Kusur arayan kayinvalide ve cadı görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar hepinize aşk olsun şu hadsize biriniz de ağzının payını vermediniz

Konunuzu okudum, yorumlarınızın da bir kısmını..
Eşiniz bu olaylar dönerken ne yapıyor?
Bir duruşa bakar herşey..
sonra bak bakalım kim tabak tava fırlatabiliyor evimde??

Konunuzu okudum, yorumlarınızın da bir kısmını..
Eşiniz bu olaylar dönerken ne yapıyor?
Bir duruşa bakar herşey..
sonra bak bakalım kim tabak tava fırlatabiliyor evimde??
O bir defa yaşandı zaten bırakın tava firlatmayi evime bir daha gelemedi bile. Şimdi ki problem kayınvalide.
Benim anlatamadigim mesafe olarak yakınız ve kv ye iki de bir gelme demek kabaliginda bulunmak istememem.tavirlarimla fazlasıyla söylüyorum ama olmuyor. Elbette eninde sonunda iş kavgaya Gelme demeye gelecek. Eşim de görümce olayındaki yanlışını bir kenara atarak annesine gelme demesinin kolay bişey olmadığıni çok iyi biliyorum. Yani ben de kendi anneme diyemezdim ama en azından uyarirfim. Paylaşımıminda buna benzer sorunları yaşayanlar nasıl baş edeyiyo nasıl üstesinden geliyor diye fikir almaktı.
Sanki bu kadar sıradışı bir olaymış gibi insanlar yorumlari kinamaya kadar götürdü. Sokaktan geçen 10 kadın çevirin 9 u kv ve görünce ile benzer şeyler yaşamıştır.
Tabi suclama ve kınama sözüm şahsınıza değil bazı yorumlar için söyledim

Hanımlar hepinize aşk olsun şu hadsize biriniz de ağzının payını vermediniz

Burdan bakınca siz daha hadsiz duruyorsunuz yalnız. Kendiniz ağzınıza geleni yazıp sonrasında tek kelime dahi yazmayın demeniz mesela. Konunuza yorum yazacak kişi sınırlaması getiremezsiniz. Aileniz size zengin koca bulmanızı öğütlemiştir yazmanız da ayrı bir hadsizlik.

Yorumunuza da cevap vereyim anne baba olmak zenginlerin değil ama bir çocuğu güzelce yetiştirebilecek miktarda parası olanların hakkı olmalı. Daha kendi evine çıkması parası olmayan bir insan olarak çoçuğun masraflarını nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz? Tamam tüp bebeği karşıladınız sonrasında çocuk demek masraf demek.

Kurduğunuz bağlantı da çok saçma. Ben de nice aile tanıyorum çocuklarını çok seviyor çok ilgililer ama çocuk hastalandığında ağzına bir kaşık sevgi verince iyileşmiyor neticede. Para her şeye yeter diye kimse yazmamış bu arada

Çocuk doğurmak en temel hak değil, zorunlulukta değil. Bir tercihtir.

Savundugunuz kişiye verdiğim cevaplar sizin içinde geçerli. Başka bişey yazmama gerek olduğu sanmıyorum

Kayınvalidenizin bu ısrarcı davranışı konusunda muhatap siz olmamalısınız zaten, eşiniz çözmeli. Onun ailesi..
Ve evet, stres kayıplarınızın nedeni olabilir tabi ki. Allah size dayanma gücü versin..
Evde huzur önemlidir. İnsan yuvasında da huzur bulmazsa nerde bulsun?

40 yaşındaysanız maddi-manevi, evlilik içi, kayın aileyle sorunlar da olsa çocuk sahibi olmak için ısrarcı olmanızı anlıyorum. anlamadığım, taraflar birbiriyle konuşmaz mı? birbirini dinlemez mi? evde niyet mi okursunuz? hırgür çıktıktan sonra hiç olmamış gibi mi devam edersiniz? yoksa hep birbirinize diş mi gıcırdatırsınız? kendi aranızda çözemediğiniz birken bin yaptığınız sorunları sizi kayın yapan adamın çözmesini mi beklersiniz? ayrı ayrı gidip godfathera şikayet eder gibi kocaya/kardeşe/oğula birbirinizi şikayet mi edersiniz? say say dur bu uzar gider devamını siz getirin ve o şeyleri yapmayın, yapılmasına izin vermeyin. iyi şanslar.

Yaşadım tabi ve hâlâ yaşıyorum aynen beni tarif etmişsin canım ama seninle benim aramdaki fark bn açık açık gelmeyin dedim kaynanama bende 5 yıllık evliyim koca mı bana karşı doldururdu kaynanam dövdürürdü beni çocuklarını bırak git derdi zırt bırt evimize gelirdi yatak odamıza girer sağı solu kurcalardı kayın babamı doldurup bana küfrettiridi ama bi yerden sonra sabrı taşıyor insanın bu yüzden kocama annesi ve babasının eğer bir daha gelip beni rahatsız ederlerse bu evliliği bitiriceğimi söyledim ve onlara açık açık gelmemelerini söyledi bende söyledim 4 aydır görüşmüyorum ve çok rahatladım bence sende tavrını koymalısın en baştan daha evliliğin çok yeni çünki eminim tavrını koymadığın sürece katlanarak artıcak problemler çünki bende utandım en başlarda gelmeyin demeye ama evliliğim bitme noktasına gelmişti sende çok acil mesafe ni koy yoksa boşanmaya kadar gider sonu

Yaa gerçekten şu an yazmasaydim keşke diyorum. Herkesin tek çözüm önerisi uzaklasmakmis. Bu çözüm benim de aklıma geldi ama belki biri de başka bir öneri de bulunur diye paylaşmıştım

Yaa gerçekten şu an yazmasaydim keşke diyorum. Herkesin tek çözüm önerisi uzaklasmakmis. Bu çözüm benim de aklıma geldi ama belki biri de başka bir öneri de bulunur diye paylaşmıştım
Bu soruna nasıl bir çözüm önerisi olabilir? Ya kendi evinizi tutacaksınız ya da ciddi bir mesafe koyacaksınız. Belli ki onlara sesinizi çıkaramıyorsunuz. Çıkarabilseniz zaten buraya konu açmazdınız.

Evet maalesef para düşkünlerine verecek cevabım yok. Olanlari yukarı da yazdım.

Hanımefendi kimse para düşkünü değil. Olması gerekeni yazıyoruz. Sizin saydığınızın aksine parayla sevgi ters orantılı değil. Eş ailesiyle de bu üslupla konuşuyorsanız ki sanmıyorum sesiniz burda çıkıyor bence açtığınız konuyu bir de onlardan dinlemek lazım.

Size öncelik le konuyu başka tarafa cekmediginiz için teşekkür ederim. Gerçekçi bir tutum sergilediği iz için de. Diğer yorumcular kayınvalidem de acımasız çıktı

Az kaldı ben de sizin gibi yapacağım. En doğrusu bir defa herşeyi söyleyip bir daha konusmanak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…