kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

yani ne ben defolu malım patlağım ikinci elim.öyle düşünüyor anası da diyormuş onu bekar almaz diye.ilk boşandığımda burda da bir KADIN dedi.seni de kendine göre alanıj olur adam yaşlı olur dul olur çocuğu olur alır dedi.YAZIKLAR OLSUN.bu mudur zihniyet.İNŞALLAH ÖYLE DÜŞÜNENLER BETER DURUMA DÜŞER.

Böyle bir lafın tartışmasını bile yapmaya tenezzül etmem.Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım insan mı diye.
Bu zhiniyette biri,bırak bana böyle bir şey demeyi,benim en samimi arkadaşım vasfına layık olamaz.

illa hiç evlenmemiş bir erkekle evlenmek isteme takıntınız neden?
daha önce evlenmedim ama şu anki nişanlım boşanmış olsaydı da onu yine de tanımak isterdim ve evlenirdik yeniden nasipse.
siz neden bu durumu bu kadar takıntı haline getiriyorsunuz ki?

SÖYLEYİŞ USLUBUNDAN DOLAYI

SÖYLEYİŞ USLUBUNDAN DOLAYI

onun söyleyiş uslubu onun karakterini ortaya koyar, bunu gözünde büyütüp ben 50 yaşındaki adamlara mı layık olacağım şimdi demek ise sizin karakterinizi ortaya koyar.
siz nasıl ki boşanmanızda kendiniz de sorun görmüyorsanız (ki anlattığınız kadarı ile çok haklısınız), aynı durumda boşanan erkekler de var. ben psikopat manyak boşanmış bir adamla mı evlenecem düşünceniz size de çirkin gelmiyor mu?

ee tamam işte bekar hiç evlenmemiş koca arıyorsun demek ki. arkadaşın seni bekar biri almaz (almak vermek nooluyorsa, iğrenç kelimeler, hele hele kadın için kullanılıyorsa) dediğinde dünya başına yıkılmış. erkeksiz varolamıyor musun?
kıro bir adamla da sırf koca buldum diye evlendin muhtemelen. çnkü adam sana açık açık öğretmenlik yapmanı istemiyorum demiş.sen ne sebeple bilmiyorum ama evlenmişsin. sonra buadama dönmeye çalışıyorsun. öğretmenlik mi koca mı diye bi konun bile var allah aşkına. derdin koca değil de ne? yeme bizi burda.

evet tek derdim koca der derdim bu.

Hala beddua ediyorsun.

Biz burada 1 ay sabahlara kadar anlatsak sen yine feyz almayacaksın.

O onun kötülüğü terbiyesizliği deyip temiz temiz yoluna devam etmiyorsun, illa ki aynı çirkinliğe sen de düşüyorsun.

Allah sana akıl fikir, kalbine de iyilik versin. Benden bu kadar.

herşeyden önce sen kendini defolu görüyorsun da o yüzden takıntı haline getiriyorsun. insanlar çeşit çeşit. eğitim seviyeleri farklı aile yapıları farklı. cahili bol zaten bizim toplumun. siz koca derdine düşmezseniz saçma insanların saçma yorumları da sizi yaralamaz. zira evlilikde önemli olan şeyin kadının bekaretinden çok daha fazlası olduğunun ve en önemli şeyin sevgi saygı ve uyum olduğunu bilmeyenimiz kaldı mı? niye hale at gözlüklü insanların yorumlarına takılıyorsunuz? açın biraz ufkunuzu dünya doğudaki aşiretlerden ibaret değil. kendinize ait tek hedefiniz bekar bir erkeğin sizi ALMASI olmamalı

bu nsl sacma bi dusuncedir ya
Hanimefendi ben bu cumleyi anlayamadim, acaba sinirli oldugunuzdan ne yazdiginizi bilmiyomusunuz
siz neden ayrildiniz? anlasmamazlik huzursuzluk oldugu icinmi yoksa sirf bosanim yeni birinle evlenim demek icinmi?
hayatin size neler getirecegini bilemezsiniz bence boyle kendinizi yiyip biterceginize herseyi akisina birakin Allaha dua edin hayirlisi olsun diye

Esimin ikinci evliliği kadın olunca belki daha sıkıntı çıkarıyor toplum bi duzelemedik ama..
Ailem onu hiç yadirgamadi bekar bir aday nasılsa öyle gördüler.
Bana değer veriyor mi seviyor mu bunlara baktılar.
Eski esi ile ilgili annem hiç soru sormadı o defter kapanmış mi dedi. Bu kadar.
Ben arada kafamda kuruyorum o baska :/
Her evlilik başka onla uyusmazsin da otekiyle mukemmel uyum saglarsin kimbilir

Bekaretinin yarısı.....
Bekaretin çeyreği ve bekaretin dörtte üçü....
Vay anasını...

bekar biride dul biride herkesle evlenebilirsiniz . ama su bir gercekki bekarlar bekar arar genelde .bekar niri dul biriyle evlenecegi zaman cevrede karısır soru işaretleride olusur helede bu bekar erkek dul bayansa.ben 50 yasına yaklasmıs hala evlenememiş bekar arayan bekar erkekler biliyorum. arkadasınız belki uslubunu sert soyledi Ama bunu hangi konusmanıza ithafen söyledi bilemem belki birini konusuyordunuz umut olmasın diye söyledi.ayrıca hee bosanmıs sorunlu degildir öyle olsa sizde sorunlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…