Küsen eşim

sende onu görmezden gel sanki yokmuş gibi kendin için yaşa

oh ne rahatmış de koca yok dert yok de
gayet mutlu görün ki

o çıldırsın
:teytey:

En tahammülsüz olduğum konudur bu küsme işi...
Bence sizde küsün hemde gayet sağlam bir şekilde.
Karşı tarafın neler hissettiğini, o durumda ne anlamsız kalındığını
anlar belki. Kendinizi ne kadar üzsenizde bu çözüm olmaz.
Bazen gerçekten sert çıkmak gerekir bence.

barıştınız mı? aynı evde nasıl küs durulur ki? :-(

Anaaa inada bak kusura bakma ama çok ayıpladım, niye küstüğünü öğrensen daha kolay yumuşatırsın ama neden de yok diyorsun işin zor. İnşallah kısa sürede tatlıya bağlarsınız. Bu arada bende diğer kızların yorumlarına katılıyorum umursama, sinir olsun sonra da kendi gelsin barışmaya çabalasın :lepi:

ne hıssettıgımı anlaması mumkun degıl cunku o ıstedıgı zaman annesıne gıdıyor.asagıya.mesela dun gozunu acar acamaz kahvaltı yapmaya asagı ındı...onunla herzaman konusan ırılerı gonlunu hos tutan bırılerı var zaten.canı sıkılınca solugu asagıda alıyor.yerımı dolduran var.kahvaltısını hazırlayan kahvasıı yapan...asagı ınıyor ben burdan duyuyorum annesınden kahve ıstıyor.ama sunada emınım.annesı aramızdakı bu durumdan memnun degıl.oh oglum geıp benden ıstıyor gıbı dusunmuyor.

özel olucak belki ama yataklarınız ayrımı peki nasıl aynı evde küs kalabilirki bi insan

kızım yanımda yattıgı ıcın baska odalarda yatıyoruz .ama bu onun fıkrı.ayrı yatmada sayılmaz.sabah erkenden yanına ben gıderdım.yada o gelırdı.yada gece kızım uyuyunca ben gıderdım...ayrı gıbı degıl yanı..bu duruma bı cozum bulmaya calısıyordukkı...KÜS TÜ.su an umrumda degıl ınan kı.ısterse gıtsın annesıyle yatsın.zaten yemegını asagıda yıyor.kahvaltısı fala hep asagıda...yakında gıt annenın koynunda yart dıycem..

Esin evde olmadigi zaman kaynananla gidip bu konuyu konussan bir faydasi olurmu canim???

Yani Annesi sonucta...belki Annesi ona oglum erkek adam böyle kadin gibi günlerce haftalarca küsmez, böyle naz kapris yapmaz, yakismiyor bir erkege....ayni evde yasayip böyle yabanci gibi olunmaz git Karinin gönlünü al....diye izah etse...???CADIARZU

Ne bileyim belki Annesini dinler..

Ana kuzusu ıŞte nolcakkı
kayınvalıdenızde oĞlum bu nasıl tavır gıt karınla et kahvaltını yanlız bırakma dese olur ama nerdeeee
senın kı fazla ŞımartılmıŞ bence ne bu kÜsmek pehhh

Allah kolaylik versin yaaa
seni cok iyi anliyorum esinden soguman cok normal otur bi konusmayi dene

Hiç çekilmeyecek erkek tavırlarından biri de bu ben küstüm oynamıyorum.

Merak etme canım mutlaka ihtiyaç duyup gelecektir.Sen de bunu kullan bence

Onun dikkatini çekecek şekilde olursan küs küs yanına yatamayacağı için barışır.

Gerçi onun hakkı bir güzel kötek ya neyse...

benim eşim de küser ve ben nefret ederim bundan nefret ettiğimi de defalarca söyledim
bıktım kaprislerinden,senden bana sıra gelmiyor kapris yapmaya diyorum
ve hep,daima ilk barışma adımını atan ben olmuşumdur,oysa her tartışmada herkes kendince haklıdır
erkeklerin küsmesi çekilir gibi değil!

derdi neymiş sordunuz mu?benim eşim mesela tartışmalardan sonra küser sebebini bilirim ben,sebepsiz küsmesi ilginç

Bence bi kez daha konuşşmaya çalış neden böyle oldgunu evde sürekli sıkıntılı bi ortam oldugunu söyle. Yoksa ben ve eşim gibi ayylarca susar birbirinizin halinden anlamaz anlamaya çalışmazsanız daha büyük uçurumlar oluşabilir.

hayatta oyle gonlunu al falan demez..oglu ona gore sutten cıkmıs ak kasıktır.en ufak bıseyde ne yapacaksın ıste ıdare edeceksın.ben neler cektım bılsen der...tamam kayınvalıdem bızım bu durumumuzdan memnun olmaz ama beni cok dusunduguden degıl.oglu uzulecek dıye.canım...acayıp bı ılgı var esıme.benım kızım uc bucuk yasında.yerı gelıyor yaptıgı hatalara kızıyorum.ama kayınvalıdem hala esıme bebekmıs gıbı davranıyor.ve yaptıgı hıcbırsey gozune batmıyor.mesela dun esım kızıma kızdı.babası sonucta yanı..hemen yukarı cıktı neymıs efendım hasta olacakmıs oglu aksam aksam.ben butun gun cocugumun herseyıne yetısıyorum...ama oglu bı kez kızsa aman oglum basın agrıycak bagırma...sonra bıde aksam baska yere gıttı telefon actı esıme konusmasından anladım..ıyımısın oglum sınırlenme...o da ıyıyım bıseyım yok falan..ben neye sıkılmısım neye uzulmusum umrunda degıl.onemlı olan oglunun huzuru.yanı oglunun evının huzuru...bızım evımızın degıl...ıste bu yuzden konussammı dıye dusunuyorum.sonucta onun oglu sonucta kaynana...alacagım cevaplarda bellı..idare edeceksın..kadın ıdare eder...

ay böyle erkekleri elime verecekler benim ???

dertleri ne anlamıyorumki neden yani bu kaprisleri... sırf karılarına sözlerigeçenler bu tiripleri yapıyorlar inanın..

kendilerine yalvartmak çok hoşlarına gidiyor...

sakın bırak canım konuşma gelsin derdi neyse konuşsun ....

bu şekilde hep sen konuşursan kötü alışır ben söylim...

aynısından bendede var canım...
hiç oğluna birşey dedirtmez...

oğlu 35 yaşında hala onun için o bebek gibidir....
biz kavga etsek kaynanam bana sakın sus laf deme o erkek dayanmaz sıkıntıya kendine bişey yapar der...

bende hiç dinlemem hatta kaynanamın yanında bağırır çağırırım ...ne yani o anasının evladıysa bende ana evladıyım....

ayy ne gıcık bir durum.al varsa çocuğunu git annene bir süre kalın orda eşinde bir süre kendi kendine bunalım takılsın.ben olsam dakika tahammül edemezdim böyle birine.
sebebsiz yere benle konuşmucak bende onun kaprisini çekecem haaa.:mymeka:kafamçokkarıştılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…