kusarak zayıflamak ??

Öyle olurmu hiç ya bol su iç yani yemek yeme bi bayan vardı burda leblebiyle kilo veren hiç yemek yemezmis sadece leblebi yiyerek vermiş :))

Çocuksun ve erkek arkadaşınla birlikte olmaya karar verdin. Kusarak zayıflayacağım diyorsun. Yaptığın saçmalıkları büyüyünce fark edersin de geç olmaz inş.
Kusarak zayıflamak bildiğim kadarıyla alışkanlık yapan bir şey ve hastalıkla sonuçlanıyor. Biraz bilgilen nolursun.

Kusarak zayıflayamazsınız.Ayrıca mide asitiniz dişlerinize feci zarar verir.Oluşacak mide rahatsızlıklarını,boğaz tahrişini saymıyorum bile.

Dün erkek arkadasiyla birlikte olsam mi diyen kizimiz dun soylediklerimizi umursamamis ve simdi kilo verip birlikte olmaya karar verdi tebrik ediyoruz !! Biz sana ne söylesek boş . Dün ki sorundan sonra bu zayiflama yontemi hic sasirtmadi beni. Ayni zihniyetten cikma. Sen bize ne soruyorsun ? Zaten yapicaksin. Git ne yapiyorsan yap burdaki insanlari daraltma.

Sacma ve imkansiz...birde sagliksiz demeyin diyorsunuz ya...derdiniz ne yani ne icin kimin icin bu hirs

Kusarak zayıflamak mı
Allah korusun sonra bulimia olursanız ne olacak?

Ablaları kızımız erkek arkadaşıyla sevişecek hani şu resme bakıp bakıp delirdiği. Azcık anlayışlı olun canım. Kus yavrum sen. Aynen devam. Gitmeyen kiloların üstünü de nutella kaplarsın.

Allah askina kusmak yerine yogurt kepekli biskuvi meyve kalorisiz bisiler yesen spor yapsan. Bu kusmada nedir ya. Acizmisiniz insanin aklina koyduktan sonra yapamayacagi hic bir sey yoktur. Hersey beyinde biter. 73 kiloydum ben spora diyete basladim. Diyetimide kafama gore yaptim. Yediklerimi kistim. Ekmegimi degistim ve azalttim. Bolca spor yaptim haftanin 3 gunu. Simdi 55 kiloyum.

Ayran detoxu var onu yap iyide spor yaparsan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…