- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
Normali beni bulmazBir sapıkla beraber olduğunun farkındasındır inş?
Kitap yaz okuyalım reyizzBacaklarınız sizi ayakta tutmaya yarasın, ilişkinizi ayakta tutmaya değil.
Evet arkadaşlar saçma bir konu ile karşınızdayım. Henüz 35 günlük erkek arkadaşımla işten dolayı uzak mesafe ilişkisi sürdürüyoruz. Görüntülü olarak konuşma yapıyoruz ve bazen bacaklarına bakabilir miyim kamerayı uzaktan tutar mısın gibi talepleri oluyor. Yapmadığımda da küsüyor. Bu nedenle 2 kez ayrılma noktasına geldik. Yapmamam nedeniyle ona değer vermediğimi düşünüyormuş.Bu çok saçma değil mi sizin bu konuda düşüncelerinizi alayım dedim :)
internet üzerinden tanışıp aylarca konuştuğum ve görüştüğüm adamın adı soyadı bile yalanmış. Sadece telefon numarasını biliyorum ve o da yurtdışına ait. Bu adamı nasıl bulabilirim? Ben durumu farkedince 10 dk içinde beni heryerden engelledi.
Çünkü, sizinle rahatlamak amaçlı sevgili olmuş diye gördüm.Evet arkadaşlar saçma bir konu ile karşınızdayım. Henüz 35 günlük erkek arkadaşımla işten dolayı uzak mesafe ilişkisi sürdürüyoruz. Görüntülü olarak konuşma yapıyoruz ve bazen bacaklarına bakabilir miyim kamerayı uzaktan tutar mısın gibi talepleri oluyor. Yapmadığımda da küsüyor. Bu nedenle 2 kez ayrılma noktasına geldik. Yapmamam nedeniyle ona değer vermediğimi düşünüyormuş.Bu çok saçma değil mi sizin bu konuda düşüncelerinizi alayım dedim :)
hemde manipülatör şerefsiz.Yapmamam nedeniyle ona değer vermediğimi düşünüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?