Küsen eşim

olacak iş değil,ben çatlardım sanırım...sebebi bile belli değil ama eşin sana küs...
neymiş beyefendi,hint kralı mı zannediyor kendini?
nolmuş,yanlışlıkla kedisine pışt dedin de,ona mı küstü acaba...aaaaaaaaaaaalmaz:
bırak ne hali varsa görsün. sonuçta uğraşmışsın konuşmamış,sen de bu dakikadan itibaren al tavrını,yüzüne bile bakma..anası iyi şımartmış onu,o da senden anne tavrı görmek istiyor.olay bu.!
ahh bu anneler,erkekleri bu hale getiren onlar,yani biziz...birşey diyemiyorum...

canım zaten gıderıma ama annemın babamın soracagı sorular...o gelene kadar gıtmek yok demelerı.arıycak gelıcek ozur dılıycek demelerı...her sabah konustunuzmu dıye sormaları...sen sakın arama demelerı...konustuysak ne konustunuz demelerı...hatta kendını bırak annesı babasıyle beraber gelecek ozur dılıycek demelerı...her an esımle ılgılı bırsey sormaları.....olmasa....

Aslında kadınların ne olursa olsun eşlerine katlanma nedenleri bunlar..çok güzel özetlemişsin..AH şu sorular olmasa..Biraz kafa dinleyebileceğimiz bir yer olsa..Sorgusuz sualsiz biraz zaman geçirebilsek...

Ahh ki Ahhh!!!!

aldım karsıma yeter artık dıye bagırdım.sonra sakın olmalıyım dıye dusunup konusmaya calıstım..barıstık sonucta..ama
her ıcı0mden gecenı soyledım.neden kstugune gelınce soylemıyor.sonra konusuruz sonra konusuruz...

eşınızdekı de ne ınatmış yahu!
:bbo:

Barışmadan önce neden küstüğünü öğrenseydiniz daha iyi olmazmıydı..

Çünkü bunun cvabını bulmadan başka bi küslük çıkarabilir..Ve yine neden küstüğünü bilemezsiniz

bence barıştıysan çok üstüne düşme.şımarmasın.kendini naza çekip duruyor.bence ilerleyen zamanlarda kendi söyler ya da ima eder.kız gibi küsmeleri yok mu şu erkeklerinklava:klava:klava: sinir oluyorumklava: benim eşimde bazen küser sorarım söylemezse umursamam:umursamaz:

Aaaaaaaaaaaaaaah ah yazılanları okudumda ne kötü benim gibi olanlar ve ne güzel küsmekte neymiş diyenler. Benim gerzekte küser bana hiç sebepsiz haaa gerçi bazen sebepleri oluyor. Adetliydim ilşkiye girmedim diye 1 hafta konuşmadı benimle yeni evliyiz ozamanlar gerçi daha eskimedik hala 1.5 sene oldu, işten geç çıktım diye bana bir surat bir surat yine konuşma yok sanki kendi dükkanım kapatıp çıkiim, hamileyim horluyorum doğal olarak bütün vücudum şişmiş ki horlamam da gayet normal 10 gün konuşmadı ve yatakları ayırdı ondan sonra hep ayrı yattık zaten doğurana kadar nerdeyse 2 aydan fazla. Karıdan beter küsme huyları var manyakmıdır nedir yaa gerçi büyük kavgalardan sonra fazla trip yapmamaya başladı, bu arada 2 gündür yine konuşmuyor keyifsiz, suratsız hiç sormuyorum neyin var diye. Velasıl bende çok soğudum yaşananlardan bu arada hem çok bencil, hem çok merhametsiz dedim ya 1.5 yıldır evliyim burnumdan getirdi hala da öyle bakalım nereye kadar. Bendeki de ne sabır yaaaa bide çocuk yaptım bu adama. Rabbim evladımı bağışlasın ama gidiş gidiş değil...lmaz: klava:

Ayyy enn nefret ettiğim şeyyy,Erkeğin küsmesi kadınınkine benzemiyo..
Hele bennn..Asla küs duramayanlardanım=))
sinirlenirim kızarımm,dakka geçmeden unuturum hemen=))
Nabim..benimde huyum bu..

Neyse sonuçda barışmışsınız..
Umarım bi daha küsmez =)

arkadaşlar benim eşim 1 ay küser, konuşmaz, aynı sofraya oturmaz, ayrı odada oturur ve yatar.bense nefret ederim küsmekten. işte insanın sevmediği ot burnunda biter misali neye kızıyorsam hepsi onda var. ben barışmaya çalıştıkça kaçar 16 senedir bıktım valla bendeki de can .boşanalım çekemiyorum diyorum sanki duymazmış gibi davranıyo deliricem valla.

bence hiç umursama neden küstün falan diyede sorma bu kişilikteki insanlar umursandıkça uzatırda uzatır.sen takmadıkça bak gör küsme süresi nasılda kısalıyor

1 ay çok uzun bir zaman..

ya ben azıcık tartışınca suratı asılsa geriliyorum tansiyonum fırlıyor.
birde 1 ay konuşmasak heralde kalpten giderim. çok zor birşey Allah sabırlar versin.

16 senedir böyle ise böyle gider heralde. keşke bir yerlerde dank etse ve düzelse. gerçekten zor.

Sen üstüne düştükçe, o kaçar canım benim yaa çok üzülmüşsün belli eşin neden böyle yapıyor kii? Erkeklerin inadı da hiç çekilmez yaniikafamçokkarıştı

Sen üstüne düştükçe, o kaçar canım benim yaa çok üzülmüşsün belli eşin neden böyle yapıyor kii? Erkeklerin inadı da hiç çekilmez yaniikafamçokkarıştı

evet canım ya bendede suç var çok zıt karakterleriz ben ne kadar yumuşak kalpliysem o
o kadar katı ve merhametsiz. benim küsememe gibi bir huyum var duramam işte .ama ellemesen sanki hiç konuşmucak ne istiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diyorum beni rahat bırak üstüme gelme diyor. o zaman niye evlendin rahat olucaktın da dimi ama.hiç bir zaman kendi barışmadı 16 senedir benim gayretim ama taş olsa çatlar bende tükendim agresifliğide cabası

benim eşimde yapıyordu ama sessizliğin sonunda bende dayanamayıp bağırıyordum sebebsiz yere tafralar konuşmamalar insan bunalıyor ama şimdi biraz düzene girdi... Ben tepki gösterdikçe o düzeldi

sinir olurum böyle tiplere
bir derdin varsa otur konuş, halledebiliyorsan hallet
çocuk gibi küsmek ne oluyor yaa klava:

Hiç düzelmesini bekleme huylu huyundan vazgeçmiyor ki aynı cinsten biriyle bi kaç ay önce ayrıldık inan bi süre sonra hiç ama hiç çekilmez bi durum alıyor bu... Herşeyi tüketiyor bu kişiliktekiler.

Karşı cinste en nefret ettiğim şey küsmeleridir . Lafa gelince erkek adam şöyledir , şöyle yapar , erkek adam kadın gibi yapmaz vs derler , kadınları beğenmezler . Sonra da kadınlara yakıştırdıkları şeyleri kendileri yaparlar .klava:

bizde haklida olsam haksizda olsam ben kusuyorum tabi gunler surmuyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…