- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Asıl suç annenin. Çünkü o adamı sana baba yapan o. Sonrasında nasıl biri olduğunu anlar anlamaz kaçıp seni kurtarmayan, senelerce rezil eden de o. O seni alıp gitmemiş sen niye onu alıp gidesin ki, senin sorumluluğun mu ona sahip çıkmak? Çek git kendin. Gidebilecek duruma gelene kadar sesini çıkarma, itiraz etme, başına bir şey gelmesin sonra sınav mı kazanacaksın ne yapacaksan hemen git.Ahh bi kendımı kurtarsam reddedicem onu direk.Annemıde alıp gidicem buralardan
Allahimm..
Gunahsiz kus sana ne yapti be?
Diger kusta arkdasinin basinin koparilmasni gormustur.
Kanim dondu.
Dusunuyorumda.
Benim yanimda arkadasimin basinin koparilmasi??
Offf
Dıger kusu komsuya bıraktım.Ama ölenı gozumun onundeevet bır de dıger kuşun psıkolojısı var,
kalp krızı falan gecırebılır hatta sımdı şoka gırmıstır ck gecmez o da ölebılır onlar hassas canlılar.
Dıger kusu komsuya bıraktım.Ama ölenı gozumun onunde
Babamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
Eli kırılsın inşallahBabamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?