kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.

Bak sende görüsorsun kendin diyorsun serefsiz bir daha acma bu serefsiz yüzünden konu eski konularini biliyorum degmez gercekten

8 yıllık olaymış bi de bu ne sinir bu ne öfke,gerçekten yardıma ihtiyacınız var ama bunu göremeyecek haldesiniz şu laflarınıza bakın.

5 yaşında sabit fikirli çocuklar gibi "ille de bekar isterim"ne demek,

sizin bi dünya görüşünüz(ya da dünya bakışı,görüş size kapsamlı olır.)bi eğitiminiz,bi yetişme disiplininiz hiçbir şeyniz yok mu arkadaş gelmiş burda körü körüne "ayy beni bekar almayacak mı "

Almak ne vermek ne,vallahi şekerim bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim,aynı kafalardasınız farklı noktalardasınız.

Siz bu haldeyken sizin tabirinizle "potansiyel manyak" dedikleriniz bile dönüp bakmazlar

Ayrıca biri elimden tutsun diye bekliyorsanız çok beklersiniz,şu dünyada herkes bir başına ayrıca ne hoş ne nezaketli hanımlar var kırmadan sizi yönlendirmek istemiş.

Önce bi sinirinizi bırakın ne bu 10 yaş hareketleri bi kendinize gelin ve doğru yardım almaya gidin,bir koca saplantısı ki almış vaşını gidiyor...

Arkadaşın halt etmiş, bekar da alır seni hemde çok güzel alır, o kadar güzel zihniyetli bekar adamlar var ki toplumumuzda dert etme böyle şeyleri. o arkadaşın kötü niyetli bir insanmış bir daha görüşme bence.

Sen neden ayrılmış erkekler hakinda oyle düşünüyorsun peki ayirlmis kadın degilmisin sen yani belki de o arkadaşın seni iyi tanıyor o yüzden öyle demiştir

@sudamlasi0 Yaşam koçuna git netten araştır ciddiyim bu konu da , biz ne desek ne yazsak bize lanet ediceksin ! İnanılmaz derecede kaybetme korkusu yaşıyorsun çocukluktan kalan eziklik duygusunu atman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekar ne demek,boşanmış ne demek,nedır bu etiketler,hıç evlenmedım dıyorum,ama banada çocuk varmı dıyorlar,yahu mıllet manyak,yanı bu yaşta mutlaka evlenıp ayrılmışına getırıyorlar lafı,dırek soramıyorlar,çocuk varmı,nıye benım aklıma gelmıyor böle sorular,sormam bıle kımseye,kendı anlatırsa dınlerım,sana gelince voşanmış adam ruh hastası ise sen nesın?

Bence sen o insanla görüşme işini bir daha düşün.
Benim çevremde kaç çift var hiç evlenmemiş erkekle evlenen boşanmış kadınlar.
Bir de böyle salak insanların lafıyla sinir krizleri geçirmek çok saçma değil mi?

Boşanmıslar vebalı mı herkesın hatası kusuru vardır .Ömür boyu anlasamadıgın bır ınsanla yasamak kolay degıl.Bosanmayı normal görmeydn ınsanlar anorma.Çocuk zarar göruyor ,anne ,baba mutsuz tadı tuzu olmayan bır yuva .

yaşadıklarımın onda birini yaşasan sen ne olurdun acaba

ay senin şu kendine acıma halin beni benden alıyor..
ne yaşadın yahu.. bu platformdaki kadınların yarısı boşanmış.. senin boşanmışlığını özel kılan ne acaba ?

en kısa sürede destek al kendine gel artık..
bütün hayatın erkek üzerine endekslenmiş..
sen bu kadar güçsüzken seni boşanmış çocuklu adam bile almaz !
aha bana da söylettin alma lafını..

Arkadaşınızın saçmaladığı kadar siz saçmalamışsınız karısından boşanan bütün erkekler potansiyel manyak mı ne alaka sizdede zihniyet aynı

Ya gonlunun insanını buldugun zaman bosanmıs olsa ne farkedecek bekar olsa ne farkedecek.Evet oyle derler klişeleşmiş sacma bir inanc bu seni bekar almaz gafları.Ayrıca ayrılan neden potansiyel manyak olsun ki siz şimdi ayrıldınız diye potansiyel mamyak mı oluyorsunuz ne alaka ne maydanoz.

Sans meselesi o canım. Ama illa hiç evlenmemiş biri ile evlenmek istiyor isen buda saçma olmazmı. Ayrıca dul ama bekar ile tekrar evlenen tanıdığım kisiler Oldu.Nasip kısmet bu işler. Allah hayırlısını versin demek gerek.

valla bi tanıdığım 32 yaşında aldatildigi icin boşandı hemde cocuk vardi. depresyone girdi vs. 1-2 sene sonra kendinden 5 yaş küçük bekar bi adamla tanıştı. harika bi insanmış sahip çıktı evlendi depresyon filan kalmadi kizda üstüne 2 tane de cocuklari oldu. mutlu mesut 6 senedir evliler.
yaniiiiiii olabiliyor demekki bunlar nasip işi

Eski esin bunlari soyleyen arkadasini taniyorsa belki de o soyletmistir tekrar kendisine donmen icin. Yoksa ne bileyim hangi yakin arkadas ustune basa basa boyle bir sey soyler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…