- 5 Mayıs 2013
- 33.869
- 41.403
- 798
- Konu Sahibi pembepatiks
-
Kızlar bakın bugün flashsız yeni foto çektim daha iyi belli olur diyeEki Görüntüle 1332664
Ay yavrularım benim kızlar diye seviyorum hepSarı dişi, yeşil erkek bence.
Benim kuşlarım mı ikisi de mi erkek tüh bir arada yaşayabilirler mi kafa sallıyorlar ikiside diye şüphelenmiştimerkek ikiside
Daha çok küçükler yavrularım benim onlarbebiş bunlaarr oyyyy yerim
Tşk ederim cnm artık kalsınlar ikisi arkadaş olur napim kıyamıyorum vermeyetmm son fotolarını gördüm kesin erkek bence
tşk biz sarıyı erkek yeşili dişi diye aldık aynen dediğiniz gibi ama emin olamadım açıkçası yeşil sarının üstüne çıkıyor arada sonra sarı yeşilin üstüne çıkıyor ama kuçukler ya oyun mu yapıyorlar nedir.İlk mesajdaki dişi, sonra gönderilen fotoğrafta sarı olan erkek, yeşil olan dişi.
Kaç yaşındalar ki yuvalık koymadan çiftleşmiyorlar mış sanırım bahar ayında çiftleşiyorlarmış ve aşık olmaları gerekiyormuşÖyledir herhalde, daha kucukler dediginiz gibi :) Benimde var 2 tane kocaman oldular, yavrulari olmadi maalesef. Disi olan hırçın biraz
4,5 yasindalar, biz denedik her seyi ama olmadiKaç yaşındalar ki yuvalık koymadan çiftleşmiyorlar mış sanırım bahar ayında çiftleşiyorlarmış ve aşık olmaları gerekiyormuşöyle okumuştum mama yap belki yardımcı olur haftada bir suyuna vitamin koy brnimkilere ben ballı mama havuçlu mama veriyorum ballıyı yediklerinde epey enerjik oluyorlar
Evet artık olgun olmuşlar ya değiştirmen gerek yada öyle kalsınlar :)) peki dişin hiç yumurtladı mı cnm erkek olmasada yumurtluyormuş ya? Benimki kalamar kemiğini deli gibi yiyor iki haftadır netten baktım yumurtlama zamanı geliyormuş yazıyor senin bilgin varmı acaba bu konuyla ilgili?4,5 yasindalar, biz denedik her seyi ama olmadibu yaştan sonrada olmaz zaten, arkadaş kaldılar ne yapalım
Burunlarındaki renklerden anlaşılıyor. :)hahahaha nerden anlaşılıyor erkek mı kız mı anlamadım?ama çok tatlılar:)
Hiç kıyamamki değiştirmeye, bırakamam artık kaç yıl olduEvet artık olgun olmuşlar ya değiştirmen gerek yada öyle kalsınlar :)) peki dişin hiç yumurtladı mı cnm erkek olmasada yumurtluyormuş ya? Benimki kalamar kemiğini deli gibi yiyor iki haftadır netten baktım yumurtlama zamanı geliyormuş yazıyor senin bilgin varmı acaba bu konuyla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?