Yorumunuz için teşekkür ederim ama taraflı bakmışsınız. Kayınvalideyle barışmam gerekse ben zaten barışırım. Kusura bakmayın ama bana her lafı sayan her kötülüğü yapan insanın da "bugün bayram barışalım" diye eline yapışamam. Kaynımın almancı olduğunu nerden çıkardınız? Amerika'da yaşıyor her yıl tatiline de farklı ülkelere gidiyorlar ben eşimle 8 yıldır tanışıyorum hep bu böyle oldu. Türkiye'ye gelse dahi yazlık yerlere gider Ankara'ya geçerken uğrarmış ne yapalım bu adamı hadi beni boşverin eşimin hatrına katlanırım. Kayınvalide kendi oğlunu istememiş çünkü o zaman kahvaltısını akşam yemeğini hazırlamak zorunda kalacaktı. Bayram geçsin iki gün daha yemek yaparım onun haricinde ya eşim dışarıdan yaptıracak ya da çıkarıp dışarıda yedirecek. Evimde kalsınlar,yesinler,içsinler iyi hoş da bir teşekkür etmiyorlar. Gelmeden önce düşüncelerim farklıydı eşimin abisi benim abim kafasındaydım. Artık öyle değilim maalesef değmeyecek insanlar olduklarını anladım. Davet etmesi kolay dediğiniz gibi ama buraya gelip annesine inseler biz zaten davet ederdik. Misafir keyifli bir şey doğrusunuz ama bunlar misafir gibi davranmıyorlar sanki ben hizmetçiymişim de hizmet etmek zorundaymışım gibi. Eltim ingilizcemin iyi olmadığını zannedip kızı içtiği meyve suyunun bardağını içeri götürecekken ingilizce "sen otur x götürür" diyor,bunları anlıyorum ama susuyorum. Görüşünüz için teşekkürler ama yaşadıklarımı ben biliyorum kimseyi kötülüğünü görmesem ağırlamaktan gocunmazdım.