Aslında çok da meşgul, boş vakti varsa bile arkadaşlarıyla balığa gider.Babaniza bi mesgale bulun. Dernek baskanligi, apartman yoneticiligi, parti uyeligi vs. Cok cani sıkılmış, yazik
ama buna rağmen hala eşin mi göndermiyor diyor, iki ara bir derede kaldımTatilim bol olmasına rağmen bahanelerle yılda 2 ay ancak çünkü duramıyorum daralıyorum aile evinde. Heleki evli olsam o kadar da durmam. Sizin kendi düzeniniz var, eşiniz var ben eşinizin yerinde olsam çok hoş karşılaşmazdım bu saate kadar oturmayı
balım illaki öyledir ama ben ev hanımı değilim ki öyle babamın keyfine onlarla gezeyim, geceleyeyimBabalar için kızları çok değerlidir. Muhtemelen kıskanıyordur.
ne güzel yazmışsın teşekkür ederimBabana diyeceksin baba hep böyle söylüyorsun beni ne kadar üzüyorsun farkında değil misin? Sırf bunu duymamak için daha az geliyorum. Seni seviyorum annemi seviyorum evlendim hayatımı kendi ailemi kurmaya çalışıyorum ama böyle düşünmene, seni ailemi ihmal ettiğimi düşündürecek ne oldu diye sorsanıza.
Söyleyin.
ne güzel yazmışsın teşekkür ederimkız neler neler diyorum, yok. Eşimle araları açık biraz, vay efendim seni göndermiyor ben biliyorum deyip duruyor. Bir de inat ki sormayın.
oo kaç kere kızmışlığı varKendi karısı gece birde annesinden gelse ne derdi baban çok merak ediyorum. Benim ablam iki ayda bir çoluk çocuk ailecek bize gelir,akşam evine döner. İki ayda bir de biz ona gideriz. Olur biter yani.. herkesin kendi evi kendi düzeni var. Ne gereksiz bir israr babanızdaki
bazen çok kızıp keşke farklı şehirlerde olsaydık diyorumAyni ulkede degiliz senede 1-2 anca gorusuruyoruz biz, ailem Turkiyeye gelince daha fazla oluyor tabi.
Eşimin ailesiyle ayni şehirdeyiz ve yakin sayiliriz ama eşim de her hafta her hafta ailesinin dibinde bitmiyor, ayda ya da 2 ayda 1 anca gorusuruz onlarla da.
Sizin gibi her hafta ailesinin evine gidip gece 1 de eşim eve gelse, toplanir ailemin yanina giderdim ben de. Zaten bol bol gidiyorsunuz yani babaniz fazla abartiyor.
ben de umursamayayım diyorum ama hem içim el vermiyor, hem sevgiliye yazar gibi trip mesajları yazıyorAllah yardımcınız olsun çok zor gerçekten.. bende kayınbaba versiyonuna sahibim hdhhfhhf hiç umursamıyorum artık kendi kendine küsüyor oralı olmuyorum..
Bu zihniyet bence çok yanlış..o zaman kimseyi anne babasından çok düşünen yok, anneci erkekler hakli mi oluyor? Onlar da 'bana karı çok anam babam yok' diye yıkıyorlar yuvalarını.Allah başınızdan eksik etmesin koca her zaman bulunur da anne baba tek. Be sizi onlardan başka düşünen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?