küs olduğum kv mesaj atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki konularını biliyorum arkadaşın.. bisey yoktur umarım..bende merak ettim..boşanmasına en çokta ilk çocuğu için sevindim..zira lokmalarini sayıyordu kocası olacak öküz..

Kayınpeder küfür ederse mesajı saklayın uzaklaştırma almak için ise yarar

Kv ne ağzıma ne geliyorsa saydım

Çok afedersiniz birşey sormak istiyorum size hanımefendi,başka konulardada böyle cümlelere rastladım,çingene diyerek bi aşağılama bi kötü insan kastetme gibi birşey sezdimde umarım yanlış anlamışımdır.

Kadın tam bir ruh hastasıymış, bunun yetiştirdiği evlattan ne olacak ki... Çok yerinde bir mesaj olmuş. Alsın oğlunu vitrine koysun zaten başka işe yaramaz.
cidden hasta galiba.şimdi bana yaptıklarından tanımayan insanın kafasında astığı astık, kestiği kestik, herkesi yöneten, kavgacı, dişli bir insan canlanıyor olabilir.lakin işin tuhafı tam tersi.herkes tarafından aşağılanan, ezilen, sözü geçmeyen, kocasına hele hiç söz geçiremeyen, evliliğinde sürekli kocasının isteklerine boyun eğen ve kocasının isteklerinin kendi istekleri olduğuna inanmış, mutsuzken mutluymuş gibi davranan, saygı görmeyen ve kocasından insanların içinde hakaret işitip bir şey yokmuş gibi davranan, kadınların hep alttan alması gerektiğini savunan bir kadın kendisi.Ben saygı gösterdim ama beni ezik olduğum için böyle davranıyorum sandı.benden başka kimseye bunları yapamıyor yani eğer bir kişi kötü zayıf duruma düşmemişse sürekli yalakalık yapıyor.

şimdi bir güncelleme yapayım arkadaşlar.öncelikle destekleriniz için hepinize teşekkür ederim.merak etmişsiniz çok sağolun.biraz arkadaşımın yanına gitmeyi uygun gördüm.şimdi ancak yazabiliyorum.mesajıma kimseden cevap gelmedi.sadece eşim aradı ama artık küfür etmiyor.çocukları ve evini çok özlediğini dışarda sefil olduğunu, kaç gündür berbat bir hayat yaşadığını söylüyor.eve gelip çocukları görmek istiyormuş.ama benim öfkem dinmedi.kaburgalarımda kırık olup olmadığını öğrenmek için fizik tedaviden randevu aldım.nefes alırken ve yatıp kalkarken korkunç bir acı hissediyorum.bu durumda daha kötü hissetmeme ve öfke duymama neden oluyor.bundan sonraki süreç bakalım ne gösterecek.

çok teşekkür ederim merak ettiğini ve güzel dilekleriniz için.arkadaşıma gittim bir süre.bir miktar ağrı dışında psikolojik olarak bu durumda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim.

çok çok sağolun.bir türlü unutamıyorum zaten o haldeyken yaptıklarını.düşündükçe sinirleniyorum ve kasıtlı olarak bana bir şey olması için uğraştığını düşünüyorum.gerçi onlara göre zaten olması gereken muamele buymuş.biz ne yaptık ki.büyüttükçe büyüttü diyorlar.

idolümsünüz :) sevişme bölümü sizin cümlelerden çalıntı :) kendi kendime böyle bir cümle aklıma bile gelmezdi.

Sefil olunca mi aklina siz ve cocuklariniz gelmissiniz zavallinin.. umarim kaburgalarinizda bir sorun yoktur biran once doktora gidin.

eşyaları çöp poşetine koydum bekliyorlar kapının yanında gelen giden olmadı henüz almak için.

Bunlari gerçekten diyor mu, şaka yapıyosun heralde, inanamıyorum bi erkeğin bu lafları edebileceğine
yorumlarınızı hep çok beğeniyorum zaten.evet gerçekten bunları diyor .bunlar ne ki daha ilk zamanlar kavga ettiğimizde kendini tuvalete kilitleyip annesine telefon ediyordu.anne kurtar beni buradan babamı yolla beni alsın diye.son zamanlar vazgeçti bu huyundan.

Bu saçma insana iyi dayanmışsınız.

Sefil olunca mi aklina siz ve cocuklariniz gelmissiniz zavallinin.. umarim kaburgalarinizda bir sorun yoktur biran once doktora gidin.
yarından sonraya randevu aldım.acilde ciğerde bir şey olmadığını söylediler.ama kaburgalarımda kırık var gibi hissediyorum.umarım sadece incinmiştir.çok sağolun.

eşyaları çöp poşetine koydum bekliyorlar kapının yanında gelen giden olmadı henüz almak için.
Siz darp raporu alınca ifadeye cagrılmadımı yada uzaklaştırma Almadımı siz istemesenizde? Bilmediğimden soruyorum.
Ayrıca böyle lokma sayan ve asalak ev arkadaşı gibi herşeyi üzerinize yıkan Adamdan inş en kısa sürede kurtulursunuz.
Siz onlada onsuzda zaten güçlüsünüz Allah yardımcınız olsun bu süreçte

Ben seni konularına bakınca hatirladim. Sen nickini degistirmissin. Vallahi o doğum hikayesini okuyunca da yuh demiştim. Bu adamdan bir halt olmaz. Geri adım atma bırak ser sefil olsun.

Bu nedir
Kendi parasını kendine harcayıp sana hiç masrafım yok
diye övünen koca.

Bu adam sana geri dönecek inan bana.
Ama aklın varsa koyarsın kapıya.
En olmadı hadi affedeceksin diyelim

Maaşının %60 ini her ay eline sayacak.
O çocuklar, o faturalar, mutfak giderleri..
Yok ben evde çok az zaman geçiriyorum
Yok ben hepinizden az yiyorum
Yok en az ben **çıyorum

Bunları söyleyebilen bir insan evladının
akıl sağlığından şüphe ederim.
Kesinlikle var kafasında çok açık söylüyorum.

Ama yine de en çok şaşırdığım
Sensin.
Sabrın.

aa karı kılıklı! Harçlık da istiyo musun deseydin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…