- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
seninki istisna canım
Ayy öpüldün yaa çok tatlısınInsanoglu ne garip. 10 kisi hersey guzel olacak der, 1 kisi olumsuz konusur ve o dikkate alinir...
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
yaşadıklarımın onda birini yaşasan sen ne olurdun acaba
Sans meselesi o canım. Ama illa hiç evlenmemiş biri ile evlenmek istiyor isen buda saçma olmazmı. Ayrıca dul ama bekar ile tekrar evlenen tanıdığım kisiler Oldu.Nasip kısmet bu işler. Allah hayırlısını versin demek gerek.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Gercekten yaaa her gun ayri bi konu... Vay arkadas ne merakliyiz melankolik takilmaya...valla bende senin şu erkeksiz yapamaz halinden nefret ettim. yapacak birsey yok.
valla bi tanıdığım 32 yaşında aldatildigi icin boşandı hemde cocuk vardi. depresyone girdi vs. 1-2 sene sonra kendinden 5 yaş küçük bekar bi adamla tanıştı. harika bi insanmış sahip çıktı evlendi depresyon filan kalmadi kizda üstüne 2 tane de cocuklari oldu. mutlu mesut 6 senedir evliler.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?