Küs Olduğum Görümcem Hediye Göndermiş

taktik olduğu konusunda aynı fikirdeyim..benim görümcede böyle..uzun süreli küslük olursa onurunu gururunu herşeyini bir kenara bırakır gönderir bişeyler..küsken evin içine karışamıyorlar ara biraz yumusuyo bizde 1 ay sürmüyo düzen yine küslük..anlaşamamadığımızı yüz yüze konuştuk bende gerekeni söyledim iyi niyetle..3 aydır görüşmüyoduk ki dün eşimi yine aramış niye böyle oluyor diye..birde beni eşime şikayet etmiş aklı sıra)) aman boşver arkadaşım hiç tınlama bizimkide gelinlik açık diye eşimi düğün salonunda kenara geçip eşimi doldurmuştu ama bizim mutlu olduğumuzu gördükçe kabulleniyo yavaş yavaş..zamanla oturur herşey..ben olsam eşin arasın teşekkür etsin ama sen sessiz kal...bırak dahada meraklansın

Acaba arayı ısıtmsak için eşiniz almış olabilir mi? İlk aklıma gelen bu.

paketi acaydinda bizde ogreneydik ne almis merak ettim simdi ben olsam coktan bakmistim yoksa olurum meraktan

Hatasını anlamış demek ki. Kim oluyorda senin gelinliğini açık bulduğu için sana surat asıyor. Haddini bilsin. Senin gelinliğine karışacak en son kişi görümcendir.

Iyi niyetini gösterip onu affet, ama aklinida kullan ve uzak dur yinede. Mesafeyi korumakta fayda vardir : )
Birde bak bakalim ne almis, zaten aldigi hediyedende belli olur nekadar iyi niyetle gönderildigi.

Belliki adım atmış görümceniz. Karşılık vermeniz siz ve eşiniz açısından daha güzel bir hareket olur.
Mesafeli bir şekilde görüşürsünüz.

sizi zamanında kıskandığına göre bu kıskançlığı ne oldu da geçti acaba, karamanın koyunu sonra çıkar oyunu diyesim geldi....:))

Bence o hediyeyi eşiniz getirdi... Sonuçta bir onun için bir bunun için demezdi adı belli olurdu zaten...
Bence açmadan önce arayıp teşekkür edin... Tepkisine göre açar yada açmazsınız...
Sonuçta hep aile de olacaksınız illa ki ileride birazda olsa barışırsınız ama asıl olan ona koz vermeyin
eşiniz yarın birgün o pişman oldu adım attıda sen ne yaptın diyebilir

ay ne insanlar var ya düğünde kalk sen gelinlik için surat yap kesin kıskanmıştır diye düşünüyorum. konuşmamazlık olmaz ama kesinlikle çok resmi olmalısınız bence, yoksa suyu çıkabilir utanmadan beni bana takılan altınları aldım diye kavga için arayan insandan her şey beklenir.

Eger hediyeyi esi almissa nasil olsa ortaya cikar.
O zaman belki gorumceyede almistir, gelinden diye.
Aaaa olaya bak , erkekler bu kadar entrikayi ceviremezler ya.heosi cok duz bunlarin.
Yinede merak ettim pakette ne var.
Bencede gorumce uzakta kalinca catladi.
Burnunu sokmak icin iceriye pismanlik ve iyiniyet kartini cekti

bence o hediyeyi açıp bakmalasınız daha sonradan da arar teşekkür edersiniz.
eğer bunu yapmazsanız eşiniz sizi anlamazki ablam yaptıklarından pişman oldu ve sana bir zeytin dalı uzattı sen ne yaptın
ablanın elini görmedin geri çevirdin diyebilir bu durumda da sizi daha çok üzebilirler.

Gelinliğe karışacak en son insan görümcedir.
Heleki takılara...
Hediyesini açın .Teşekkür edin.
Ama aranızdaki mesafeyi muhakkak koruyun.
Düğünümde gelinliğime karışıp surat asan düğünden sonraki ilk günümü takılara karışıp burnumdan getiren
bi insan eşimin ablası /kardeşi dahi olsa affetmem ve mesafemi takınırım.

ay nasıl açmadın şimdiye kadar ben olsam çoooktaaaan çatlamıştım şimdiye kadar...
bi aç bakalım sonra yine paketlersin istersen....
barışmaya çalışıyo belli senimnde bi karşılık vermen lazım bu duruma elbette...
ara bi teşekkür et en azından..
tabi öyle sıcak canımlı ciğerimli konuşmana gerek yok..
mesafeli bi şekilde uzatmadan teşekkür et aslında hiiiiç gerek olmadığını böyle bi hediyeye amanda neden zahmetler ettin diye söyle..
zaten araya soğukluk girmiş dahada kolay kolay sana sırnaşıp karışamaz merak etme...

Son düzenleme:
Eşim merak ettim açalım dedi,hayır dedim.Daha hala devam mı ettiriyosunuz dedi.Paketi açacağım ama hiç içimden gelmiyo,aslında şimdiye kadar yüz kere açmıştım meraktan ama bu defa hiç içimden gelmiyo.

Kanı kan yıkamaz kanı su yıkar sürdürme kini küslüğü bırak büyüklük sende kalsın.

ha evine karıştırma o rası ayrı belkide zaman la düşünüp pişman olmuştur

insanız zamanla hepimiz tavır surat hata yapabiliyoz

En özel günümü berbat ettiği için zaten hiç bir zaman samimi olmayacağım.Hediyesi için kayınvalidemi arayıp teşekkür etmeyi düşünüyorum.

görümcen zeytin dalı uzattıysa bile iyi niyetli bir zeytin dalı olduğunu düşünmüyorum,
anlattığın karakterde bir insan iyi niyetli olamaz, bir süre rol yapsa bile sonra özüne döner mutlaka...
baktı ki kslük olmuyor, gelip gidemiyor, bu küslük te olan kendisine oluyor barışma yolunu seçmiştir...
bu durumda barışmamak olmaz, resmiyetini koruyarak görüşebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…