- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Dıger kuştn sonra sıra bızdeymısBu çok ciddi bir davranış. Bu adamdan şiddet de beklenir cinayet de.
Annenizin boşanma imkanı yok mu?
Reddetcem onuoha resmen cani
çalışın ve kendinizi kurtarın o evden
Çok bagırıyormuş.Dıger kuştan sonra sıra bıze gelıcekmışTövbe tövbe.Allah sabır versin sanada annenede.merhametsiz adam kuşun Ne günahı varmış offff
Ahh bi kendımı kurtarsam reddedicem onu direk.Annemıde alıp gidicem buralardanHay onun da kafası kopasıca...bu resmen cinayet...çok dikkat edin kendinize
Gözumün önunden gitmıyo o hayvanın kafasını koparmasıYuh hayvan!!! Valla bu yakında dıger dedıgını de yapmaya calısır gzu donmus cani bence annenıde al gıdın o evden
Konusmıyoduk kı bıle.Yapar vala o derece vıcdansızSizinle derdi ne bu herifin?
Kurtulana kadar suyuna gidin arkadasim belli olmaz ne yapacagi
Psıkolojımı bozdu resmenkurtulun o canavardan,
piskopat katillerin hemen hepsi ilk cinayetlerini hayvanlara yönelik olarak işlerler biliyorsunuz değil mi?
dilerim şu dünyada herhangi bir masum canlının canını yakan (benim babam bile olsa) ölümü kolay olmaz, sürünür de ölüp kurtulmak için yalvarır, ölümü arar da bulamaz inşallah.
Nefret edıyorum ve kendımı kurtarayım reddedıcem onuKorktuğum hiç bişiyi sevmiyorum. Anne de olsa baba da olsa, hayvan da olsa..
Ben böyle bi babadan korkardım. Korktuğum için de sevevmem yani..
Çok acımasız babanız varBabamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
Allah sonumuzu hayır etsınÇok acımasız babanız var
Gözümün önunden gitmıyo o hayvan yaBugün kuş, yarın siz!!! Tetikte olun. Bu adam sizi de öldürür.
O kuşcağızın hesabını da rabbim bir gün soracak. Canavar!!!!!
Ötmez tabi. Sevdiceği gözünün önünde katletildi. Hayvanlar insanlardan daha duygusal. Yazık yakında o da ölebilir.Gözümün önunden gitmıyo o hayvan yadıger kuş hıç ötmüyo artık
Allah yardımcınız olsun siz o evden kendinizi kurtarmaya çalışınAllah sonumuzu hayır etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?