ayy ne gıcık bir durum.al varsa çocuğunu git annene bir süre kalın orda eşinde bir süre kendi kendine bunalım takılsın.ben olsam dakika tahammül edemezdim böyle birine.
sebebsiz yere benle konuşmucak bende onun kaprisini çekecem haaa.:mymeka:kafamçokkarıştılmaz:
canım zaten gıderıma ama annemın babamın soracagı sorular...o gelene kadar gıtmek yok demelerı.arıycak gelıcek ozur dılıycek demelerı...her sabah konustunuzmu dıye sormaları...sen sakın arama demelerı...konustuysak ne konustunuz demelerı...hatta kendını bırak annesı babasıyle beraber gelecek ozur dılıycek demelerı...her an esımle ılgılı bırsey sormaları.....olmasa....
aldım karsıma yeter artık dıye bagırdım.sonra sakın olmalıyım dıye dusunup konusmaya calıstım..barıstık sonucta..ama
her ıcı0mden gecenı soyledım.neden kstugune gelınce soylemıyor.sonra konusuruz sonra konusuruz...
aldım karsıma yeter artık dıye bagırdım.sonra sakın olmalıyım dıye dusunup konusmaya calıstım..barıstık sonucta..ama
her ıcı0mden gecenı soyledım.neden kstugune gelınce soylemıyor.sonra konusuruz sonra konusuruz...
arkadaşlar benim eşim 1 ay küser, konuşmaz, aynı sofraya oturmaz, ayrı odada oturur ve yatar.bense nefret ederim küsmekten. işte insanın sevmediği ot burnunda biter misali neye kızıyorsam hepsi onda var. ben barışmaya çalıştıkça kaçar 16 senedir bıktım valla bendeki de can .boşanalım çekemiyorum diyorum sanki duymazmış gibi davranıyo deliricem valla.
Sen üstüne düştükçe, o kaçar canım benim yaa çok üzülmüşsün belli eşin neden böyle yapıyor kii? Erkeklerin inadı da hiç çekilmez yaniikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?