- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yani ne ben defolu malım patlağım ikinci elim.öyle düşünüyor anası da diyormuş onu bekar almaz diye.ilk boşandığımda burda da bir KADIN dedi.seni de kendine göre alanıj olur adam yaşlı olur dul olur çocuğu olur alır dedi.YAZIKLAR OLSUN.bu mudur zihniyet.İNŞALLAH ÖYLE DÜŞÜNENLER BETER DURUMA DÜŞER.benim derdim koca değil anlayın artık ama anlayamazsınız hye ölüyorum ben koca için.öyle olsa 40 yaşında çocuklu bir adam var onu isterim.ama İS TE Mİ YO RUM çünkü derdim koca değil.bu durumu arkadaşım olacak pisliğe söylediğimde d e bekar seni almaz dedi.pis domuz.
nerde yobazlık var ya nerde göster de göeyim
Böyle bir lafın tartışmasını bile yapmaya tenezzül etmem.Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım insan mı diye.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
SÖYLEYİŞ USLUBUNDAN DOLAYIilla hiç evlenmemiş bir erkekle evlenmek isteme takıntınız neden?
daha önce evlenmedim ama şu anki nişanlım boşanmış olsaydı da onu yine de tanımak isterdim ve evlenirdik yeniden nasipse.
siz neden bu durumu bu kadar takıntı haline getiriyorsunuz ki?
SÖYLEYİŞ USLUBUNDAN DOLAYI
ee tamam işte bekar hiç evlenmemiş koca arıyorsun demek ki. arkadaşın seni bekar biri almaz (almak vermek nooluyorsa, iğrenç kelimeler, hele hele kadın için kullanılıyorsa) dediğinde dünya başına yıkılmış. erkeksiz varolamıyor musun?benim derdim koca değil anlayın artık ama anlayamazsınız hye ölüyorum ben koca için.öyle olsa 40 yaşında çocuklu bir adam var onu isterim.ama İS TE Mİ YO RUM çünkü derdim koca değil.bu durumu arkadaşım olacak pisliğe söylediğimde d e bekar seni almaz dedi.pis domuz.
evet tek derdim koca der derdim bu.ee tamam işte bekar hiç evlenmemiş koca arıyorsun demek ki. arkadaşın seni bekar biri almaz (almak vermek nooluyorsa, iğrenç kelimeler, hele hele kadın için kullanılıyorsa) dediğinde dünya başına yıkılmış. erkeksiz varolamıyor musun?
kıro bir adamla da sırf koca buldum diye evlendin muhtemelen. çnkü adam sana açık açık öğretmenlik yapmanı istemiyorum demiş.sen ne sebeple bilmiyorum ama evlenmişsin. sonra buadama dönmeye çalışıyorsun. öğretmenlik mi koca mı diye bi konun bile var allah aşkına. derdin koca değil de ne? yeme bizi burda.
yani ne ben defolu malım patlağım ikinci elim.öyle düşünüyor anası da diyormuş onu bekar almaz diye.ilk boşandığımda burda da bir KADIN dedi.seni de kendine göre alanıj olur adam yaşlı olur dul olur çocuğu olur alır dedi.YAZIKLAR OLSUN.bu mudur zihniyet.İNŞALLAH ÖYLE DÜŞÜNENLER BETER DURUMA DÜŞER.
herşeyden önce sen kendini defolu görüyorsun da o yüzden takıntı haline getiriyorsun. insanlar çeşit çeşit. eğitim seviyeleri farklı aile yapıları farklı. cahili bol zaten bizim toplumun. siz koca derdine düşmezseniz saçma insanların saçma yorumları da sizi yaralamaz. zira evlilikde önemli olan şeyin kadının bekaretinden çok daha fazlası olduğunun ve en önemli şeyin sevgi saygı ve uyum olduğunu bilmeyenimiz kaldı mı? niye hale at gözlüklü insanların yorumlarına takılıyorsunuz? açın biraz ufkunuzu dünya doğudaki aşiretlerden ibaret değil. kendinize ait tek hedefiniz bekar bir erkeğin sizi ALMASI olmamalıyani ne ben defolu malım patlağım ikinci elim.öyle düşünüyor anası da diyormuş onu bekar almaz diye.ilk boşandığımda burda da bir KADIN dedi.seni de kendine göre alanıj olur adam yaşlı olur dul olur çocuğu olur alır dedi.YAZIKLAR OLSUN.bu mudur zihniyet.İNŞALLAH ÖYLE DÜŞÜNENLER BETER DURUMA DÜŞER.
evet ben de öyle düşünüyorum.evet tek derdim koca der derdim bu.
bu nsl sacma bi dusuncedir yaal işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
çok güzel düşünüyorsun afferimevet ben de öyle düşünüyorum.
Yalniz beni etiketleyen o kiz bekaretinin yarisini ilk gun tanistigi adam sahesi de kaybetti sonra yanima geldi kizlik. Zari muayenesi yaptirdik yirtilmis birazi dedi doktor ve bana seni bekar almaz diyor yaa kendisini alir neden cunku imza atip kendisini mimlettirmedi
çok güzel düşünüyorsun afferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?