- Konu Sahibi pembepatiks
-
Ayy yavrucuuuk yaa.. Canım banyosunu nasıl yaptırıyosun ?
Ben yassı bir tabak koyuyorum masaya parmağımla suyu az şapırdatıyorum gelip yıkanıyorlar sonra da saç kurutma makinesini açıyorum karşısına geçip kuralıyorlarAyy yavrucuuuk yaa.. Canım banyosunu nasıl yaptırıyosun ?
ılık su döküyorum o kadar.sen nasıl yaptırıyorsun şampuan kullanıyor musun?Ayy yavrucuuuk yaa.. Canım banyosunu nasıl yaptırıyosun ?
Bende kesinlikle bırakmak istemiyorum ama tüyü çok zararlıymış diye duydum o yüzden sordum zaten hayvancıkların az bir ömrü var onu da iyi yaşasınlarYok cnm çocuk fln ben nişanlıyım henüzAma evlendiğimde çoluğa çocuğa karıştığımda hayatta bırakmam onu nişanlım askerde şuanda iş dolayısıyla ailemden ayrı bi şehirdeyim ve ev arkadaşm flnda yok.. Oyüzdn o bnm can yoldaşım yaa.. Kafesini temizledikten snra bişey olmaz allahın izniyle.. Sonuçta kedi yada köpek gibi diilki.. Kuş oo kuuş Hem çocuklara hayvan sevgisi aşılamak lazım dimi ama?
:) onlar çok evcilmiş ya.bizimki kesinlikle öyle yıkanmayı reddetti bende üzerine su dökerek yıkamaya başladım mecburen kokmuşum benim.Ben yassı bir tabak koyuyorum masaya parmağımla suyu az şapırdatıyorum gelip yıkanıyorlar sonra da saç kurutma makinesini açıyorum karşısına geçip kuralıyorlar
Yok tatlım bişey olur diye korkuyorum şampuan kullanmıyorm.. Bende dediğin gibi bi kabın içine su koyuyorum ama benimki hiç yıkanmıyo ben zorla kabın kenarına koyuyorum eğilip su içiyo ama yıkamıyo kendiniılık su döküyorum o kadar.sen nasıl yaptırıyorsun şampuan kullanıyor musun?
Sende var mı cnm bebiş fln? Yaa ozmnlara gelince doktoruma sorarım ama bırakamam ben kuşumu yaaBende kesinlikle bırakmak istemiyorum ama tüyü çok zararlıymış diye duydum o yüzden sordum zaten hayvancıkların az bir ömrü var onu da iyi yaşasınlar
Aaaa bende deneyim bunu cnmmm nası yapılabilir diye düşünüyodum:) onlar çok evcilmiş ya.bizimki kesinlikle öyle yıkanmayı reddetti bende üzerine su dökerek yıkamaya başladım mecburen kokmuşum benim.
Benim yok henüz cnm uğraşıyoruz bir yıldır daha olmadı olacak inş :)Sende var mı cnm bebiş fln? Yaa ozmnlara gelince doktoruma sorarım ama bırakamam ben kuşumu yaaO beni bırakmadıktan snra ben onu bırakmam
Kızlar Kuşçu adam dediki kimisi yıkanmayı hiç sevmiyormuş banyoluk aldım girmediler onları yukamasak ta oluyormuş benimkiler de ilk bir ay hiç yıkanmadı da sonra tabağa masaya koymaya başladım ilk bir kaç kez gelmediler sonra alıştılarAaaa bende deneyim bunu cnmmm nası yapılabilir diye düşünüyodumSenin msjını gördüm Bnmkide kapta kendisi yıkanmıyoooda
Rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin cnm bnmBenim yok henüz cnm uğraşıyoruz bir yıldır daha olmadı olacak inş :)
Bnm kuşumda banyo yapmayı sevmeyen cinsinden demekki.. Kuşumun adınıda renginden dolayı "kirli" koymuştum zaten isabet olmuşKızlar Kuşçu adam dediki kimisi yıkanmayı hiç sevmiyormuş banyoluk aldım girmediler onları yukamasak ta oluyormuş benimkiler de ilk bir ay hiç yıkanmadı da sonra tabağa masaya koymaya başladım ilk bir kaç kez gelmediler sonra alıştılar
alışmadı ben Bi elimde onu tutuyorum Bi elimle de su döküyorum.parazit ilacı kimyasal onun yerine zorlada olsa yıkamayı öneriyorum,sevmiyor suyu ne yapayım.Yok tatlım bişey olur diye korkuyorum şampuan kullanmıyorm.. Bende dediğin gibi bi kabın içine su koyuyorum ama benimki hiç yıkanmıyo ben zorla kabın kenarına koyuyorum eğilip su içiyo ama yıkamıyo kendiniNe yapabilirimki? Nasıl yaptırabilirim? Sen nası alıştırdın cnm? Düzenli olarak parazit spreylerinden sıkıyorum ben..
Tamam tatlım tşk ederim önerin içinalışmadı ben Bi elimde onu tutuyorum Bi elimle de su döküyorum.parazit ilacı kimyasal onun yerine zorlada olsa yıkamayı öneriyorum,sevmiyor suyu ne yapayım.
Nemli değil :) sizin ki erkek mi kaç yaşında
Ay cnm benim yerim ben onuuBenimki daha kucuk cinsiyeti kesin degil :)
Evet cnm tam isabetBnm kuşumda banyo yapmayı sevmeyen cinsinden demekki.. Kuşumun adınıda renginden dolayı "kirli" koymuştum zaten isabet olmuş
Sarı olanın burnu benim kuşumun ilk hali gibi aynıKızlar bakın bugün flashsız yeni foto çektim daha iyi belli olur diyeEki Görüntüle 1332664
Tşk ederim cnmSarı olanın burnu benim kuşumun ilk hali gibi aynıBen pembe oldğu için kıZım kızım diye sevmiştim ama erkek çıkmıştı.. Oyüzden erkekte olabiliiir bayanda olabilir Kestiremedim doğrusu.. Ama emin oldğm bişi var çooook tatlılaaar maşallahhh onlaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?