Kuşun kafasını kopardı

Hayvan herif diycemde hayvanlara hakaret olur. Pislik. Cani.

Sakın kavga falan etmeyin o caniyle, tartışmayın bile... Bugün kuşa yapan yarın size yapar. Ki söylemişte zaten sıra sizde diye.

Hatta şehir falan değiştirin, anneniz çalışıyor mu? Çalışmıyorsa şimdiden iş baksın, planlayın hayatınızı... Allah yardımcınız olsun.

Diğer kuşu annenizi kendinizi o evden hemen kurtarın
Çıkın gidin illaki düzen kurulur
Çalışıyor musunuz??
Hiç kıyamadım kuşa
Nasıl bı caniliktir bu
Babanızın tedavi görmesi lazım belkide ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatması gerekir

bu baba denilen adam annenizi veya birini eni sonu öldürür
boyle eşi olan kadınlarda boşanmaz nedense

evden barı sız canınızı kurtarın

Ahh bi kendımı kurtarsam reddedicem onu direk.Annemıde alıp gidicem buralardan
Asıl suç annenin. Çünkü o adamı sana baba yapan o. Sonrasında nasıl biri olduğunu anlar anlamaz kaçıp seni kurtarmayan, senelerce rezil eden de o. O seni alıp gitmemiş sen niye onu alıp gidesin ki, senin sorumluluğun mu ona sahip çıkmak? Çek git kendin. Gidebilecek duruma gelene kadar sesini çıkarma, itiraz etme, başına bir şey gelmesin sonra sınav mı kazanacaksın ne yapacaksan hemen git.

Allahimm..
Gunahsiz kus sana ne yapti be?
Diger kusta arkdasinin basinin koparilmasni gormustur.
Kanim dondu.
Dusunuyorumda.
Benim yanimda arkadasimin basinin koparilmasi??
Offf

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kuş...
diğerını de tezı yok verın kafesıyle falan almayın bır daha da eve hayvan... bellı sevmıyor.. sen de çalış cabala cık evden annenı ne yapıcaksın ama kurtarmak da gerek... tehdıt de etmıs aslında.

Allahimm..
Gunahsiz kus sana ne yapti be?
Diger kusta arkdasinin basinin koparilmasni gormustur.
Kanim dondu.
Dusunuyorumda.
Benim yanimda arkadasimin basinin koparilmasi??
Offf

evet bır de dıger kuşun psıkolojısı var,
kalp krızı falan gecırebılır hatta sımdı şoka gırmıstır ck gecmez o da ölebılır onlar hassas canlılar.

Kuşun ne günahı varmış ya Allahım boylelerinin canını tez vakte alsın inşallah çok üzüldüm ya (( Allah seni tez zamanda kurtarsın inşallah ordan valla artık ne dym bilmiyorum

Bu nasıl bir canilik ya?! Canım sen KPSS'ye hazırlanıyordun sanırım, anneni al bir akrabanız falan yok mu hiç bir süre onda kalın. Atanarak anneni alıp gitme işi çok uzun, bu adamla aynı çatı altında durmayın.

Elleri kırılsın p......k

Eli kırılsın inşallah

Sizde annenizle kendinizi o evden kurtarmaya bskin yoksa Allah korusun ya o ya siz katil olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…