Küs Olduğum Görümcem Hediye Göndermiş

Prenses9130

Uçurum Çiçeği
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
348
4
68
Merhaba Herkese,

Görümcemle düğünde küstük.Düğün günü,gelinliğimi açık buldu,surat astı.Düğünde hiç yanıma bile gelmedi,yabancıdanda yabancıydı.Düğünden önce aramızda hiç bir sorun yoktu aslında.Takı merasimine sıra gelince,eşime taktı takısını beni es geçti
Buna takılmıyorum tabi.Takı sonunda takılanları topladılar.Annemde huzursuzluk olmasın diye sessiz kaldı.Eşime,geri almasını söyledim.Durumlarının iyi olmasına rağmen hiç bir şeye karışmamışlardı.Eşim takıları geri aldı,düğünden sonraki gün görümcem kavga etmek için aradı.Niye takıları aldık diye.Kavga ettik telefonda,eşim telefonu kırdı...daha evliliğimizin ilk gününde.Bu olaydan sonra küsüs hala görümcemle.Geçen gün eşimle bana hediye göndermiş.Eşime bu ne diye sordum,x gönderdi(görümcem)önce bayram hediyesi dedi sonra doğum günü hediyesiymiş dedi.(Doğum günüm geçeli iki ay oluyo )Ama ben hala açmadım,içimden gelmiyo.Hala paket bir köşede bekliyo.Sizce,görümcem hediyeyi barışmak için mi göndermiştir,yada başka bir niyetle mi?(Düğünden önce istenmeyen gelindim)
Yorumların için teşekkürler.

bence barış gitsin.teşekkur et ve sende ona bir hediye gonder.el değil neticede.bende çok şey gordum ama bu şekilde bir girişim olsaydı, bu noktalara gelmezdik.

bir taktikte olabilir küs olunca evin içine karışamıyor arayıp hesap soramıyor aradaki küslüğü bitirerek tekrar bütün herşeye karışmak gibi bir niyeti olabilir...

ya da gerçekten iyi niyetlidir bunu ancak hediyeyi açıp sonra teşekkür ederek anlayabilirsin ya da hiç açmayıp geri vererek küslüğü devam ettirebilirsin bu senin elinde...

ben olsam açar teşekkür eder ama hayatımıza karışmasını bir şekilde engellerdim...

Hatalar insanlar içindir. Geçmişte yaptığı ya da yapmak zorunda kaldığı şeyler için pişman olmuş ise kabul etmek gerekir diye düşünüyorum. Bir adım atabilmiş en azından. Siz de onun hediyesine güzel bir hediyeyle karşılık verin ve bu küslük bitsin. Can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilsiniz ama aradaki resmiyet ve küslük sona erebilir.

Affetmek yiğitliğin şanındandır.

Bence hatasını anlayıp zeytin dalı uzatıyor

Herkes hata yapabilir, farkına varmak kabul etmek ise erdemdir..

Bu kadar yakın akraba iken küslüğü sürdürmemeniz gerekir bence de

Aksi halde ben zeytin dalı uzattım ama o tutmadı olur zaten..

amacının ne olduğunu hediyeyi açtıktan sonra öğrenebilirsin ancak.
Bence önce sen hediyeyi bi aç.

terbıyesızlığe bak... hem takıları topluyo hemde daha sonra çemkiriyo.... sen once hedıyeyı aç bakalım ne var ıçınde... daha sonrada kuru bır teşekkur mesajı at sadece... yanı ben olsam oyle yapardım cnm

terbıyesızlığe bak... hem takıları topluyo hemde daha sonra çemkiriyo.... sen once hedıyeyı aç bakalım ne var ıçınde... daha sonrada kuru bır teşekkur mesajı at sadece... yanı ben olsam oyle yapardım cnm

Tabikide zetin dali uzatiyor.
Dugun gunu yaptiklari hic hos degil, takilar icin kavga cikarmasi da hos degil ama
Degismeyen bir gercek var ki o da esinizin ablasi.
Et tirnaktan ayrilmaz.
Ikinci sansa inanirim bu sayede yedigim kaziklarin boyu yasimi asti ama olsun.
Gorumcem degil hediye, kafasini kesip altin tepside gonderse kabul etmem.
Ama siz sans verin degerlendirip degerlendiremedigine bakin.
Mesafelide olsa gorusur, hatalar tekrarlarsa sonra tekrar tavir alirsiniz.

Son düzenleme:
yani belki barısmaya calısıyor belkide barısıp yakın olup yine ne var ne yok karısmayı planlıyor ikiside olabilir acıkcası pek guvenmem ac bi telefon tskr et hediye icin ama aradaki mesafeyide koru

Son düzenleme:

Ikinci sansa inanirim bu sayede yedigim kaziklarin boyu yasimi asti ama olsun.
Gorumcem degil hediye, kafasini kesip altin tepside gonderse kabul etmem.

yorumunuz tebessüm ettirdi =)

bazen ben de insanın başına ne gelirse ikinci şansları vermekten geliyor diye düşünüyorum ama bir iyiniyet kırıntısı görünce de durulamıyor işte
madem görümceniz bir adım atmış siz de kibar davranın ama mesafeli olmanız faydalı olur diye düşünüyorum

Konu gorumceyse dikkatli olmak lazım. Dugununuzu size zehir etmiş arasın özür dilesin siz alttan almayın bence

ben olsam ne göndermiş acaba diye meraktan şimdiye kırk kere açmıştım o paketi :) içinden iyi bişey çıkarsa affet yoksa geri paketle yolla bence :))

arkadaşım bu insanlara prim verme...belli ki seni kıskanmış...hediyesini açma..

yarın bir gün karşılaşırsanız pek muhatap olma samimi olma... bu yaşta böyle aptalca davranıyorsa gerisi gelir... eğer seviyeni korumazsan evine de gelir rahat rahat her şeyine de bir laf eder...hiç tavrını bozma..sağolun çok kibarsınız de geç... bakamadım henüz çok yoğundum falan de...falan filan eşini asla karşına alma tedbiri elden bırakma

Ne almis acaba cok merak ettim simdi

Bence ac iyi bir hedoyemu yoksa baska bisey mi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…