Kuşun kafasını kopardı

ülke olarak sağlam bir cinnete girdiğimiz garanti.. çocuğum bana benzemyor diye bunalıma giren anne mi ararsın, hayvanların kafalarını koparan babalar mı ararsın.. hiç sanmıyorum ama sonumuz hayır olur inşallah..

konu sahibi, bir ağzı bile olmayan bir canı bu kadar kolay harcayan adam size ne yaparr bilemiyorum, kaçın kurtarın kendinizi..

kolay kolay beddua etmem ama
gerçekten Allah belasını versin !!
ne demek ya bir cana kıymak ne demek nasıl yapar bunu yaa kıyamadım nasıl kötü hissettiğimi bilemezsin ya! bir cana nasıl kıyar! nasıl o kadar vicdansız olabilir ya!

Hala o caniyle ayni evde misiniz
Surda sinava 2 gun kalmis ya yine boyle dengesizce bir sey yaparsa moralinizi bozarsa
Annenizi de alin varsa bir akrabaniza gidin caninizi kurtarin
Boyle vahset olamaz ya icim acidi

Allah korusun gece sizleri de katleder,her şey beklenir böyle mahlukattan. Odanızı falan kilitleyin yatarken tedbirli olun.

Ne yazacağımı şaşırdım.

2 tane kusum var birisi ucarken cama kafasini carpti veterinere falan götürdük ama olecek diye aklim cikti. Tum gece gidip gelip kontrol ettik.

Babaniz nasil cani bir herifmis yatacak yeri yok. İnsallah birisi kafasina yumrugu gecirir de akli basina gelir

Sakin olmaya calisin. Tek careniz bu sinavdan iyi not almak. Biliyorum zor ama unutmaya calisin. Konsantre olun. Ben inandim size insallah kazanip annenizi de kendinizide kurtaracaksiniz.
Allah yardimciniz olsun...

Sakin olmaya calisin. Tek careniz bu sinavdan iyi not almak. Biliyorum zor ama unutmaya calisin. Konsantre olun. Ben inandim size insallah kazanip annenizi de kendinizide kurtaracaksiniz.
Allah yardimciniz olsun...
Sabah 5lere kadar ders çalısıyodum.Bugunde sınav yerıme baktoö geldım.Bu olaylar oldu.Hiç bakamadım bugun Ah bı kazansam memleketımı bıle degıstırcem.O derece nefret edıyorum

Hayvanlara bu tarz canice davrananlar potansiyel katildir. Herhangi bir insanida rahatlıkla katledebilir. Bu kanıtlanmış bir durum yani. Annen boşanıp sizide alıp uzaklasamazmi
Annem lafta bosancak kac yıldır.Anne tarafım bosansın bız maddı yardım yaparız kıranızı öderız dıyolar.İş annemde bitiyo tabu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…