- 2 Ocak 2023
- 14
- 4
- 16
- 30
- Konu Sahibi Hytsvncgzel
Merhabalar arkadaşlar 5 yıllık evliyim kafam çok karışık annemin evine döndüm. 5 yıldan beri eşime maaşını sorduğum halde bir türlü öğrenemedim bu konu üzerine 3, 4 defa tartışmışızdır bundan farklı olarak başka bir sürü sorunlarımız kavgalarımız var İnternetten sürekli olarak mankenleri ve bikini mayolu kadınları takip ediyor sürekli onlara bakıyor aldatma olarak benim bildiğim bir aldatma yok ama çok uyardım kavgalarımız oldu kendimi çok değersiz hissetmeye başladım benimle çok ilgilenmiyor bunun dışında olup olmadık şeylerden küskünlük çıkartıyor ve benimle 1hafta 2 hafta konuşmuyor ben onla konuşmaya çalıştığım da da ağzının ucuyla cevaplar veriyor ama yine küs kalıyor şimdi annemin evindeyim çok pişmanım bir daha yapmıyacağım diye yalvarıyor ama daha önce çok uyardım ben onu ne yapmalıyım kafam çok karışık gerçekten dışardan bakıldığında çok mutlu sürekli gezip tozan herkesin imrendiği bir evliliğim vardı ama kaç gece öyle küs ağlayarak yattığımı uyuduğumu ben biliyorum arkadaşlar arıyor çok pişman çok üzgün kaç senelik evliliğin bak bitirme diye insanlar öyle bir davranıyor ki sanki o üzülüyor be burda göbek atıyorum