kuşum dişi mi erkek mi yardım edin lütfen ( fotolu)

muhabbet kuşu cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    18
çok kötü ısırıyor cnm kanatıyor, eldiveni o yüzden taktım
Eğitmek ve konuşturmak istiyorsan , yawru ile değiştir. Kuyruğu uzamış , kanatları kocaman olup uçmayı öğrenen kuşları da yavru diye satıyorlar kesinlikle öyle olmasın , kuyruğu minik kanatları minik uçamayan anne sıcağı arayan kuş olursa çok insanlara bağlı oluyorlar , ben bir sürü kuş besledim 2 hafta önce kuşum öldü evde ki herkes ağladı , aileden biri oluyorlar resmen , şimdi yeni yawru kuş aldımm Yawru alırken bir de totosunun kakalı olmamasına dikkat et, kakalı olanlar gidici oluyor.

ben de yavruyken aldım. şimdi konuşuyor miniğim... hiç susmuyor hatta.. bi annecim diyişi var yiyesim geliyor... bazen öleceğini düşünüp çok üzülüyorum... bu acıyı kaldıramam gibi geliyor.. çünkü onu getiriğimde daha uçamıyodu yemek yiyemiyordu mincikti.. şimdi iki yaşında oğluşummm.. :)

Evet o kadar minnak oldu mu onlarda insanları çok seviyorlar , ay ne güzell ölmesinn, rüzgardan uzak tutun.. Bende eğitimlere başladım

Tşk ederim peki Gaga dışında cinsiyetini anlamanın yolu varmı

Gaga değil de cereden anlaşılıyor. Gaganın üzerindeki etli kısımdan.
Bildiğim kadarı ile görünüş olarak anlamanın başka yolu yok.
Davranış olarak erkek kuşlar daha uysal dişiler agresif oluyor.
Yine erkek kuşlar dişilere göre daha çok ötüyor ve konuşuyor.
Bir de dişi kuşlar çok gagalıyor ama erkek kuşlar gagalamıyor.

Limon dişi bu fotoğrafa göre ancak flaşsız çekerseniz daha iyi olur

Tşk ederim limon tüm gün susmuyor sesime tepki veriyor elime geliyor da yeşil olan nane yani onun sesi pek çıkmaz ürkek biraz birbirlerini kaşıyorlar arada arada da öpüşüyorlar arada kavga da var tabi ama umarım erkek dişidirler ayırdım çünkü 1ay önce yeşili anneme verdim hayvan strese girdi yine getirdim eve benimsemiş bizim evi. Çok yazdım yaa kusura bakmayın.

Aaa benim kuşumun da adı Limon :)
Umarım çifttirler o zaman.

Bu arada şimdi farkettim. Ben erkek diye konu sahibine demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…