Bence haklısınız, arkadaşınızla paylaşın bu konunun üstüne gitsin. Bana güvenilir gelmediArkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
Yalnız dikkatimi çeken bir detay oldu. Arkadaşıma en son ne zaman sevgilisinin olduğunu sormuş. Arkadaşım da ona sormuş o kişi de en son 2 yıl önce kadar sevgilim oldu demiş. Sonra bir kez daha konu açılmış nişan attığını söylemiş. Yani ilkinde söylememiş ikincisinde ağzından kaçırır gibi bir sey olmuş. Haliyle arkadaşım da nedenini merak etmiş. Ailemi kabullenmiyordu geldikleri zaman ne zaman gidecekler kaç gün kalacaklar gibi sorular soruyordu rahatsız oldum aile kırmızı çizgim demiş. Bu söz benim aklımı karıştırdı açıkçası. Henüz nişanlılık evresinde aynı evi henüz paylaşmayan iki insan var ortada. Kız ne ve hangi olay üzerine neden geldiler kaç gün kalacaklar gibi sorular sorsun ki? Direk aklıma evlenip boşanmış olabileceği arkadaşımdan bu durumu saklıyor olabileceği geldi. Ama arkadaşıma söylemedim. Kuşkulanmakta haklı mıyım arkadaşımla paylaşmalı mıyım?
İste aynı evde kalıp kalmadıklarını bilmediğim için kuşkulandım. Arkadaşıma da fiştek vermek istemedim çok atarlıdır.Belki nişanlısı ile ayni evde kalıyorlardı yani olabilir bir durum kesin mi peki ayri yasadiklari.. bir de belki ailesi evine gelince kizi ihmal ediyordu arayip sormuyordu vs o açıdan söylemiş olabilir mi kuşkulanmak için yetersiz .
Aslinda soylediklerinin tutarsiz olmasi aileci olmasi bunlar yeterli pek guvenilir gözükmüyor ama devam edecekse iyice araştırsınİste aynı evde kalıp kalmadıklarını bilmediğim için kuşkulandım. Arkadaşıma da fiştek vermek istemedim çok atarlıdır.
İnşallah alırDaha yüzyüze bile görüşmemişler, arkadaşın bunları dikkate alır zaten. Şimdilik bişey demeyin bence
Kırmızı çizgisi aile olan bir erkek sadece yıpratir denge olacakArkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
Yalnız dikkatimi çeken bir detay oldu. Arkadaşıma en son ne zaman sevgilisinin olduğunu sormuş. Arkadaşım da ona sormuş o kişi de en son 2 yıl önce kadar sevgilim oldu demiş. Sonra bir kez daha konu açılmış nişan attığını söylemiş. Yani ilkinde söylememiş ikincisinde ağzından kaçırır gibi bir sey olmuş. Haliyle arkadaşım da nedenini merak etmiş. Ailemi kabullenmiyordu geldikleri zaman ne zaman gidecekler kaç gün kalacaklar gibi sorular soruyordu rahatsız oldum aile kırmızı çizgim demiş. Bu söz benim aklımı karıştırdı açıkçası. Henüz nişanlılık evresinde aynı evi henüz paylaşmayan iki insan var ortada. Kız ne ve hangi olay üzerine neden geldiler kaç gün kalacaklar gibi sorular sorsun ki? Direk aklıma evlenip boşanmış olabileceği arkadaşımdan bu durumu saklıyor olabileceği geldi. Ama arkadaşıma söylemedim. Kuşkulanmakta haklı mıyım arkadaşımla paylaşmalı mıyım?
Size sanane diyecek gibi atarlıysa hiç karışmayın derim. Ama adamda tuhaf. Herşeyi geçtim yalan söylemiş sonra ağzından kaçırmışİste aynı evde kalıp kalmadıklarını bilmediğim için kuşkulandım. Arkadaşıma da fiştek vermek istemedim çok atarlıdır.
Bana atarlanmaz da direk çocuğa rest çekebilirSize sanane diyecek gibi atarlıysa hiç karışmayın derim. Ama adamda tuhaf. Herşeyi geçtim yalan söylemiş sonra ağzından kaçırmış
Bence çeksinBana atarlanmaz da direk çocuğa rest çekebilir
Diğer olay hakkında yorumum yok ama aşırı aileci bir tipse arkadaşınızı rahatlıkla ezdirir. Henüz ciddiyet yokken ayrılması daha mantıklı. Zaten yalanini da yakalamış bence değerlendirmeye değmez. Siz yine de arkadaşınıza endişelerinizi söyleyinArkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
Profil fotoğrafınızı tuttumDiğer olay hakkında yorumum yok ama aşırı aileci bir tipse arkadaşınızı rahatlıkla ezdirir. Henüz ciddiyet yokken ayrılması daha mantıklı. Zaten yalanini da yakalamış bence değerlendirmeye değmez. Siz yine de arkadaşınıza endişelerinizi söyleyin
Arkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?