Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin konuların benim niye işime gelsin ve niye kendime göre çevireyim? Sen kimsin ki, senin için de ben kimim? Bu kadar önemsemeyelim birbirimizi bence.

İster bir kere, ister on kere görüşün. Benim zihniyetime göre hepsi aynı ve direkt boşanma sebebi. Eşin için nasıldır bilemem tabii. Ayrıca bu gidiş maddi imkanı elde edemezsin ki sen. Çalışman lazım ve kazandığını birikim yapıyorum deyip kocaya yedirmemen lazım. Yoksa bekle babam bekle...

Annem olay büyümesin diye hep alttan alıyor. Demiş belki eve poşetleri bırakmaya gitmiştir.

Bak yine aynı şeyi yapıyorsun neyse önemsemiyorum..

Sende deseydin sensin kuş beyinli diye
Sinirden demiş olabilir size özür diledimi peki
Annenin yanında yapması tabii ayıp olmuş ama bunudedi diye boşanmak olurmu

Tabii başka neler yasadın bilmiyorum ama bunu dedi diye bosanmak istiyosan senin tercihin tabiikii

Annem olay büyümesin diye hep alttan alıyor. Demiş belki eve poşetleri bırakmaya gitmiştir.
Daha ne kadar büyüyecek olay?
Yeterince büyük bir olay yokmu ortada
Biri benim kızıma kuş beyinli diyecek bende alttan alacam sebep ne olursa olsun asla kabul edilemez
Bence annenizinde size dair bir güveni yok
Ne parası biriktiremiyorsunuz? Boşanmak için para gerekmiyorki
Annenizde varmış alın çocuğunuzu gidin annenizin yanına boşanın bulun bir iş çalışın ne diye kendinizi aşağılatıyorsunuz

Daha önceki konularınızı mutlaka okumuşumdur hatta fikrimi de yazmışımdır ama üye isimlerini asla aklımda tutamıyorum zaten sadece konulara bakıp fikrimi yazıyorum üye isimleriyle pek ilgilenmedim bu zamana kadar..

Ama bu şekilde boşanmayı beklerseniz maalesef boşanamazsınız..para biriktirmek güzel fikir fakat bunu gizliden yaparsanız mantıklı bir fikir.. Diğer türlüsünü zaten yaşamışsınız..

Boşandıktan sonra da çalışıp maddi gücünüz olabilir..??

Şuan maddiyatı bahane ediyorsunuz daha sonra "çocuklarım için" ondan sonra da "ailem yıkılır, üzülür" gibi bahanelerle sürekli ertelerken bir bakmışsınız bu kuş beyinli, saygısız adamla yaşlanmışsınız

Sizin cesaretiniz yok bence.. Yeni düzen, yeni hayat için elinizi taşın altına koymaya niyetiniz yok gibi geldi bana.. Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda birşeyler için harekete geçebilirsiniz..

Öfkesini sözlü şiddet göstererek hakaret ve küfür yoluyla size ileten birini tahminimce daha önceden tanıyorsunuz ve alışkınsınızdır diye düşünüyorum. Ha derseniz bu saatten sonra hakaret duymak istemiyorum o halde "bir cinnet her şeyi çözer " diyorum size o kadar. Artık güzelce konuşmayla çözülecek boyutu çoktan aşmış.
Kızmanız gereken diğer kişi ise anneniz. Evladına kuş beyinli denmesini nasıl tepkisiz karşılayabilmiş hayret.

Annenize üzüldüm en çokta... Evladına kuş beyinli diyen bi damat, orda ne kadar zoruna gitmiştir

Yani bu ilişki artık herşeyi kaldırdığı için o adamdan bu saatten sonra size saygı duymasını beklemeyin. Çünkü ne yazık ki erkeklerde rest çekilmeyince arsızlaşma oluyor o noktadan sonra da böyle işte… boşanma boşan demeyeceğim kendiniz için en iyisini bilirsiniz ama maalesef içten içe aslında boşanmayı istemediğinizi düşünüyorum. Çünkü gerçekten bir adamdan tiksinen kadının gözü hiçbirşey görmüyor genelde. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizce de artık sıkıcı hal almadı mı sizin konularınız?
Adam hep aynı adam
Bu adam hiç kibar olmadı ki size veya saygılı da olmadı
E siz de hep aynısınız
Boşanmamak için türlü bahane
Sonuç olarak adam en ağır hakareti de etse yemeğini yapıyorsunuz, temizliğini yapıyorsunuz, e akşam aynı yatağa da giriyorsunuz
Çekilmez filan da olmamış sizin için
Çekilmez olsaydı boşanırdınız çoktan

Valla ben böyle sürekli çözümsüz şekilde aynı konulardan sıkılıyorum
Kimse sizin arkadaşınız değil ki burda sağını döndü, onu dedi, bunu dedi diye sürekli konu açın açın anlatın
Dediğiniz gibi sizin konularımda bayağı biliyoruz
Varsa bi aksiyon almışlığınız açın dinleyelim gerçekten
Böylesi beni baydı artık
Gerçek hayatta da bi şey çözmeden sürekli şikayet edenleri dinleyemiyorum ben
Vakit kaybı geliyor

Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
Sizinki ha deyince değil ki
Bilmem kaç yıl olmuş
Öyle ha deyince mi olur
Deseniz ki geçen hafta oldu her şey o yüzden boşanamadım
Hepimiz anlarız herhalde
Sizinki bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…