- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Nasıl basarirsizniz biz en fazla Bi gün o bana laf atar güler bende ona bakınca gülerim ordan başlarız küslük kalmaz ama kızarım kendime kolay tav oluyorum diuyeMerhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
merhaba,Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve içten desteğiniz için.
Dün hiç konuşmadık, gece yine aynı yatakta uzak yattık, artık kararımı verdim, ayrılma teklifi fikri iyice oturdu yerine.
Bu son adım atışım ya yanaşırsın ya da dava açarsın top sende demiştim dün, bu nedenle bekliyorum, bir kez daha yazı falan da yazmayacağım. Bundan sonra ayrılık üzerine gideceğim yolumda. Artık kendini yırtar mı yırtmaz mı ne olur bilmiyorum. Çok yükseğe çıkanın düşüşü de acı olur.
Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Sen yetişkin biri olmuşsun artık, baban küstüğünde yüzüne söyleyebilmelisin haksız olduğunu. Anneciğine destek ol lütfenmerhaba,
konuyu ilk okuduğumda ufak bir sebep olarak gördüm çokta sempatik yazmışsınız gülümsedim:) buraya gelmiş olmasına hem çok üzüldüm hem çok şaşırdım. Küslük gerçekten berbat bir durum,evli değilim ama bol bol küsen bir adet babam var :) annem nasıl dayanır yıllardır anlayamadım, bazen keske bosansalar dediğim bile olmuştur. Babam çok asabi ve serttir. yıllardır bir adım bile ileriye gitmedi yaş oldu 47 hala aynı demem o ki değişmiyor.
birde kaç defa iyi de olsa kötü de olsa birşeyler yazmışsınız , ayrılık lafı geçmiş . hiç mi korkmuyor sizi kaybetmekten? ayrılalım kelimesin,n ağırlığı hiç mi çökmüyor üstüne ?
Sanırım ayrılmayacağınızdan ya çok emin onun rahatlığı var ya da umrunda değilumarım ilk sebeptir davranışlarının açıklaması.
Çok güçlü bir kadın olduğun konuşmalarında belli . Herşey gönlünce olsun umarım yıpratma kendini..
sevgilerimle
Tam üstüne bastın, sabah mesaj yazdım bu evlilik bitsin dedim, eveledi geveledi.. Hadi hoppa gidelim diyemedi. Tam ayrım noktasındayım, hayatım bu kısırdöngüde mi gidecek, yoksa yeni bir sayfa mı açmalıyım... Gündüz bir kaç kez mesajlaştık, her aptalca bahanesine kapı gibi yazılar yazdım, cevap dahi veremedi kalakaldı. Akşam geç gelecekmiş, konuşacağız bakalım. Şimdi asıl sorun ayrılma konusunda diretmeli miyim diretmemeli miyim...Bu adamda boşanma davası açacak yürek yok gibime geliyor, barışırsanız da umarımm artık kıymetini bilir sana ve fikirlerine saygı duyar. Ezilmemek için mücadele etmek demişsiniz ya o da beni etkiledi. Evliliği neden güç yarışına çevirirler ego beyler anlamıyorum..
Canım sen kaç yıllık evlisin çocukların var; ben boşan boşanma diyemiyorum açıkçası biliyor musun arafta kalıyorumCanım çok teşekkür ederim desteğin için. Sen yetişkin biri olmuşsun artık, baban küstüğünde yüzüne söyleyebilmelisin haksız olduğunu. Anneciğine destek ol lütfen
Bana gelince, evet ödü patlıyor ayrılmayı dile getirince. Bir süre harika idare ediyoruz fakat illa ki başa dönüyoruz, can çıkmadan huy çıkmıyor malesef.
Tam üstüne bastın, sabah mesaj yazdım bu evlilik bitsin dedim, eveledi geveledi.. Hadi hoppa gidelim diyemedi. Tam ayrım noktasındayım, hayatım bu kısırdöngüde mi gidecek, yoksa yeni bir sayfa mı açmalıyım... Gündüz bir kaç kez mesajlaştık, her aptalca bahanesine kapı gibi yazılar yazdım, cevap dahi veremedi kalakaldı. Akşam geç gelecekmiş, konuşacağız bakalım. Şimdi asıl sorun ayrılma konusunda diretmeli miyim diretmemeli miyim...
Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Sen yetişkin biri olmuşsun artık, baban küstüğünde yüzüne söyleyebilmelisin haksız olduğunu. Anneciğine destek ol lütfen
Bana gelince, evet ödü patlıyor ayrılmayı dile getirince. Bir süre harika idare ediyoruz fakat illa ki başa dönüyoruz, can çıkmadan huy çıkmıyor malesef.
günaydınlarrr :)
artık devreye giriyorum tabii ki ne kadar etkili oluyor muamma. Eger ayrılık kelimesini geçiriyorsan ya arkasında durmalısın ya da hiç dile getirmemelisin, belli bir süre sonra ayrılık kelimesinin de için boşaltılmış oluyor. Eşin ayrılalım dediğin halde gitmediğini bilerek her seferinde daha da rahat davranmaya başlayacak.
En doğru kararı verecek olan sensin . Bu adamla aynı hayatı paylaşmayı hala istiyor musun ?
Akşam konuşaz demişsin . Konuşabildiniz mi ?
Düzelmesine çok sevindim.Bidaha dargınlıkların olmaması ümidiyleGünaydın kızlar
Akşam konuştuk, önce tartıştık ve ipler kopar gibi oldu. Kimse kabul etmedi hatasını. Sonra sakince tekrar konuşmaya başladık. Eşim hatasını görmedi ve suçlayıcı konuştu. İlk nankör dediği gece yatağı terk ettiğimi iddia etti ki etmemiştim, o uyuduktan sonra gitmiştim yanına ve sabah da ondan önce kalkıp başka odaya geçmiştim, bir türlü ikna edemedim yeminler verdiğim halde. Bir de katılmamız gereken bir düğüne gitmedim, o gün basıp komşuma gitmiştim, ona da çok kızmış eşlik etmediğim için.
Bana ettiği lafın çirkin olduğunu kabul ettirip ağzından o lafı etmem yanlış oldu dedirtene dek göbeğim çatladı.
Bana söylediği, ben bir terslik yaparsam onun iki yapacağı. Böyle inadı inat bir adam.
Ben de dedim ki, bir daha inat yapılmayacak, yatağa küs girilmeyecek, kötü laf eden hemen gönül alacak.
Gül gibi yuva inat uğruna dağılacak dedim, ayrılma lafını eden hep sensin dedi, beni çözümsüz bırakıyorsun ben de o raddeye cidden geliyorum dedim. Konuşmanın sonu bu oldu ve sabah normal bir şekilde güne başladık.
Durum bu kızlar, inşallah verilen sözler unutulmaz, her ne kadar kuyruğu dik tutsa da onun da hatalarını anladığını var sayıyorum, deli damarımı bilir, inatsa inat deyip gururdan gemileri yakabilirdim.
Tüm moral verici desteğiniz için teşekkür ederim, Allah kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?