Küslük rekoru

Göze aldım canım, yıllardır aklımın köşesinde olan bir şey boşanmak zaten. Pek çok sıkıntımız var zaten. Seni biliyorum çocuk da yok sanırım, yerinde olmak için nelerimi vermezdim.. Çocuk yokken de ayrılmak istemişti benden bir anlık öfkeyle, sonra ayağıma kapanmıştı. Keşke biraz sözünün eri olsa da tüm hakkımızı verse yolumuzu ayırsak.
Kendimden bahsetmeyeceğim, eski üyeyim ama yeniden nick aldım. Aldatma küfür cimrilik aşağılama yok, egosu zirvede bir adam var karşımda. Benden başka sen şusun diyen olmuyor, herkes el pençe divan karşısında. Çocuklara bir iyi, bir kötü, anında anlamadan dinlemeden cezalar yağdırır. Benim tarafımla hiç bir programa katılmaz dul gibi gider gelirim. Akşam oturmalarına arkadaş çağıramam, hep yorgun hep isteksiz. Hiç iltifat etmez, güzelsin demedi bir kez bile. Evim tertemiz, sofralarım dört dörtlüktür, ailesi bana tapar, bıcır bıcırımdır. Ama gel gör ki yüksek egosunun altında ezilmemek için savaş veriyorum yıllardır.
Bunların yanında iyi huyu yok mu, var, yedirir içirir gezdirir kıskanç değil. Ama her gittiğimiz seyahatte her yemekte mutlaka kavga çıkarır, yani kaşıkla verip sapıyla göz çıkarır.

Bundan dolayı artık ettiği tek bir lafı daha kaldıramayacak duruma geldim. Alttan da aldım aptala da yattım işveli de oldum mesafeli de.. Sökmüyor cancağzım adam yontulamıyor malesef. Çoook yorgunum manen bittim...

Kaynana berbat biri. Zil takıp oynar anlatsam.

Allah sabır versin bende buna çok yakın bir örnekten ayrılıyorum
çok zor birşey biliyorum bende bir kez bile duymadım bir iltifat
insanın en çokta o zoruna gidiyor
davamız var nisan başında

Ooo enişte sabıkalı cıktı,tek küsme olsa amenna,maddi güvencen var mı canım?

Küsen erkek büyük sorun,ama yinede suyuna giderek falan çekilebiliyor da,diğer anlattıkların tutulacak temiz bir yer bırakmıyor...Eniştemde alıngan bir insandı,teyzem çeşitli manevralarla küslüğün uzamasına izin vermiyordu.Ama bunun dışında ona değer veren,fikrini alan,onsuz para işlerine kalkışmayan bir insandı.Böyle olsa hadi çekilir de,ne bileyim,bir şey de diyemedim yani,çocuklar düşkün mü babalarına?

Eşimin işi çok yoğun, haftaiçleri görüşemiyorlar pek, haftasonları vakit geçiriyorlar biraz. Oğlum boşanmama hazır, zaman zaman babasından bunalıp bana teklif ediyor ayrılalım diye. Etkilenmeleri az olacaktır.
Eşim de fikir sorar danışır, işinde yükselmesini bana borçlu, zamanında attığı bir adım bunu sağladı o adımı da ben attırdım. Yine de söylesem onuruna yediremez.
Eşim özür dilemez gönül almaz ama sorun yokken hediye vs alır. Ama benim derdim hiç bir zaman bunlar olmadı. Tek istediğim egosundan silkinip ona göre davranması. Adama saçın yamuk duruyor desem kompleks yapıyor çıldırıyor.

5 ay kusluk rekoru. Hiç adın atmaz ben atarım , atsamda sallamaz öküz

5 ay kusluk rekoru. Hiç adın atmaz ben atarım , atsamda sallamaz öküz
Al işte.. Bu gidişle kırarız sizin rekoru. El bebek gül bebek yetiş, elin adamı kendini prens gösterip evlensin, sonra da kurbağaya dönüşsün. Yazık biz kadınlara vallahi. Öte dünyada cennetin yüzde 99'u kadın dolu olacak eminim.

çocuklar bile boşanmanızı isteyecek teklif edecek duruma geldiyse zaten durum vahim
eşinizin evdeki herkesten mutsuz ettiği için özür dilemesi komple değişmesi gerek onun için de mucize lazım gibi görünüyor
Allah sizin ve çocukların yardımcısı olsun

Aynen öyle dünya tersine döndü. Önceden adamlar kadınların peşindeydi smdi adamlar kendilerini bi halt zannediyolar ve inşallah . Allah kolaylik versin inşallah sabır versin

Kocan mesaja bir şey dedi mi eve geldi mi? Hakkında hayırlısı olsun canım basit bir küslük ama arkasında büyük bir birikmişlik var üzüldüm gerçekten
Hayır hiç bir şey demedi, gözardı edilmekten nefret ediyorum, ya gerçekten ciddi bir şekilde dersini alacak ya da ben hayatımı yeniden kuracağım. Kendini çok yükseklerde görüyor, feci çakacağım yere.

Ay sinirim bozuldu sadece tamam barışalım desen belki ancak o zaman yüzüne bakacak gibi bu adam. Bu şekilde süründürüyo resmen seni!!

14 yıllık evlisin ve artık senin içinde seçim yapma zamanı gibi duruyor. Bu adam bunca yıl egosundan taviz vermediyse yine vermeyecektir ki sen bununla yaşamayı göze alıyosan evliliğini sürdür. Sen değil hiçkimse onu terbiye edemez kendi istemedikten sonra ki eğer öyle bir niyetin varsa da vazgeç bence ; sen onun şeyhi misin nefsini terbiye edeceksin, böyle bir misyonu yüklenme mesela. Egolu adam zor ama onu kabullendikten sonra da gülüp geçebilmelisin bazı şeylere. "Zaten senden de egondan da bu beklenirdi hehe" iç sesin böyle deyip adamı ciddiye almamayı öğrenmeli belkide.

Olduğu gibi kabul edemeyeceksen o zaman ayrılalım boşanalım diye konuş tabi başka bir evde çocuklarınla onsuz yaşamayı vs göze alabiliyorsan kiiii sen boşanalım dediğinde seni durdurmayacak adamla aynı evde de olsan kaç yazar! İyi kötü bugün bir cinnet bir içindekileri kusma yoluna girsen mesajla değil yüzüne yüzüne konuşsan o dut yemiş bülbül modundan çıkar bir ihtimal. İnşallah.

Çook zor, ben darlandım , gerçekten süründürüyo gıcık adam. Gidip öpsen barışsan o zaman yelkenleri suya indirir bu da bir ihtimal. Boşanalım mesajına tepki vermemesi bunu istemediğinden olabilir

Göze alıyorum bir süre sonra yine katlanılamaz hale geliyor. Benim de yapım ters, kendimi ezdiremiyorum ya da hahayt deyip gülüp geçemiyorum. Boşanalım desem durduracak, daha önce de durdurdu, mevkisine yakıştıramaz, evliliği beceremedi dedirtmez. Sıkıştım kaldım. Vidaları gevşiyor ben sıkılıyorum yıllardır bu böyle. Yoruldum artık bittim, kalan gücümü yeni bir hayat kurmaya çalışarak geçireyim istiyorum.

Mutlu kadın asla boşanmaz, gerçek anlamda bir elim yağda bir elim balda görünüyor dışarıdan, eminim susup otursaydım da diyeceğim günler olacak, ama evde görmezden gelinip sürekli terbiye edilmeye çalışılmak katlanılamaz hal aldı.

Ben istersem bu gece koynuna sokulur barıştırtırım ama kadınlık onurum kırılır. Bak işte bana yavşadı ben vazgeçilmezim havalarıyla egosu bir tık daha yükselecek.

Cok uzuldum senin icin Marygold.Ama bir tavsiye veremeyecegim.Kelin ilaci olsa kendine surer hesabi :).Senin esinin aynisi bendede var.Bende senin gibiyim ezdirilmekten nefret ederim.Daha simdi kavga ettik.Yarin eve gelmemeyi dusunuyom onun o suratinini gormemek icin.

Yolun açık olsun canım inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur, güzel kararlar alman ve uygulayabilmen için de Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana...

Kendi evliliğimin 14. Yılını gördüm resmen z. Biz daha 2 yillikken böyleysek bilmiyorum Allah kolaylık versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…