- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.778
- 798
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Ayni seyleri yazacaktim eve gelip zikkimlanmasini biliyordur temizliğini utusunu yaptirmayi biliyordurYa bu nasıl bir adam Allah aşkına? Resmen parazit gibi. Tek kuruş hayrı yok bir de sana yüküm yok ki diyebiliyor, 2 çocuğu sen tek başına yaptın sanki..
Annesine şikayet etmesinden falan çok daha büyük sorunlarınız var sizin. Herif hiç normal değil. Lütfen bu adam!dan kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın en kısa zamanda. Hiç korkmayın, siz daha iyi bilirsiniz ama bana hiç öyle size zarar verip de başlarını belaya sokmaya cesaret edebilecek tipler gibi gelmediler.
.
Aferin kiz sana iyi yazmissinBundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )
oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım
mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.
bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma
yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.
Tecrübe konuşuyor dinle mutlakaPipisi var ya daha neyi olsun?!
Anası aslan gb bi pipili doğurmuş, tüm dünya kurban olsun onlara!
Zihniyetini gömdüklerim!
Nastasya flipovna canım kurtuluyorsun bu gereksizlerden şükret, sıkı bir avukat tut, darp raporu harika olmuş, o tehdit msjlarını falan da sakla. Bu aşamada gelecek barışma girişimlerini de asla kabul etme çok beter hale gelirsin. Gelecekteki mutlu güzel günleri düşün, hakkında hayırlısı olsun dilerim
Canim oyle kaynanaya az bile soylediklerin ayakta dimdik durmaya calis her zaman korkma nice anasiz babasizlar var hayatta herseye ragmen dik duranlar onlar ne desrse karsiligini ver sende onlara cekimdigini korktugunu hissettirme hic bi zaman..Bundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )
oğlumun eşyalarını topla
mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.
beni arama, mesaj atma
yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.
cok güzel yazmışsın...küfür ederlerse "bu dediklerinizi size oldugu gibi iade ediyorum"dersin. hatta telefon actıklarında baktın garip şeyler söylecek gibi dinlemeye alıcam teli de al, ya susarlar yada daha cok bagırırlarBundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )
oğlumun eşyalarını topla
beni arama, mesaj atma
Arkadaşlar her şeyi söylemiş, şu detay ile ilgili de:.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım
Ben de merak ettim kendisini..konu sahibi dünden beri girmemiş umarım kötü bir durum yoktur.
Ben de merak ettim kendisini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?