• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küskünüm

Bana pek masum gelmedi eşiniz. Günah almak istemem ama tetikte ol. Telefonu eline geçirmeye çalış. Bak bakalım ne yapıyor, nerelere giriyor. Kimlerle konuşuyor?

Bana pek masum gelmedi eşiniz. Günah almak istemem ama tetikte ol. Telefonu eline geçirmeye çalış. Bak bakalım ne yapıyor, nerelere giriyor. Kimlerle konuşuyor?
Walla ben onlarida gectim zaten telefonunu bana vermez cunku oncrden facesi bile bendeydi ama brn kalktim heryeri aradim belki bana inat konusuyorda olabilir.bilmiyorum ama

Bence bende tahmin ediyorum belki biriyle konusuyor.ama karsidakiler aptal mi evli bir insan onuda gectim ailesinin elleri ustunde duyulur anca mesajlasmadan oteye gecemez.hadi oyle birsey var diyelim eve gelmrz yada acik acik soyler bilmiyorum ki kiskancligida biraktim.ikimizde 27 yasindayiz .

Yani boyle devam etmez olmaz elbet bir sonucu olacak neteye kadar degilmi kizlar walla butuk bir sinavdan geciyorum.

o degil adam benden 10 yas buyuk cocukluk yapan yine kendi

ben hic naz yapamadim yanarim ona yanarim..

Allah sabir versin duzelir insallah benimki eskiye gore azaldi diyebilirim
ben de hiç naz yapamam ne kadar zamanda azaldı küsme huyu

ben de hiç naz yapamam ne kadar zamanda azaldı küsme huyu
Valla 3 yillik evliyiz son 6 7 aydir azaldi daha dogrusu beni tanidi

Ben hemen oarlar hemen sonerim kavgayi dibine kadar yapip sonra hic bisey olmamis gibi davranirim ( sadece esim icin bu boyle)

O da yillarca kuser laf soka soka duzelttik beyefendiyi kiz gibi kusuyon derdim yanina yatardim operdim neler yapardim
Sonuc alisti yani ota b.ka kusmuyor artik kussede uzatmiyor...

Valla 3 yillik evliyiz son 6 7 aydir azaldi daha dogrusu beni tanidi

Ben hemen oarlar hemen sonerim kavgayi dibine kadar yapip sonra hic bisey olmamis gibi davranirim ( sadece esim icin bu boyle)

O da yillarca kuser laf soka soka duzelttik beyefendiyi kiz gibi kusuyon derdim yanina yatardim operdim neler yapardim
Sonuc alisti yani ota b.ka kusmuyor artik kussede uzatmiyor...
anladım canım biz 8 aylık evliyiz daha zamanımız var yani küsmelerin azalmasına:)

Ben ona yalvariyorumda bos git diyor e botlemi devam edecek diyorum evet diyor sinirim gecene kadar diyor ne zaman gecer diyorum 4 ay diyir neyse dun annesi gil geldide biraz yumusadi hadi hayirlisi ben gene iyiyim bizim komsunun kocasi aylarca onla yatmazmis .bizde o sorun yokta

1 ay sen trip yapmışsın, 1 aydır da kocan yapıyor.

Böyle olmaz. Bence güzel bir konuşma yapın; haklısın, ben de hatalıyım ama varken yokluğuna dayanamıyorum babında...
Baktın tersliyor yine, siz de onu yok sayın. Hiç muhatap almayın.
Hala yemeğini önüne koyuyor, çamaşırını ütüsünü yapıyor musunuz?

Evet yapiyorum yapmak zorundayim alttan aliyorum.onceden boyle beklemezdim babamin evine giderdim oda gelirdi ozur dilerdi sim ben gitmedim simardi.bit daha en ufak seyde boyle yaparsa giderim.

Keske koussam yok elinde telefon isim var diyo.desem aldatiyor soyler .ya onuda gectim ama dun olumluydu sanki ailesi gidince yanina gittim simdi karsida otur simdi degil dedi acaba ilidimi ya benki katlanamam ceker giderim bana biseyler oldu gitmedim

Keske bir ay kusmeseydin benim hatam iste o yolu actim ona

Ben ona yalvariyorumda bos git diyor e botlemi devam edecek diyorum evet diyor sinirim gecene kadar diyor ne zaman gecer diyorum 4 ay diyir neyse dun annesi gil geldide biraz yumusadi hadi hayirlisi ben gene iyiyim bizim komsunun kocasi aylarca onla yatmazmis .bizde o sorun yokta

nasıl yok...e 2 aydır adamla bırlıkte olmuyorsunuz...küssünüz... e yemegını utusunu yapıyor musunuz....yapıyorsanız sızde bır garıpsınız
2 ay kus kalmak ne demek ya..evcılıkmı bu..ben olsam basar gıderdım ana evıne

nasıl yok...e 2 aydır adamla bırlıkte olmuyorsunuz...küssünüz... e yemegını utusunu yapıyor musunuz....yapıyorsanız sızde bır garıpsınız
2 ay kus kalmak ne demek ya..evcılıkmı bu..ben olsam basar gıderdım ana evıne
Anlatamiyorum galiba konusmuyorum ama herseyi yapiyorum.giderdimde cocuk var duzelit diye bekledim beni kiskirtmayin lutfen ana evinde cocuklar ne olacak

Belkide telefonda birilerle konusuyor bilmiyorum ona kalmis ama sabret bekle nreye kadar bilmiyorum ogretmenim eyvallahim olmaz ama cocuklqr icin zamana birakiyorum ama duzlek gibi degil
memursun yani elinde garanti bir meslegin var hala kendini ezdiriyosun yapma guzelim kendini bu kadar ezdirme
bidr sunu sorcam ev kirami yada ortak kendinize ait evmi?

Back
X