- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Öyle yapmicam aslında kendi düzenini kurmak istiyorum ama annemin desteğine ihtiyacım varAnnen destek olmuyor mu sana annenin evine gitsen?
Barodan ucretsiz avukat ataniyor diye biliyorum yanlissam duzeltin.
Neyin maddiyat beklentisi bu?
Calismadan ne parasi birikecek ve bosanacaksiniz?
Senin konuların benim niye işime gelsin ve niye kendime göre çevireyim? Sen kimsin ki, senin için de ben kimim? Bu kadar önemsemeyelim birbirimizi bence.Bak Margaret ya sen konuları tam okumuyorsun yada işine geldiği yerleri kendine göre çeviriyorsun. Son kez söyleyeceğim umarım bu sefer doğru anlarsın. Eski arkadaşımla bı kez konuştum o kadar sanki sürekli görüşüyormuşum algısı yaratma bilmeyenleri de etkileme.Ve konu kuş beyinli lafı değil tabiki. Diğer konularım bilindiği için yeni olanlari anlatma ihtiyacı hissettim arkadaşlarıma anlattığım gibi.Bana kuş beyinli dedi ben çok kırıldım üzüldüm napicam mi dedim. Demek istediğim maddi imkanım olmadığı için boşanmayı erteliyorum ama artık dayanamıyorum demekti..
Annem olay büyümesin diye hep alttan alıyor. Demiş belki eve poşetleri bırakmaya gitmiştir.Anneniz ağzının ortasına bir tane çarpamamış mı?
Siz daha arabayı parkettiğin yeri hatırlamaktan acizsin kuş beyinli diyemediniz mi?
Şimdi biriktirmeye çalıştığınız parayı boşandıktan sonra çalışıp kazanın babasının annesine kuş beyinli dediği bir ortamda büyütmeyin çocuğunuzu
Bak yine aynı şeyi yapıyorsun neyse önemsemiyorum..Senin konuların benim niye işime gelsin ve niye kendime göre çevireyim? Sen kimsin ki, senin için de ben kimim? Bu kadar önemsemeyelim birbirimizi bence.
İster bir kere, ister on kere görüşün. Benim zihniyetime göre hepsi aynı ve direkt boşanma sebebi. Eşin için nasıldır bilemem tabii. Ayrıca bu gidiş maddi imkanı elde edemezsin ki sen. Çalışman lazım ve kazandığını birikim yapıyorum deyip kocaya yedirmemen lazım. Yoksa bekle babam bekle...
O sebep zaten hep var bı kaç sebep var onları da anlatıyorum"Çocuklarım babasına aşırı düşkün" gerekçeli boşanamamanıza upgrade gelmiş bakıyorum.
İyi, bu da bi şeydir.
Daha ne kadar büyüyecek olay?Annem olay büyümesin diye hep alttan alıyor. Demiş belki eve poşetleri bırakmaya gitmiştir.
Ay diyen de ne diyo sanki...Siz bı şey demeyebilirsiniz zorunlu değil ama demek isteyenler adına da konuşmayın
Annenize üzüldüm en çokta... Evladına kuş beyinli diyen bi damat, orda ne kadar zoruna gitmiştirArkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Bu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?Herkesin durumu farklı her boşanmak isteyen sizin gibi şak diye bosanamiyor iste
Yine konuştun ablaHayatta iki şık vardır:
Ya hayatı tozu dumana katarsın, ya da hayat boyu toz duman yutarsın bacım...
Sizinki ha deyince değil kiBu dislike atanlar neden attı bı soyleyebilirler mi?Yani bu hayatta olan bı şey bı çok kadın bu durumu yasıyor ha diyince bosanamiyor yalan mı neyine dislike attınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?