kuşum dişi mi erkek mi yardım edin lütfen ( fotolu)

muhabbet kuşu cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    18
İlk mesajdaki dişi, sonra gönderilen fotoğrafta sarı olan erkek, yeşil olan dişi.
tşk biz sarıyı erkek yeşili dişi diye aldık aynen dediğiniz gibi ama emin olamadım açıkçası yeşil sarının üstüne çıkıyor arada sonra sarı yeşilin üstüne çıkıyor ama kuçukler ya oyun mu yapıyorlar nedir.

Öyledir herhalde, daha kucukler dediginiz gibi :) Benimde var 2 tane kocaman oldular, yavrulari olmadi maalesef. Disi olan hırçın biraz
Kaç yaşındalar ki yuvalık koymadan çiftleşmiyorlar mış sanırım bahar ayında çiftleşiyorlarmış ve aşık olmaları gerekiyormuş öyle okumuştum mama yap belki yardımcı olur haftada bir suyuna vitamin koy brnimkilere ben ballı mama havuçlu mama veriyorum ballıyı yediklerinde epey enerjik oluyorlar

4,5 yasindalar, biz denedik her seyi ama olmadi bu yaştan sonrada olmaz zaten, arkadaş kaldılar ne yapalım

hahahaha nerden anlaşılıyor erkek mı kız mı anlamadım?ama çok tatlılar:)

4,5 yasindalar, biz denedik her seyi ama olmadi bu yaştan sonrada olmaz zaten, arkadaş kaldılar ne yapalım
Evet artık olgun olmuşlar ya değiştirmen gerek yada öyle kalsınlar :)) peki dişin hiç yumurtladı mı cnm erkek olmasada yumurtluyormuş ya? Benimki kalamar kemiğini deli gibi yiyor iki haftadır netten baktım yumurtlama zamanı geliyormuş yazıyor senin bilgin varmı acaba bu konuyla ilgili?

hahahaha nerden anlaşılıyor erkek mı kız mı anlamadım?ama çok tatlılar:)
Burunlarındaki renklerden anlaşılıyor. :)

Hiç kıyamamki değiştirmeye, bırakamam artık kaç yıl oldu Yok yumurtlamadı hiç, isteseydi erkeği yanındaydı zaten Bende yumurtlama zamanı geldiğinde kemirirler diye biliyorum. Tüyleri kadar yavruları olur inşallah.

kafamız iyice karıştı kuşçuya götürüp sormaya karar verdik eş alıcaz kendine 1 çiftmiz daha var 4 yumurta yaptılar onlaarın heyecanını yaşıyoruz yumurta havuç irmik karıştırıp verdim yemediler yavrular çıkıcak mama olarak be versem bilemedim ne versem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…