Bana bir konuda nankör dedi. Ben de kaldıramadım. Ertesi sabah günaydın dedi demedim, ona küstü. Haftalardır da bu durumdayız. Kendisi çok olgun bir kişiliktirMarygold diğer sayfalardan ilerleye ilerleye geldim ve o da ne? Hala barışmamışsınız!! Konu neydi neden küsmüştün? Acaba laf mı atsan ortaya tatlı sert.. böyle kendine de işkence yapıyosun. En azından diğer türlü kavga veya değil ama bir muhabbet başlar, eteğinizdeki taşları dökersiniz.. bir şey de diyemiyorum babam da böyledir haklı veya haksız mümkün değil barışmak için ilk adımı atmazama sen adım atınca da 2 dakikada çözülür erir gider.
Kocan sen küstün diye sana küsmüş acaba gerçekten çok mu abarttın gereksiz bir şeye küsmüşsün gibi davranıyor, küsme sebebini bi söylesen bize, hangi lafına alındığını?(
Bana bir konuda nankör dedi. Ben de kaldıramadım. Ertesi sabah günaydın dedi demedim, ona küstü. Haftalardır da bu durumdayız. Kendisi çok olgun bir kişiliktir
Hay ağzına sağlık konu sahibinin biraz iteklenmeye ihtiyacı var bence. Kocasıyla muhatap olsak ona da 2 çift lafım var da...Arkadaşım,bak hava soguk,ay donduum de,paldır küldür dal yatağa,uyku!arasında kolunu,bacağını at üzerine,sabaha bir şeyciğiniz kalmaz gibi geliyor bana
Merhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
Öyle galiba,..Hay ağzına sağlık konu sahibinin biraz iteklenmeye ihtiyacı var bence. Kocasıyla muhatap olsak ona da 2 çift lafım var da...
burada gurur inat yapcak bir şey göremedim. Şuanki kalp kırıklığı da nankör lafına değil küslüğün devam etmesine bence. Öyleyse tamir edin kalbinizi, sen tamircinin kapısını çal tamir etmezse o zaman köşene çekil burda birlikte eleştirelim saydıralım ona
Var var sil sülalesi birbirine küsAnne babasında böyle küsme huyu varmı,genelde öyle oluyor gözlemlerime göre...
Çocuklarla gitmem lazım cıngar çıkarır bahane edip. Haksız konuma düşmekten korkuyorum.bence bi gece eve gelme bakalım napıcak
Bir konuda tartışıyorduk bana nankör dedi. Ama sorun o da değil, her fırsatta bir anda ters bir laf edip kırıyor kalbimi. Sanırım bende bardak taştı sürekli eleştirilip durmaktan. İki gün önce mesaj attım ilk defa. Gönül almama rekoruna bir yenisini ekledin tebrikler diye, cevap vermedi. Daha önce de uzun küstüğümüz bir barışma esnasında bana dersimi al diye küstüğünü söyledi.Marygold diğer sayfalardan ilerleye ilerleye geldim ve o da ne? Hala barışmamışsınız!! Konu neydi neden küsmüştün? Acaba laf mı atsan ortaya tatlı sert.. böyle kendine de işkence yapıyosun. En azından diğer türlü kavga veya değil ama bir muhabbet başlar, eteğinizdeki taşları dökersiniz.. bir şey de diyemiyorum babam da böyledir haklı veya haksız mümkün değil barışmak için ilk adımı atmazama sen adım atınca da 2 dakikada çözülür erir gider.
Kocan sen küstün diye sana küsmüş acaba gerçekten çok mu abarttın gereksiz bir şeye küsmüşsün gibi davranıyor, küsme sebebini bi söylesen bize, hangi lafına alındığını?(
Ben de bunu bekliyorum işte ama bu sefer direnci kırılmadı.Ben de senin gibi hep ilk adimi atardim kus kalmayi sevmezdim ayni gun barisirdik.7 yillik evliyim artik hic ugrasmiyorum kuserse kussun bazen 2 ay da suruyor kuslugumuz o konusmuyuncaya kadar konusmuyorum. Eger hakliysaniz birakin o hatasini anlasin ozur dilesin. Siz hemen konusursaniz ayni hatalari yapmaya devam eder umursamaz. Ama konuyu uzatir tavrinizi koyarsaniz biraz daha dikkatli davranir size karsi
Bulundum sayılır yukarda yazdım, mesaj attım. Barışmak isteyen cevap yazarak fırsat yaratabilirdi
Mesele bu mu yani ay güldüm kusura bakmayın:) Siz barışmak için bir girişimde bulundunuz da eşiniz hala burnundan kıl aldırmıyor mu yoksa iki tarafta azimle birbiriyle konuşmuyor mu peki? lütfen uzatmayın yaa vallahi yazık günah1 ay çok uzun gerçekten bence siz de harekete geçebilmelisiniz artık. Bu küçülmek demek değil tam tersine şuan kim küslüğe son verirse bence kocaman bir HELAL OLSUN'u hakeder inat etmeye gerek yok ki ilişki daha da yıpranır başka da bir şey olmaz. Alttan almak istemiyor olabilirsiniz hakkınız da vardır ama en azından kavga etseniz laf atsanız hepsi küslükten daha iyidir ya bu şekilde yaşanmaz çünkü. Tahayyül edemiyorum
Özlediğim oluyor arada ama gittikçe soğuyorum. Bu dediklerini yaptım ben zamanında. Kalçasına okkalı şamar indirmiştim bir sefer, gülmekten barışmak zorunda kalmıştı. Ama genelde ben adım atıyorum onun da elini taşın altına koyması gerekmez mi?Bide hiç özlemiyonuz mu yaa kk da eskiden bir konu vardı. kavgalıyken kocişleriniz size de çok çekici gelmiyor mu diye :) ne biliyim bir temas bir saçını başını karıştırmak bir yanağından makas almak gelmiyor mu içinizden? Sadece pataklamak mı istiyonuz?
Şimdi bir ayın üstüne durduk yere yanağından bir makas alsanız afallar mafallar ama her şey çözülür gibi sanki. Ya da ben mi çok cahilim ya da iyimserim bilmiyorum
Yapsam duramaz ama o yapsın incinen duygularımı tamir etsin istiyorumArkadaşım,bak hava soguk,ay donduum de,paldır küldür dal yatağa,uyku!arasında kolunu,bacağını at üzerine,sabaha bir şeyciğiniz kalmaz gibi geliyor bana
Bizim de ilk uzun küslüğümüz. Belki de beklemeye değerdir?10 yıldır birlikteyiz normalde hiç küsmeyiz ben hemen sırnaşırım uzatmayız ama 1 2 ay önce ağzından küfürlü bir söz çıkmasından dolayı 15 gün küs kaldım boşanmayı bile düşündüm sonra o ilk adımı attı zaten 15 yıl olsaydı da adım atmazdım ne kadar hiç birşeyi uzatmasamda keskin çizgilerim vardır 10 yılda bir 15 gün çok değil
Ha bide 5 yıl kadar önce (sevgiliyken) bibimi istememişti evlenince eve, terketmiştim kendisinio zamanda konuşmamıştım 10 gün sonra gelmişti dayanamayıp
Bu gün de bekleyeyim bakalım ne olacak. Çıldırmazsam iyidir beklerkenHay ağzına sağlık konu sahibinin biraz iteklenmeye ihtiyacı var bence. Kocasıyla muhatap olsak ona da 2 çift lafım var da...
burada gurur inat yapcak bir şey göremedim. Şuanki kalp kırıklığı da nankör lafına değil küslüğün devam etmesine bence. Öyleyse tamir edin kalbinizi, sen tamircinin kapısını çal tamir etmezse o zaman köşene çekil burda birlikte eleştirelim saydıralım ona
Ay nolur el atın hakikaten, çıldırıcam artıkÖyle galiba,..
Daha önce yazmıştım sanırım bu konuya,ben baştan biraz susar,arkadan eteğimdeki taşları dökerim ama,eşimde küslük yapmaz.E burda durum farklı.
Taktik değiştiriyoruz,Marygold ,diğer arkadaşlar da gelsin,bir düşünelim
Gerçekten sinir bozucu, sadece babamdan pay biçiyorum o da bu mesajla adım atmazdı çünkü haklı da olsan suçlayıcı bir dil kullanmışsın ya belki duygunu yazsaydın BEN şöyle böyle hissediyorum üzüldüm yıprandım vs şeklinde BEN dilini kullansaydın adım atabilirdiİki gün önce mesaj attım ilk defa. Gönül almama rekoruna bir yenisini ekledin tebrikler diye, cevap vermedi.
Turşunun iyisi limondan mı sirkeden mi olur hesabı olmuş ay şuan heyecanlandım ve çok tırstım. AllahımmmmAz önce koca bir mesaj döşendim. Ayrılacaksak oturup konuşalım diye. Evde değil, dönüşünü bekliyorum. Belki de boşanmaya gidecek durum
Ortaya karışık yanarlı dönerli girdim vallaTurşunun iyisi limondan mı sirkeden mi olur hesabı olmuş ay şuan heyecanlandım ve çok tırstım. Allahımmmm
Döşerken saydırdın mı bir yandan da yoksa makul şekilde bir döşeme mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?