kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

o oyle dedı dıye oyle oldu sende ınandın mı
o salak arkadasını hemen heryerden engelle bence
bıraz daha guclu dur hayatda

Örnek veriyim .. İçiniz rahatlasın biraz.
Dayım bi kızı çok seviyordu çocukluk aşkıymış bunlar. Askerden sonra ayrılmışlar kızın ailesi istememiş daha varlıklı biri ile evlendirmişler. Dayım tabi ondan sonra mahvetti kendini neyse oraları geçelim. Yıllar sonra yengemin eski kocası ölüyor(Allah rahmet eylesin).. Dayımla bi şekilde görüşüyorlar şimdi evliler 2 tane dünya tatlısı kızları var.. E dayımda daha önce evlenmemiş:)

Hadi bu yine 8-9 yıllık olay. Daha eskilere gidelim.. Anneannem ve dedem.. Anneannem dedemle evlendiğinde birde 2 yaslarında kızı varmis.. Dedemde hiç evlenmemiş daha önce. E birde en az 50 yıllık evliler. O zaman dul kadın farklı gözle görülüyor felan düşün. Ona rağmen ben seviyorum bu kadını demiş almis yani ailesi vs karsi cikmasina rağmen... İnsan sevince herşeye katlanıyor .. En imrendiğim çift onlardır 70 küsür yasindalar hala severler birbirlerini

egri oturup dogru konusalim bosanmis bayanlarin geneli laylaylom takiliyor bu yuzden bosanmis bayanlara farkli bakiliyor
Yapmayin ya..Senin bir arkadasin basina geldi diye boyle dusunuyorsun.Ama ayip gunah bu genelledigin.

yani bu nasil bir celiski....
sende kocasini bosamis patasiyel bir manyaksin o zamn..senlede dul ya da bekar kimse evlenmesin o zamn...
senin kocan manyakdi demek bosadinn...o bosayan erkeklerinde karisi manyak olamazmi...
ne istersen iste Allahdan herseyin hayirlisini iste....
arkadasin sacmalamis bi imzami yani hersey ...kac kisiyle yatip kalkmis kadinlari aliyorlar kiz gibi...

O kişiye soyleyın
Ben de boşandım hiç evlenmemiş biri aldı beni:))

Keşke boşanmasaydın su damlası
Şu kk trend topicte senin konularını gördüğüm an hayattan soğuyorum
Burası bir danışma platformu sorunu olanlar danışabiliyorlar
Ama sen negatif hastalıklı zihniyetini burada yansıtarak boşanmış belki de boşanacak insanları negatif etkiliyorsun
Benim annem 20 yılın sonunda 3 çocuklu haliyle aldatıldı boşandı da senin kadar serzenişte bulunmadı
Yeter vallahi ya

Sen de evlendin ayrıldın, potansiyel manyak mısın?
Gerçi normal değilsin ya neyse.

yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
Iyide kuzum bunca sana kotuluk yapan bir adama halada suc ,hata benimdi ,sabretseydim bosanmasaydim deyip duruyorsun
Anlamiyorum hangi mantikla kendini sucluyorsun?
Senin imkanlarin onlarda olmadigi halde kac tane kadin bosaniyorda arkasina bile bakmiyor
Sen sanslisin,cocuk yok,meslegin var,gencsin
Yok anladim ben valla sana rahatlik batiyor

su damlası ben seni üç dört ay önce boşanmış zannediyordum
konuşmaların sürekli eski eşinden bahsetmen görüşmenden dolayı
8 yıl mı geçmiş ayrılalı
eski kocam mı yeni koca bulsam mı eski kocam ne yapıyor konularından ömrün geçiyor ömrün
kendine gel bir topla kendini
ne bu yaw
ayrıca senin eski kocan olacak herif bu boşandıktan sonra senle beraber olup hamile kalınca zorla aldırtan yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

aynen doğru hatırlıyorsun

aynen doğru hatırlıyorsun
e ne özlüyorsun hala neyini düşünüyorsun bu insanımsının
sen bir eski kocadan vazgeç her şeyiyle ama kendi kafanda aklında ruhunda daha ne görüşüyorsun bu ............. ile iyi bir şey adım atılacak yönü olsaydı olabilirliği olsaydı senin hamileliğinde olurdu
seni zorla aldırmaya göndermezdi sana nasıl bir şey yapmış farkında mısın
tamamıyla eskiden vazgeçtikten sonra yenisini düşün
dul mu alırsın bekar mı alırsın
iş dul adamla mı evleneceğim diye üzülmene kalsın
ayrıca bu tabir de çok yanlış kadın kocasını aldatmış dolandırmış mesela ayrılmış o adama hastalıklı gözüyle mi bakacaksın
her şey insanın beynin de bitiyor sen istersen unutursun da pırıl pırıl yrni bir hayata başlarsın da bu yüzden terapiye git diye fikir veriyor insanlar
en azından bir tatile çık
eski kocanı her yerden engelle gitsin adamla görüştükçe o zaman dilimin de takılı kalıyorsun ilerleyemiyorsun
bir kendine gel gözünü seveyim

O arkadaş değildir. (!) ARKADAŞ yanında durur, patavatsızlık bu.

Siz hayırlısını isteyin. Evlenmiş, ayrılmış, bekarmış. Bıraksınlar bu işleri.

Bir de manyaklık(!) evlenip ayrılmakla olmuyor.

Sakin ol
Görüşme bu tip insanlarla, zihniyetleri bozuk
Ayrıca karısını boşayanlar da potansiyel manyak değil, bende var bir tane gayet aklı başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…