Kuşkulanmakta haklı mıyım

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşım biriyle konuşuyor. Şuan ayrı şehirdeler. Çocuk gelip görmek istemiş ama şuan pandemi olduğu için ve çocuk da hemşir olduğundan dolayı arkadaşım işlerinin yoğunluğunun azaldığı zaman gelmesini henüz biraz daha uzaktan tanımak istediğini söylemiş.
Yalnız dikkatimi çeken bir detay oldu. Arkadaşıma en son ne zaman sevgilisinin olduğunu sormuş. Arkadaşım da ona sormuş o kişi de en son 2 yıl önce kadar sevgilim oldu demiş. Sonra bir kez daha konu açılmış nişan attığını söylemiş. Yani ilkinde söylememiş ikincisinde ağzından kaçırır gibi bir sey olmuş. Haliyle arkadaşım da nedenini merak etmiş. Ailemi kabullenmiyordu geldikleri zaman ne zaman gidecekler kaç gün kalacaklar gibi sorular soruyordu rahatsız oldum aile kırmızı çizgim demiş. Bu söz benim aklımı karıştırdı açıkçası. Henüz nişanlılık evresinde aynı evi henüz paylaşmayan iki insan var ortada. Kız ne ve hangi olay üzerine neden geldiler kaç gün kalacaklar gibi sorular sorsun ki? Direk aklıma evlenip boşanmış olabileceği arkadaşımdan bu durumu saklıyor olabileceği geldi. Ama arkadaşıma söylemedim. Kuşkulanmakta haklı mıyım arkadaşımla paylaşmalı mıyım?

Bence haklısınız, arkadaşınızla paylaşın bu konunun üstüne gitsin. Bana güvenilir gelmedi

İste aynı evde kalıp kalmadıklarını bilmediğim için kuşkulandım. Arkadaşıma da fiştek vermek istemedim çok atarlıdır.

İste aynı evde kalıp kalmadıklarını bilmediğim için kuşkulandım. Arkadaşıma da fiştek vermek istemedim çok atarlıdır.
Aslinda soylediklerinin tutarsiz olmasi aileci olmasi bunlar yeterli pek guvenilir gözükmüyor ama devam edecekse iyice araştırsın

Kırmızı çizgisi aile olan bir erkek sadece yıpratir denge olacak

Size sanane diyecek gibi atarlıysa hiç karışmayın derim. Ama adamda tuhaf. Herşeyi geçtim yalan söylemiş sonra ağzından kaçırmış

Diğer olay hakkında yorumum yok ama aşırı aileci bir tipse arkadaşınızı rahatlıkla ezdirir. Henüz ciddiyet yokken ayrılması daha mantıklı. Zaten yalanini da yakalamış bence değerlendirmeye değmez. Siz yine de arkadaşınıza endişelerinizi söyleyin

Profil fotoğrafınızı tuttum

Yeni tanıştığı birine ne zaman ayrıldın diyen insan çok itici bence. Sana ne yani ne zaman ayrılmış. Dur bi nefes al da öyle didikle. Nişan atmış da olabilir gayet normal. Bunun altından bakire misin sorusu gelirse şaşırmam sadece.

Diğer konuda bir şey diyemem. Belki beraber yaşıyordu ya da kızı ihmal ediyordu anlaşamadılar vs. bitti.

Daha önce evlenip evlenmediği vukuatlı nüfus kayıt örneğinden çıkar.
Daha önce evlenmiş biri biraz zekiyse bu konuda yalan söylemez.
Bence evlenmekten çok birlikte yaşamış olabilirler.
Çocuk biraz değişik geldi.
Direk muhalefet olarak dalarsanız olaya ileriki safhalarda arkadaşınız sizi dinlemeyebilir.
Bence takipte kalıp yavaş yavaş kulağına su kaçırın

Birlikte yaşamış olabilirleri. Ailesi gelince kız arkadaşıyla ilgilenmiyordur mesaj arama gibi. Yani pat diye evlenip ayrıldı damgası vurmamak lazım. Zaten görüşmediler diyorsunuz arkadaşınız azıcık akıllıysa sorgular bu durumları zaten.

Ayrıca gerçekten erkek hemşirelere hemşir deniyor mu ya, çok komik bi titr

adam bir şeyler saklamıyor bile olsa bu kalın işaretlediğim çok tehlikeli.çok başını ağrıtır eğer ciddi bir yola girerse arkadaşın onunla.bak önceki hayatındaki insan nesi olursa olsun kaçmış bile.adam sütten kesilmemiş ve bir şeyler saklamayı seviyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…