- 30 Kasım 2010
- 348
- 4
- 68
- Konu Sahibi Prenses9130
-
Merhaba Herkese,
Görümcemle düğünde küstük.Düğün günü,gelinliğimi açık buldu,surat astı.Düğünde hiç yanıma bile gelmedi,yabancıdanda yabancıydı.Düğünden önce aramızda hiç bir sorun yoktu aslında.Takı merasimine sıra gelince,eşime taktı takısını beni es geçti
Buna takılmıyorum tabi.Takı sonunda takılanları topladılar.Annemde huzursuzluk olmasın diye sessiz kaldı.Eşime,geri almasını söyledim.Durumlarının iyi olmasına rağmen hiç bir şeye karışmamışlardı.Eşim takıları geri aldı,düğünden sonraki gün görümcem kavga etmek için aradı.Niye takıları aldık diye.Kavga ettik telefonda,eşim telefonu kırdı...daha evliliğimizin ilk gününde.Bu olaydan sonra küsüs hala görümcemle.Geçen gün eşimle bana hediye göndermiş.Eşime bu ne diye sordum,x gönderdi(görümcem)önce bayram hediyesi dedi sonra doğum günü hediyesiymiş dedi.(Doğum günüm geçeli iki ay oluyo )Ama ben hala açmadım,içimden gelmiyo.Hala paket bir köşede bekliyo.Sizce,görümcem hediyeyi barışmak için mi göndermiştir,yada başka bir niyetle mi?(Düğünden önce istenmeyen gelindim)
Yorumların için teşekkürler.
Ikinci sansa inanirim bu sayede yedigim kaziklarin boyu yasimi asti ama olsun.
Gorumcem degil hediye, kafasini kesip altin tepside gonderse kabul etmem.
hiç görümcem olmadı ..o yüzden anlayamıyorum..
bu görümcelerdeki hava ne ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?