- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Konu sahibiyle ruh halleriniz tam tersiBen bir ay önce boşandım
Yapmayin ya..Senin bir arkadasin basina geldi diye boyle dusunuyorsun.Ama ayip gunah bu genelledigin.egri oturup dogru konusalim bosanmis bayanlarin geneli laylaylom takiliyor bu yuzden bosanmis bayanlara farkli bakiliyor
Aynen aynen:))Karısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
O kişiye soyleyınal işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
yaşadıklarımın onda birini yaşasan sen ne olurdun acabaSen de evlendin ayrıldın, potansiyel manyak mısın?
Gerçi normal değilsin ya neyse.
Iyide kuzum bunca sana kotuluk yapan bir adama halada suc ,hata benimdi ,sabretseydim bosanmasaydim deyip duruyorsunyok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
aynen doğru hatırlıyorsunsu damlası ben seni üç dört ay önce boşanmış zannediyordum
konuşmaların sürekli eski eşinden bahsetmen görüşmenden dolayı
8 yıl mı geçmiş ayrılalı
eski kocam mı yeni koca bulsam mı eski kocam ne yapıyor konularından ömrün geçiyor ömrün
kendine gel bir topla kendini
ne bu yaw
ayrıca senin eski kocan olacak herif bu boşandıktan sonra senle beraber olup hamile kalınca zorla aldırtan yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Sudamlası sen şaka Mısın ??yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
taslarin hepsini kırma, bende vurcam kafamiSudamlası sen şaka Mısın ??
Allahım
e ne özlüyorsun hala neyini düşünüyorsun bu insanımsınınaynen doğru hatırlıyorsun
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?