- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yaşadıklarımın onda birini yaşasan sen ne olurdun acaba
şu işaretlediğim yeri, iyi oku tatlım.ben sana bu ilişkimde yaşadıklarımı demiyorum.ailevi yönden diyorum.paramparça bir ailede travmalarla büyüdüm ben.HE TABİ SEN YAŞAMAZSIN ALLAHLA SÖZLEŞMEN VAR.Ne yaşadıysan yine kendi davranışların yüzünden yaşadın.
Manyak bir herifle manyak olduğunu bile bile evlendin. Zorla evlendirmediler değil mi? Boşandın diye depresyona girdin. Yine aynı manyak herifle bile isteye iletişime geçtin, tekrar evlenmeyi bile düşündün. Hala gel dese gideceksin.
Bir başka manyakla yıllarını harcadın, sana çöp kadar değer vermeyen bir adamın beşinde perişan oldun. O da gel dese gideceksin.
Sen acı çekmeyi, hor görülmeyi seviyorsun. Kendine değer vermiyorsun. Sen kendine değer vermediğin sürece kimse vermeyecek.
Senin yaşadıklarını ben yaşamam. Çünkü ben dünyadaki hiç kimsenin benden önemli olmadığını biliyorum. Bana acı çektiren adamın totosuna tekmeyi koyabiliyorum.
Sert oldu farkındayım ama ben burdan bunaldım senin hayatından. Kendine gelmen gerek. Gözünü seveyim git bir yardım al. Böyle nereye kadar.
Àma canim bak boyle dusunerek aslinda s'en su depresif halinden Cikmak istemedigini belli ediyosun. Tamam kucukken zor gunler yasadin anlarim , ama bunu bahane ederekşu işaretlediğim yeri, iyi oku tatlım.ben sana bu ilişkimde yaşadıklarımı demiyorum.ailevi yönden diyorum.paramparça bir ailede travmalarla büyüdüm ben.HE TABİ SEN YAŞAMAZSIN ALLAHLA SÖZLEŞMEN VAR.
şu işaretlediğim yeri, iyi oku tatlım.ben sana bu ilişkimde yaşadıklarımı demiyorum.ailevi yönden diyorum.paramparça bir ailede travmalarla büyüdüm ben.HE TABİ SEN YAŞAMAZSIN ALLAHLA SÖZLEŞMEN VAR.
annen baban da olsa demek seni aşağı çekmelerine izin vermedin? peki ben 5 yaşında dayaktan bayılırken, 6,7,8......yaşlarrında annemden en olmadık hakaretleri işitirken nasıl izin vermeyecektim onların beni aşağı çekmesine bir söyle nolur aydınlat beni? ben neden onalrın benim psikolojimi mahvetmesine izin vermişim?Alkolik bir baba, psikolojisi bozuk ruhsal hastalıkları olan bir anne, kronik hastalıkları olan bir ablayla büyüdüm. Bunları anlatmaktan hoşlanmıyorum detay vermeyeceğim ama ailevi problemleri olan tek insan sen değilsin. Bizim de travmalarımız var.
Ben yaşamam, bir insanın bana bunları yaşatmasına izin vermem. Annem babam da olsa, hayatıma giren adamlar da olsa beni aşağı çekmelerine izin vermedim hiç bir zaman.
Biraz dik dur, kendine gel. Mesleğin elinde, sağlığın yerinde istediğin hayatı yaşayabilirsin. Sen bu yaşadığına mı layıksın otur bir düşün. Yazık ediyorsun kendine.
Bacim hasta olan,agrisi olan birine tabiki dra git denilir. Sen neyi duymak istiyorsunkiyeter ya lanet olsun bana ruhsal anlamada sıkıntılısın hastasın manyaksın demekten vazgeçin!!!!! ZATEN BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM UÇURUMUN KENARINDA TUTUNUYORUM SİZ O UÇURUMDAN YUVARLANMAM İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.EVET HASTAYIM MANYAĞIM RUH HASTASIYIM VAR MI DİYECEĞİNİZ.LANET OLSUN BUMU KK?
Derkenbunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
burada ki herkes bu ruh halinden seni kurtarmak için yazıyor yazık kendine gençliğineyeter ya lanet olsun bana ruhsal anlamada sıkıntılısın hastasın manyaksın demekten vazgeçin!!!!! ZATEN BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM UÇURUMUN KENARINDA TUTUNUYORUM SİZ O UÇURUMDAN YUVARLANMAM İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.EVET HASTAYIM MANYAĞIM RUH HASTASIYIM VAR MI DİYECEĞİNİZ.LANET OLSUN BUMU KK?
aynısını düşünüyorum cherryBu adamı neden engellemiyorsun? Neden zırvalarını dinliyorsun?
annen baban da olsa demek seni aşağı çekmelerine izin vermedin? peki ben 5 yaşında dayaktan bayılırken, 6,7,8......yaşlarrında annemden en olmadık hakaretleri işitirken nasıl izin vermeyecektim onların beni aşağı çekmesine bir söyle nolur aydınlat beni? ben neden onalrın benim psikolojimi mahvetmesine izin vermişim?
Canım benim bosanmis biriyle yada hic evlenmemiş biriyle evlensen ne fark eder onemli olan insan olmasi.lutfen bu gibi dusuncelerle gerizekali mal insanların seni fitlemeleriyle depresyonunu tetikleme.sen bosanmakla en iyisini yaptin zaten hic beni bosama bile dememis.eminim kendini tamamen duzeltince aşık olabilecegin biri cikacak karşına.al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
yeter ya lanet olsun bana ruhsal anlamada sıkıntılısın hastasın manyaksın demekten vazgeçin!!!!! ZATEN BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM UÇURUMUN KENARINDA TUTUNUYORUM SİZ O UÇURUMDAN YUVARLANMAM İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ.EVET HASTAYIM MANYAĞIM RUH HASTASIYIM VAR MI DİYECEĞİNİZ.LANET OLSUN BUMU KK?
annen baban da olsa demek seni aşağı çekmelerine izin vermedin? peki ben 5 yaşında dayaktan bayılırken, 6,7,8......yaşlarrında annemden en olmadık hakaretleri işitirken nasıl izin vermeyecektim onların beni aşağı çekmesine bir söyle nolur aydınlat beni? ben neden onalrın benim psikolojimi mahvetmesine izin vermişim?
bence arkadasın senı sevmıyormus cunku oyle bı dunya yok gayette bekar erkekler bosanmıs kadın alıyo kı bıldıklerım varal işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?