- Konu Sahibi pembepatiks
-
Nemli değil :) sizin ki erkek mi kaç yaşındaBu arada şimdi farkettim. Ben erkek diye konu sahibine demiştim.
Cevap için teşekkür ederim aldığım yere tekrar sorayım. Peki ikisi de erkek veya dişiyse birlikte yaşamaları sorun olur mu acaba.Sarı dişi gibi geldi diğeri de erkek ama bir bilene sormak lazim
Tşk ederim :) yavru oldukları için gagalarını rengini almamış olabilirmi ve sürekli kafa sallıyor sarı aynayla öpüşüyorbence ikiside dişi kuş...erkek kuşun gagası çok belli şekilde mavi olur...çok tatlılar...
Cevap için teşekkür ederim aldığım yere tekrar sorayım. Peki ikisi de erkek veya dişiyse birlikte yaşamaları sorun olur mu acaba.
Bizimkiler genellikle iyiler sarı hiç susmuyor bazen birbirinin kafalarını kaşıyorlar bazan öpüşüyorlar sarı yeşilin yanına gidiyor kafasını sallayıp yeşili öpüyor ben konuşunca da sallıyor da niye yapıyor onu bilmiyorum bazan da yeşil öyle yapıyor sarı böyle şaşırmış gibi bakıyor şapşal biraz :))) ama kafesin kapısını kapattığım zaman bazan kavga oluyor ama kanamalı falan değil daha çok kovalama gibiBenimde sultan papağan larım var ama hangisi dişi hangisi erkek emin değilim. Belki diyorum ikiside dişi veya erkek.biçok kuscuya götürdüm sordum.ikiside aynı cins olsa anlaşamazlar dedi.bizimkiler anlaşıyor birbirlerinin kafalarını okuyorlar. .sizinkilerin davranışları nasıl?
İçin rahat olsun bence biri dişi biri erkek..bazen bizimkiler de kavga ediyo gibi oluyo sonra cilvelesiyorlarBizimkiler genellikle iyiler sarı hiç susmuyor bazen birbirinin kafalarını kaşıyorlar bazan öpüşüyorlar sarı yeşilin yanına gidiyor kafasını sallayıp yeşili öpüyor ben konuşunca da sallıyor da niye yapıyor onu bilmiyorum bazan da yeşil öyle yapıyor sarı böyle şaşırmış gibi bakıyor şapşal biraz :))) ama kafesin kapısını kapattığım zaman bazan kavga oluyor ama kanamalı falan değil daha çok kovalama gibi
Hehehe şuan farkettim sarı yeşilin üstüne çıkmaya çalışıyor yeşil kaçıyorİçin rahat olsun bence biri dişi biri erkek..bazen bizimkiler de kavga ediyo gibi oluyo sonra cilvelesiyorlar
Hay maşallah allah bozmasınDişi kuşlar çoook edepsiz oluyolaar.. Bnmde bi kuşum varKüçücük yavruydu ilk geldiğinde gagası pembemsiydi.. Ben haftalarca kızım kızım diye sevdim.. Snra git gide mavileşti gagası.. Meğer erkekmiş Allahtan kimlik bunalımına fln girmedi kuşcağzım Çoook seviyorum kuşumu yaa maşallah öylebi konuşuyoki şapşiiii.. Seni çok seviyorum cnm kuşum diyo aşkm annecim annişkom güzel kuşum çok çok çok diyo Öpücükler ıslıklaaar Ay sarılasım geliyo bazen ama küçücük bişi sarılamıyorum
Ayyy çok tatlı yAaHay maşallah allah bozmasınbenim sarı da canım benim yerim seni bıcırık diyor çok seviyorum bende dayanamıyorum öpmek istiyorum da gagasından korkuyorum
Geçmiş olsunAyyy çok tatlı yAaAman aman dikkat et cnm ben öyle bi hata yaptım dudağımı bi ısırdıııı bi dahada öpmem dedim Aslında hiç ısırma huyu yoktur ama çok yaklaşınca kendisine zarar vericem mi zannetti naptı eşek sıpası ısırıverdi dudağımı.. Çokta acımıştı yaa
Sağol tatlımGeçmiş olsunbazan ani hareket edince ürküyorlar ondan olabilir bence
kesin dişi bu kuş.bende çikomu aldığımda çok araştırmıştım,burun deliklerinin etrafındaki et beyazsa dişi sizinki gibi,maviyse erkek oluyorlarmış.
ay yerim ben onuuSağol tatlımEvet ani hareketlerden ve ani seslerden çok korkuyolar hele yem yerken fln.. Az evvel yemini yiyodu kuşum tlfnum bi çaldı pıtır pıtır hemencik yukarı tüneğine çıktı şaşkın şaşkın noluyo dercesine bakıyo öyle Kıyamamkiii şapşiriğim benim
özellikle sarı olan erkek olabilir,fotoğraf pek net değil ama sarı yüksek Bi ihtimal erkek,yeşilde belki.Arkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz kuşlarının cinsiyeti hakkında
Arkadaşlar cinsiyet konusunda banada yardımcı olabilirmisiniz Eki Görüntüle 1328667 Eki Görüntüle 1329049
Tşk ederim yarın gündüz gözüyle de resim çekim daha iyi olacak sanırım birbirinin üstüne çıkıyorlar bu akşamdan beriözellikle sarı olan erkek olabilir,fotoğraf pek net değil ama sarı yüksek Bi ihtimal erkek,yeşilde belki.
ilahi inşallah torun torba sahibi olursun,bende az önce bizimkini banyo yaptırıyordum çok hırçın elimi ısıra ısıra yaptı sonrada bana sokula sokula ısındı yavyum canım benim.Tşk ederim yarın gündüz gözüyle de resim çekim daha iyi olacak sanırım birbirinin üstüne çıkıyorlar bu akşamdan berihadi hayırlısı
Yok cnm çocuk fln ben nişanlıyım henüzay yerim ben onuunekadar da ürkek ler oysa ki bizden zarar gelmez ama hayvansal iç güdü işte birşey soracağım evinizde çocuk varmı çocuk olan evde iyi değil diyorlar ama nekadar doğru acaba
Ayy yavrucuuuk yaa.. Canım banyosunu nasıl yaptırıyosun ?ilahi inşallah torun torba sahibi olursun,bende az önce bizimkini banyo yaptırıyordum çok hırçın elimi ısıra ısıra yaptı sonrada bana sokula sokula ısındı yavyum canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?