayım bosaninca annemin yanına gidicem o da başka şehirde hem dava açmak için bile param yok
Sınava girin basın gidin dava acmak bıldıgım kadarıyla ucretsız ve barolar avukat verıyor.Konuda tecrubelı arkadaslar daha ıyı bılgı verır ama benım merak ettıgım bır sey var bunu gercekten öğrenmek ve anlamak adına soruyorum hayatınızı ırdelemek ya da sızı sorgulamak adına değil.İsterseniz cevaplarsınız.Hani böyle basit birşeye üstelik kendi hatası olan bir şeye bile hakaret eden bir adam sonradan mı böyle oluyor yaşlandıkça ya da eşler birbirine doyunca?Ya da hep böyle de kadının gözü mü aşktan görmüyor ve bir süre sonra çekilmez oluyor?Ya da kadın hep gecer diye yuttukça mı dozu artıyor?Bu soruların cevabını hiç evlilik deneyimi olmayan biri olarak merak ediyorum.

Boşanmak için kararlıysanız neden para bırıktırmek isterken olanıda ona verıyorsunuz? Ve bosanmak ıstedıgınız adamın lafları neden hala size dokunuyor? Susmuş kadın bitirmiş kadındır. Burada hala bana sunu soyledi bunu soyledı dıye konu acıyorsanız siz o adamı hala kaale alıyorsunuz demektir. Üstelık size ihanet ettıgı halde...

Anneniz ağzının ortasına bir tane çarpamamış mı?
Siz daha arabayı parkettiğin yeri hatırlamaktan acizsin kuş beyinli diyemediniz mi?
Şimdi biriktirmeye çalıştığınız parayı boşandıktan sonra çalışıp kazanın babasının annesine kuş beyinli dediği bir ortamda büyütmeyin çocuğunuzu

Bence boşuna sabrediyorsunuz
Boşanmak kolay değil haklısınız ama böyle yaşamak kolay mı.
Maddi olarak zorlanacagim diyorsunuz evet zor elbette.
Ama mesela ben ilk eşimden bosandigimda cebimde 1 lira yoktu.kizim kucagimdaydi.ameliyatliydim.psikolojik tedavi görüyordum.
Ailemin bir kuruş faydası olamadı.sadece annem benimle yaşayın kızım dedi.

Evet boşanmak,ayrılmak yeni hayat kurmak kolay değil.ama bu şekilde yaşamak daha zor.ben ayrıldığımda boşanmayı falan önemsemeden kurtulduguma sevindim.sonra bı şekilde boşanıyor insan.

Eşinizden ayrıldıktan en fazla 1 yıldır sonra hep yeni,mükemmel hayatınız olabilir.bunu kafanıza koyduysaniz hiçbir sebeple ertelemeyin.

Hadi her şeye famam da artık aevmediğin boşanmak istediğin adama kırılmayı ay annemin yanında nasıl söyler diye kızmayı anlamıyorum

hem sevmiyorsunuz zaten hem de adamın karakteri bu
Elimden paramı alıyor ne demek ya bari ona sahip çıkın

evlenirken bence boşanabileceğinizi düşünerek hareket edin ya

ben eş yerinde olsam ya ne yaparsam yapayım zaten gıkı çıkmıyor boşanmıyor da
Ya sıkıntılı ya da gidecek yeri yok bana mecbur diye düşünürdüm
Haliyle durumunu çok da umursamazdım

Hayır her şeyi batıyor sadece son olayı yazmak istedim

Kırılmıyorum ki zor tahammül ediyorum demek istedim.

Allah aşkına siz yine başlamayın hep aynı tavır ya ne dümeni anlattım ya burada açtım sonra baskıdan dolayı feragat ettim diye
Her yorumunuzu okuyup aklımızda tutmuyoruz takdir edersiniz ki. Konularınız ilginç olduğu için akılda kalıyor sadece. Keşke vazgeçmeseydiniz. Doğru olan tek bir şey bile yok evliliğinizde. Allah yardımcınız olsun.

Adam sizi dövmüş, aldatmış, sizden para saklamış. Siz adamı sevmiyorsunuz, hatta eski sevgilinize bile aklınız kayıyor, arayıp konuşuyorsunuz. Hala buradaki sorun “kuş beyinli” lafı mı yani?
Bak Margaret ya sen konuları tam okumuyorsun yada işine geldiği yerleri kendine göre çeviriyorsun. Son kez söyleyeceğim umarım bu sefer doğru anlarsın. Eski arkadaşımla bı kez konuştum o kadar sanki sürekli görüşüyormuşum algısı yaratma bilmeyenleri de etkileme.Ve konu kuş beyinli lafı değil tabiki. Diğer konularım bilindiği için yeni olanlari anlatma ihtiyacı hissettim arkadaşlarıma anlattığım gibi.Bana kuş beyinli dedi ben çok kırıldım üzüldüm napicam mi dedim. Demek istediğim maddi imkanım olmadığı için boşanmayı erteliyorum ama artık dayanamıyorum demekti..

Amiin Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…