Küslük rekoru

Bana bir konuda nankör dedi. Ben de kaldıramadım. Ertesi sabah günaydın dedi demedim, ona küstü. Haftalardır da bu durumdayız. Kendisi çok olgun bir kişiliktir

Rekor bende olabilir :)
14 gün küs kalmıştık.
O zaman uzaktık ama.
Aynı evde de 1 hafta rahat küs kalırız.

Nasıl davranmak gerek pek bilmiyorum maalesef..

Bana bir konuda nankör dedi. Ben de kaldıramadım. Ertesi sabah günaydın dedi demedim, ona küstü. Haftalardır da bu durumdayız. Kendisi çok olgun bir kişiliktir

Mesele bu mu yani ay güldüm kusura bakmayın:) Siz barışmak için bir girişimde bulundunuz da eşiniz hala burnundan kıl aldırmıyor mu yoksa iki tarafta azimle birbiriyle konuşmuyor mu peki? lütfen uzatmayın yaa vallahi yazık günah 1 ay çok uzun gerçekten bence siz de harekete geçebilmelisiniz artık. Bu küçülmek demek değil tam tersine şuan kim küslüğe son verirse bence kocaman bir HELAL OLSUN'u hakeder inat etmeye gerek yok ki ilişki daha da yıpranır başka da bir şey olmaz. Alttan almak istemiyor olabilirsiniz hakkınız da vardır ama en azından kavga etseniz laf atsanız hepsi küslükten daha iyidir ya bu şekilde yaşanmaz çünkü. Tahayyül edemiyorum

Son düzenleme:
Bide hiç özlemiyonuz mu yaa kk da eskiden bir konu vardı. kavgalıyken kocişleriniz size de çok çekici gelmiyor mu diye :) ne biliyim bir temas bir saçını başını karıştırmak bir yanağından makas almak gelmiyor mu içinizden? Sadece pataklamak mı istiyonuz?

Şimdi bir ayın üstüne durduk yere yanağından bir makas alsanız afallar mafallar ama her şey çözülür gibi sanki. Ya da ben mi çok cahilim ya da iyimserim bilmiyorum

Küslük olsa olsa 3-5 dakika,sonra ikimizden biri adım atar veya aynı anda adım atarız.

Uzun süre küs kalmak nasıl olur ya aynı evde

10 yıldır birlikteyiz normalde hiç küsmeyiz ben hemen sırnaşırım uzatmayız ama 1 2 ay önce ağzından küfürlü bir söz çıkmasından dolayı 15 gün küs kaldım boşanmayı bile düşündüm sonra o ilk adımı attı zaten 15 yıl olsaydı da adım atmazdım ne kadar hiç birşeyi uzatmasamda keskin çizgilerim vardır 10 yılda bir 15 gün çok değil

Ha bide 5 yıl kadar önce (sevgiliyken) bibimi istememişti evlenince eve, terketmiştim kendisini o zamanda konuşmamıştım 10 gün sonra gelmişti dayanamayıp

Arkadaşım,bak hava soguk,ay donduum de,paldır küldür dal yatağa,uyku!arasında kolunu,bacağını at üzerine,sabaha bir şeyciğiniz kalmaz gibi geliyor bana
Hay ağzına sağlık konu sahibinin biraz iteklenmeye ihtiyacı var bence. Kocasıyla muhatap olsak ona da 2 çift lafım var da...

burada gurur inat yapcak bir şey göremedim. Şuanki kalp kırıklığı da nankör lafına değil küslüğün devam etmesine bence. Öyleyse tamir edin kalbinizi, sen tamircinin kapısını çal tamir etmezse o zaman köşene çekil burda birlikte eleştirelim saydıralım ona

Son düzenleme:

Biz yeni evliyiz 8 aylık. En uzun küslüğümüz geceden sabaha oldu. Ama hep sabah hiçbir şey olmamış gibi kalkarız gayet relax sanki gece çöp kovasını kafasına fırlatan ben değilmişim ya da cinnet geçirip telefonu yere çalan o değilmiş gibi. Kocam sağolsun öyle bir huya sahip. Sonra ben kahvaltıda dayanamaz pat döküveririm içimi neden kızdığımı neye kırıldığımı nerede abartmış olabileceğimi falan. Dertleşiriz. Hatası varsa hatasını kabul eder. Hatam varsa hatamı kabul ederim. Karşılıklı hatalarımız için özür dileşiriz konu kapanır.

Bence biraz daha bekleyin en azından hiçbir şey olmamış gibi davranır yumuşarsa konuyu açarsınız.

Öyle galiba,..
Daha önce yazmıştım sanırım bu konuya,ben baştan biraz susar,arkadan eteğimdeki taşları dökerim ama,eşimde küslük yapmaz.E burda durum farklı.
Taktik değiştiriyoruz, Marygold ,diğer arkadaşlar da gelsin,bir düşünelim

Anne babasında böyle küsme huyu varmı,genelde öyle oluyor gözlemlerime göre...
Var var sil sülalesi birbirine küs

bence bi gece eve gelme bakalım napıcak
Çocuklarla gitmem lazım cıngar çıkarır bahane edip. Haksız konuma düşmekten korkuyorum.

Bir konuda tartışıyorduk bana nankör dedi. Ama sorun o da değil, her fırsatta bir anda ters bir laf edip kırıyor kalbimi. Sanırım bende bardak taştı sürekli eleştirilip durmaktan. İki gün önce mesaj attım ilk defa. Gönül almama rekoruna bir yenisini ekledin tebrikler diye, cevap vermedi. Daha önce de uzun küstüğümüz bir barışma esnasında bana dersimi al diye küstüğünü söyledi.

Ben de bunu bekliyorum işte ama bu sefer direnci kırılmadı.

Bulundum sayılır yukarda yazdım, mesaj attım. Barışmak isteyen cevap yazarak fırsat yaratabilirdi

Özlediğim oluyor arada ama gittikçe soğuyorum. Bu dediklerini yaptım ben zamanında. Kalçasına okkalı şamar indirmiştim bir sefer, gülmekten barışmak zorunda kalmıştı. Ama genelde ben adım atıyorum onun da elini taşın altına koyması gerekmez mi?

Arkadaşım,bak hava soguk,ay donduum de,paldır küldür dal yatağa,uyku!arasında kolunu,bacağını at üzerine,sabaha bir şeyciğiniz kalmaz gibi geliyor bana
Yapsam duramaz ama o yapsın incinen duygularımı tamir etsin istiyorum

Bizim de ilk uzun küslüğümüz. Belki de beklemeye değerdir?

Bu gün de bekleyeyim bakalım ne olacak. Çıldırmazsam iyidir beklerken

Ay nolur el atın hakikaten, çıldırıcam artık

İki gün önce mesaj attım ilk defa. Gönül almama rekoruna bir yenisini ekledin tebrikler diye, cevap vermedi.
Gerçekten sinir bozucu, sadece babamdan pay biçiyorum o da bu mesajla adım atmazdı çünkü haklı da olsan suçlayıcı bir dil kullanmışsın ya belki duygunu yazsaydın BEN şöyle böyle hissediyorum üzüldüm yıprandım vs şeklinde BEN dilini kullansaydın adım atabilirdi Zor işler kaç yıllıkta evlisin ben akıl verecek pozisyonda değilim ama bir ayın üzerine böyle bir mesaj ağırına mı gitti nedir sinirlendim kocana da. yine sen hadi mesaj atmışsın o ne yapmış oraları hiç sormaa senin kırıldığın kadar belki o da birşeylere kırılmış, iş seyahatine giderken habersiz gitmiş uğurlama vs olmamış ne biliyim uzattıkça daha da yıpranacaksınız. Hee bide benim babam da küsken asla sofraya oturmaz ve annemi bırak bize kızlarına bile küstü mü minimum 1 ay sürer çok zor çoook.

Az önce koca bir mesaj döşendim. Ayrılacaksak oturup konuşalım diye. Evde değil, dönüşünü bekliyorum. Belki de boşanmaya gidecek durum

Az önce koca bir mesaj döşendim. Ayrılacaksak oturup konuşalım diye. Evde değil, dönüşünü bekliyorum. Belki de boşanmaya gidecek durum
Turşunun iyisi limondan mı sirkeden mi olur hesabı olmuş ay şuan heyecanlandım ve çok tırstım. Allahımmmm

Döşerken saydırdın mı bir yandan da yoksa makul şekilde bir döşeme mi :)

Turşunun iyisi limondan mı sirkeden mi olur hesabı olmuş ay şuan heyecanlandım ve çok tırstım. Allahımmmm

Döşerken saydırdın mı bir yandan da yoksa makul şekilde bir döşeme mi :)
Ortaya karışık yanarlı dönerli girdim valla

en son attıgınız mesajdan sonra riski görmüşsünüzdür
eşiniz ayrılalım derse o zaman ne yapacaksınız
eğer blöf oldugu anlasılırsa
bir daha küslüklerinizde asla dikkate almayacaktır
ayrılık lafını göze alınca etmek lazım sadece

bu arada ben küslüklerden yılarak 3 yılın sonunda boşanıyorum
çok zor birşey sizi anlıyorum

Ya normalde de alttan aldığını söylemişsiniz son 2 yıldır böyleymiş. Hep küsse ota b.ka küsse eyvallah ama başka bir derdi var sanki

@Marygold,ayrılık sözünü anmadan bir kavga çıkarsaydın akşama,ne geçimsizsinden girip,bıktım artık amacın nedirden çıksaydın,bir sinir kriziyle dökseydin ne varsa...Ayrılığı anmamalısın bu safhada.Pire için yorganı yakmayın.Kayınvaliden yardımcı olmazmı sana?
Bir danışsan,dertleşsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…