- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi pembepatiks
-
çok kötü ısırıyor cnm kanatıyor, eldiveni o yüzden taktımDisilerde pembe koyu bi renk alır , erkeklerde cinsine goremavi ve mor renk olur. Seninkisi erkek .
Ya sormadan edemiycem , neden eldiven ile tuttunuz kusu?
çok teşekkür ederim çok merak ediyorduk bize hediye ettiler kuşu ve dişi demişlerdi sonra başka biri bu erkek dedi yanına dişi kuş koyduk anlaşamadılar bizimde aklımız karıştıKuş erkek
Eğitmek ve konuşturmak istiyorsan , yawru ile değiştir. Kuyruğu uzamış , kanatları kocaman olup uçmayı öğrenen kuşları da yavru diye satıyorlar kesinlikle öyle olmasın , kuyruğu minik kanatları minik uçamayan anne sıcağı arayan kuş olursa çok insanlara bağlı oluyorlar , ben bir sürü kuş besledim 2 hafta önce kuşum öldüçok kötü ısırıyor cnm kanatıyor, eldiveni o yüzden taktım
ben de yavruyken aldım. şimdi konuşuyor miniğim... hiç susmuyor hatta.. bi annecim diyişi var yiyesim geliyor... bazen öleceğini düşünüp çok üzülüyorum... bu acıyı kaldıramam gibi geliyor.. çünkü onu getiriğimde daha uçamıyodu yemek yiyemiyordu mincikti.. şimdi iki yaşında oğluşummm.. :)Eğitmek ve konuşturmak istiyorsan , yawru ile değiştir. Kuyruğu uzamış , kanatları kocaman olup uçmayı öğrenen kuşları da yavru diye satıyorlar kesinlikle öyle olmasın , kuyruğu minik kanatları minik uçamayan anne sıcağı arayan kuş olursa çok insanlara bağlı oluyorlar , ben bir sürü kuş besledim 2 hafta önce kuşum öldüevde ki herkes ağladı , aileden biri oluyorlar resmen , şimdi yeni yawru kuş aldımm Yawru alırken bir de totosunun kakalı olmamasına dikkat et, kakalı olanlar gidici oluyor.
Evet o kadar minnak oldu mu onlarda insanları çok seviyorlar , ay ne güzell ölmesinn, rüzgardan uzak tutun.. Bende eğitimlere başladımben de yavruyken aldım. şimdi konuşuyor miniğim... hiç susmuyor hatta.. bi annecim diyişi var yiyesim geliyor... bazen öleceğini düşünüp çok üzülüyorum... bu acıyı kaldıramam gibi geliyor.. çünkü onu getiriğimde daha uçamıyodu yemek yiyemiyordu mincikti.. şimdi iki yaşında oğluşummm.. :)
Arkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz kuşlarının cinsiyeti hakkındaKuş erkek
Evet o kadar minnak oldu mu onlarda insanları çok seviyorlar , ay ne güzell ölmesinn, rüzgardan uzak tutun.. Bende eğitimlere başladım
Çok tşk ederim biz sarıyı erkek yeşili dişi diye aldık ama bu kuşların ikisi de kafa sallıyor kafa sallayınca erkek diye duymuştum o yüzden kafam karıştı ikiside erkek olabilir mi diyeYesil erkek,sarı dişi gibi
Tşk ederim peki Gaga dışında cinsiyetini anlamanın yolu varmıErkek gibi duruyor.
Tşk ederim peki Gaga dışında cinsiyetini anlamanın yolu varmı
Tşk ederim limon tüm gün susmuyor sesime tepki veriyor elime geliyor da yeşil olan nane yani onun sesi pek çıkmaz ürkek biraz birbirlerini kaşıyorlar arada arada da öpüşüyorlar arada kavga da var tabi ama umarım erkek dişidirler ayırdım çünkü 1ay önce yeşili anneme verdim hayvan strese girdi yine getirdim eve benimsemiş bizim evi. Çok yazdım yaa kusura bakmayın.Gaga değil de cereden anlaşılıyor. Gaganın üzerindeki etli kısımdan.
Bildiğim kadarı ile görünüş olarak anlamanın başka yolu yok.
Davranış olarak erkek kuşlar daha uysal dişiler agresif oluyor.
Yine erkek kuşlar dişilere göre daha çok ötüyor ve konuşuyor.
Bir de dişi kuşlar çok gagalıyor ama erkek kuşlar gagalamıyor.
Sarı dişi gibi geldi diğeri de erkek ama bir bilene sormak lazimArkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz kuşlarının cinsiyeti hakkında
Arkadaşlar cinsiyet konusunda banada yardımcı olabilirmisiniz Eki Görüntüle 1328667 Eki Görüntüle 1329049
Tşk ederim limon tüm gün susmuyor sesime tepki veriyor elime geliyor da yeşil olan nane yani onun sesi pek çıkmaz ürkek biraz birbirlerini kaşıyorlar arada arada da öpüşüyorlar arada kavga da var tabi ama umarım erkek dişidirler ayırdım çünkü 1ay önce yeşili anneme verdim hayvan strese girdi yine getirdim eve benimsemiş bizim evi. Çok yazdım yaa kusura bakmayın.
Bu arada şimdi farkettim. Ben erkek diye konu sahibine demiştim.Tşk ederim limon tüm gün susmuyor sesime tepki veriyor elime geliyor da yeşil olan nane yani onun sesi pek çıkmaz ürkek biraz birbirlerini kaşıyorlar arada arada da öpüşüyorlar arada kavga da var tabi ama umarım erkek dişidirler ayırdım çünkü 1ay önce yeşili anneme verdim hayvan strese girdi yine getirdim eve benimsemiş bizim evi. Çok yazdım yaa kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?