kuşum çok hasta

Annem patates haşlaması iyi gelir diye okumuş onu bile yaptık ama yok kesinlikle yemedi bişey. Derdini böyle anlatmaya çalışır dedi kuşçu.

hasta olduğunu fark eder etmez götürdük veterinere..düzelecek diye bekliyoruz ama daha kötüye gidiyor..eve dönünce tapıcam hemen tarifinizi..antibiyotiğin ismini bilmiyorum çümkü enjektör içinde verdi..kutulu değildi..

canım benim oğlum çok mutlu bir kuştu..hasta eminim..çünkü uçamıyor bile..hiç hali yok..

canım benim oğlum çok mutlu bir kuştu..hasta eminim..çünkü uçamıyor bile..hiç hali yok..
Bizimki de öyleydi. Birden sustu şişirdi kendini ne yem ne su hiç bişey yemedi . Hep uyuyordu. Veteriner enjektör vermişti ama daha kötü oldu . Siz bilirsiniz yine tabi .

benim kuşum da öyle olmustu. antibiyotik daha da kötü yapti. veteriner bir arkadasim bol bol yumurta yedirmemi soyledi. yumurta yedirdim ve her pet shop ta satilan soguk alginligina iyi gelen damladan suyuna koydum. ölecek dedikleri kuşum pırıl pırıl şimdi masallah. hep kabarip uyuyordu simdi susturamiyoruz.

Benim kuşumda 2 3gün öncesine kadar sizinki gibi sessizleşti uçamaz oldu veteriner tüy çıkarma döneminde olduğu için dedi kafasında falan hiç yeni tüyler var mı belki sizinkisi de hasta değilde o dönemde olduğundan halsizdir
Bi de veterinerimiz aminosol diye bi vitamin vermişti bize biz her halsizleştiğinde ondan veriyoruz hemen topluyor onu. İyi bi ilaç kuşçularda satılanlar gibi değil etkili. İnşallah düzelir oğluşunuz

Konu sahibi arkadastan cok ozur dileyerek yaziyorum.gecen ben de kedim birsey yemiyor diye bir konu actim ama daha acali 10dk olmadan konum evcil hayvan bolumune tasindi.yani evcil hayvanlaritla ilgili konu acan kimsenin konusu tadinmiyor bir benimki tasindi.bu arsda kusunuza cok gecmis olsun.umarim itilwsir wn kisa zamanda.onlar bizim kiymetlilerimiz evimizin nesesi

3 gün önce muhabbet kuşum öldü, bu başlığı görünce hüzünlendim.
inşallah sizin kuşunuz sağlığına kavuşur.

öncelikle kuşunuzu cereyanda bırakmayın, kuşlar cereyana dayanamaz hemen ölürler.
üşütmeyin, ısınsın ama kaloriferin dibine de koymayın bu tehlikelidir. ilaçlarını verin. suyunu her gün tazeleyin.
dua edin. Allah şifa versin.

Evcil hayvanlarla ilgili konular,ilgili bölüme taşınıyor. Haliyle..

Bdv de çok kişiye ulaşabilirsiniz. Ancak bu bölümde ilgili kişilere direkt ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…